27november

fjortondefebruari: alla (brustna) hjärtans dag.

Kategori:

Fråga:
Varför har man en alla hjärtans dag?
Ja jo det är klart . En komemerisell påfunnen dag, så folk skall köpa mer skit än vanligt. Det är ju ett bra svar. Ikväll var jag tillsammans med Sofia och Sara och såg på Valentine's Day på bio. Inte det smartaste egentligen att gå och se på bio den dagen, det är heeeelt fullproppat med par överallt. Och titta på en lite äckel-päckel-för-gullig film på bio. Fast den var ändå söt. (den tilltalade väl fortfarande mig som tjej)

Jag är fruktansvärt glad att jag inte bor i USA idag. Det verkar helt galet så de drar upp det där, helt sjukt. Men det sjukaste är ju nästan att de nedvärderar singlarna , som att de vore några som har misslyckats. Några som är lite sämre än andra. Det finns många som är nöjda över att vara singlar, och det är så de vill ha det. Inget som säger att det är fel. Inget fel med det alls.

Men är det konstigt när man ser de här filmerna , att det känns som ett stort nederlag , bara för att man är singel? Det är väl inte alls ett nederlag ? Det är nog många gånger bättre. Finns både för- och nackdelar med båda.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: