27november

Japanese Vouge.

Kategori: Daglig Inspiration

Hittade den här fantastiska bildserien från Vogue Japan (Nippon) från april tidigare i år. Tycker den är fantastikt fin. Kollar väldigt noga in sådan här typer av foton, vad det är för bildutsnitt de växlar mellan och vad det är för typ av rubriker som sätts på dessa typer av bildreportage lite inför praktiken på nelly.com. Just den här är ju det svårt att sätt att kolla in rubrikerna på, men ja ni hajjar.

På tal om Japan, så är det ett ställe jag verkligen skulle vilja åka till, blir inte mindre sugen på det när Rynner & Thell kör sin asien turné just nu. Japan verkar som ett riktigt häftigt land men väldigt häftiga människor, alla sorters människor. Jag tror också det hade vart en väldig inspiration att åka dit, både design grafiskt, de använder sig av en helt annan stil än vad vi gör och rent modemässigt , jag menar kläderna ibland? Ett besök på ett lite mer japanskt sofistikerat mode, Comme des Garçons hade vart ett måste. Den kontrasten mellan de gamla traditioner som finns där blandat med det som vi anser lite konstigt, udda eller iallafall väldigt speciellt hade vart jättekul att se på riktigt! Kanske promenera lite i parker med blommande körsbärsträd, äta lite japans mat på någon resturang gå och shoppa galna grejer i stan i Tokyo, och träffa nån ball japan som kan visa en run. Det känns som det kan behövas, eftersom det är så otroligt stort...
Med 8,5 miljoner invånare, som ligger i ett område som kallas stortokyo på en yta lika stor som skåne med 35 miljoner invånare (!) så är det ett av världens mest folktästaste städer.

Men Japan kommer att få vänta lite. Får vänta in min ekonomi lite granna. Men sen.

Kommentarer

  • Sara säger:

    Haha, fast rubriken på reportaget står ju ;)

    2010-10-21 | 13:49:33
    Bloggadress: http://sarajohansson.nu

Kommentera inlägget här: