27november

Ett oväntat studiebesök.

Kategori: IP - KY Akademien

Igår var jag och Sofia på besök på tryckeriet som skall trycka spelet vi håller på att formge. Tryckeriet är Göteborgstryckeriet (ett oerhört kreativt namn) och när vi berättade om vad vi skulle trycka och att jag och Sofia var studenter från KY-Akademien fick vi och Julia , vår projektledare oss nästan en timmes rundtur i tryckeriet.
Vi fick se både en offset tryck, digtal printen, äldre bokbindare och en stansare. Jättekul att få se hur det faktiskt verkligen ser ut på riktigt! Vi fick också se det väldigt få ögon har sett, nämligen Victoria och Daniels vigselbevis som göteborgstryckeriet tryckte, på ett speciellt papper av bomull som skall hålla i tusen år, eftersom att det är ett historiskt dokument. Fick även se Koungens sigill de trycker med och kuverten som inbjudningskorten till Victorias bröllop låg i. Tyvärr fick man inte sno med sig något …

Vi fick iaf ett riktigt grymt bemötande på göteborgstryckeriet och killen vi snacka med var väldigt duktig och visste verkligen vad han höll på med, imponerande! Det skall bli spännande att få se spelet när det väl är tryckt. En bit kvar tills dess dock.

Kommentarer

  • Sofia säger:

    Haha förlovningsavtal. Eller vigselbevis. ;)

    2010-09-05 | 10:24:35

Kommentera inlägget här: