27november

1,5 veckas slit.

Kategori: IP - KY Akademien

Igår var det "Le Finale" på Sammanslaget och fyra grupper skulle få presentera vad de hade gjort under den senaste 1,5 veckan. Tre grupper som var framröstade i torsdags utav cirka 100 människor i branchen. Reklamare och informations-tjofräs folk, och en grupp blev lottad ett så kallat "Wild Card"

Tyvärr blev det ingen presentation får våran grupp. En och en halv veckas slit och sedan ingen presentation. Känns lite surt, men vi just ju reglerna innan så det är bara att acceptera. Såklart blev det en AfterWork alla utbildningar tillsammans efter den så kallade finalen och det blev en väldigt trevlig kväll på Styrbord Babord där man kunde mingla runt lite bland RM:are, Event:are, IP:are och Webb:are.  Sköna namn vi har på utbildningarna. Det har iallfall vart en väldigt lärorikt projekt och jag hoppas att vi snart kommer göra något liknande igen.

Synd att man förmodligen inte kommer ha samma gruppmedlemmar då, har trivts sjukt bra med den grupp jag haft. Har skaffat mig många nya vänner på köpet, många nya nyttiga kontakter och Ky-Akademien kommer vara en ännu trevligare skola nu när alla känner sig lite mer bekväma med varandra.

Jag vill tacka; Lisa, Julia, Karl, Linus, Jonas och Ullrika för en grymt sammarbete! Hejja grupp åtta!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: