27november

shopping på valborg.

Kategori:

Det blev en stunds shopping med Cicci ,det var alldeles för längesen sist. Det blev ett par jeans shorts och en spetsbody. Ja, en body, herregud.
Det känns så konstigt.
Sen blev det en sen lunch på paprika. En grym dag. Nu till dagen dilemma. Vad fan skall jag ha på mig ikväll? Är det för kallt att vara barbent? Å andra sidan så kanske det löser under kvällens gång om ni förstår jag menar.

Nu är det hopp in i duchen och fix fix fix.

Men världens bästa preparty playlist på spotify såklart! Hitta den häär:

Valborg it is.

Kategori: Livet

Idag är det valborgmässoafton. Det har redan springit förbi ett par miljarder chalmers människor utanför praktiken här, och dom är inte diskreta kan jag säga. Här hade egentliogen vart perfekta stället att kolla på cortegen härifrån. Jaja, det överlevar jag nog att missa. Morgonen har bestått av att korra Et tu, och att korra lite mer. Och sen korra lite till.

Nu blir det en snabbis på stan med Cicci och sen hem för att byta om och fixa inför helgen. En helg som kommer bestå av fest - och att KORRRRRA!!!

kvällsmat.

Kategori: Livet

onsdags inspiration

Kategori: Daglig Inspiration

Medtagen lunch och en cappucino på Subway senare så behöver man lite onsdags inspiration för att man återigen skall få lite kreativitet på lager. Ramlade in på gigposters.com där det finns en bank av alla möjliga afficher, grafiska, foton, musik evenemang, festivaler, film. Du kan leta afficher efter konstnärer/designers, topplista, reklam och favoriter.
Rekomenderar ett besök där om man gått på grund i kreativiteten.


Alla bilder kommer från: http://www.gigposters.com/index.php

bloggResearch

Kategori: Praktik

Har just spenderat de senaste två senaste timmarna med en blogg research på praktiken eftersom vi skall använda sociala medier som facebook och twitter, bloggar etc. för att marknadsföra ett case i Nääs.

Jag har kommit fram till följande:

 • Nej. Om du inte är känd är jag inte intresserad av vad du åt till frukost.
 • Nej. Om du inte är känd är jag intresserad av vad du åt till lunch heller.
 • Det finns jättemånga fula bloggar.
 • Varannat inlägg på B-bloggar handlar om något bra de köpt från H&M. Andra hälften är från Gina Tricot.
 • Cirka 99,9 % är tjejjer.
 • Det finns alldeles för många bloggar.
 • Det finns alldeles för få nischade bloggar, Alla kan inte vara modebloggare.
 • Det finns ett helt gäng bloggar där ute som är helt vrålgrymma och snygga.
 • Det finns väldigt många duktiga illustartörer och konstnärer som bloggar.
 • Det är dags för dagens andra kopp kaffe.
 • Nej. Jag orkar inte läsa massa text. Jag har bättre saker för mig.


Helt slut.

Kategori: Praktik

Sikken dag. Återigen en intensiv dag. Jag börjar bli kass på att uppdatera bloggen, börjar det faktiskt bli så att jag faktiskt inte att ha ett liv på internet? Inte troligt.

Idag på praktiken har vi fått se två stycken versioner av filmen vi spelade in på Nääs i torsdags, riktigt kul. Fanns blandat med bra och lite sämre klipp som vi reflekterade över och sedan lämnade över till produktionsbolaget. Jag märker att jag börjar bli mer och mer självsäker på mig själv och att jag litar på mig själv att jag faktiskt kan en del, men framför allt har en grundkunskap, även om det finns en miljon mer saker att lära sig.
En av mina nästa uppgifter på praktiken är att undersöka de allra populäraste bloggarna bland gymansieelever i göteborgsområdet, vilka de är, vilka som läser vad det skriver om  osv. Väldigt rolig uppgift eftersom jag är ganska insatt i ämnet själv.
Sen skall jag också försöka sätta mig in i twitter och kanske tillochmed skall passa på skapa mitt eget twitter konto.

Inte för jag vet vad jag skall med det till.
Jag har alldels för mycket att säga med de ord-begränsningarna man har på twitter. Jag kommer behöva twittra varannan minut då.
Nu skall jag gå o lägga mig, viktigt att sova mycket om man skall börja twittra har jag hört.
Nej det har jag inte alls hört. Nu hittade jag på.

"Discover The New You."

Kategori: Daglig Inspiration

Breuninger är en tysk märkesvarukedja som säljer blandat dyra och lite billigare märken, jag diggar verkligen kampanjen "Entdecken Sie sich Neu" som på engelska betyder "Discover the New You". Inte dumt alls skulle jag vilja säga.

Den här kampanjen är skapad av:
Creative Directors: Jacques Pense, Michael Ohanian
Art Director: Tanja Mann-Wisniowski
Copywriter: Norman Scholl

Nu har jag till&med deklarerat.

Kategori: Livet

Praktiken i 8 timmar, sedan direkt skolan i 4 timmar. Hemma 21:15 och jag är helt slut. Inte får man heller vila när man kom hem, nej. Återigen är inkorgen full med mail med saker som skall göras, saker som måste kompletteras bilder och texter till det skarpa projektet som skulle vart inne för över en vecka sedan kommer in ramlade och man blir lite stressad. Lite.
Sen ligger deklarationspapperna samtidigt bredvid och hånler åt en. Men nu är det gjort, deklarationen är inskickad på sms (Tack Gode gud att det är så lätt deklarera numera) och jag känner mig oerhört nöjd.

Sen blir man besviken på människor och man förstår inte varför man inbillar sig så mycket. Okej jag erkänner, det här var inte riktigt min dag kanske. Nu skall jag hoppa i säng, det förtjänar jag, för i morgon blir en minst lika intensiv dag.
Men jag måste säga – för det kan nog låta som jag klagar – Att jag tycker det är fantastiskt kul att ha fullt upp, jag älskar att jobba för nått jag tycker är kul och jobba hårt för att bli det jag verkligen vill bli. För det är nu man kan göra det.
För jag vet vad jag vill. Jag har ett mål.

Sån är jag, hellre det än sitta hemma och vänta på att livet skall knacka på dörren. För det gör det inte.


Stationery of Horror.

Kategori: Daglig Inspiration

Ibland undrar man vart folk får allting ifrån, och då menar jag både på gott och ont. Den här grafiska manualen för den tyska skräck och action tvkanalen "13th Street" för deras utskick och annat, som Jacques Pense har designat. Jag tycker det är grymt, en aning stötande, på gränsen till äckligt, men fantastiskt bra.

Det här är ju faktiskt en av de få gångerna det faktiskt lämplar sig för att göra något sånt här. Det sticker sannerligen ut åtminstone.Spotify - the next generation

Kategori: Musik

Imorse lanserade Spotify en "Ny Generations Spotify", som man man kan integrera med Facebook, där man kan dela musik med varandra. Man skapar alltså en typ av en Spotify-profil där man kan se visa sina spelningslistor, låta vänner följa ens profil och man kan följa andras spelningslistor och se deras högst rankade låtar och artister.

Vänners rekommendationer hamnar i en slags "Facebooks feed" eller en historik på Spotify, precis som Facebook. Det finns även möjligheter att skicka låtar till personer precis som man skickar text meddelanden till varandra till en inbox, ranka och betygsätta låtar och du kan abonera på spelningslistor.

Jag tycker det är en helt sanslöst bra idé, förut har det bara funnits "collabrative playlists", och det är ingenting att jämföra med det här.

Så när får man den här fantastiska uppdtaeringen då? Jo eftersom det var imorse det nya Spotify lanserades, har uppdateringen inte hunnit till så många än. Det finns ett par hundratusen antal användare nu (har ingen siffra på det), så det tar det ett tag för Spotify att nå alla med uppdateringen som skall vara kostandsfri.

Här är en video där du kan få se och höra hur det nya spotify kommer att fungerar och en väldigt pedagogisk förklaring till hur det fungerar. Då sitter man och väntar på att ett litet mail från Spotify skall trilla in snart då.


Two Days in Sthlm. Part 1.

Kategori: Resor 2010

Billy and I.

Kategori: Daglig Inspiration

Ibland stöter man på bara utav ren händelse, eller ja rättare sagt, är det nog allra oftast så att man av ren slump stöter på snygga grafiska grejer. För det finns så fruktansvärt mycket fult. Det är den råa sanningen.

 

Den här sidan gillar jag, den är enkel, stilren, modern,  snygg, och lätt att förstå. Inte massa krussiduller och jobbiga störande moment. Billy and I är ett nystartat svenskt märke grundat av tre svenska tjejjer från Berghs som inte kunde hitta kläderna de ville ha i affärerna, de var motståndare till secondhand, men ville ändå ha kläder med historia och känsla.

Med inspiration från de själva, kärlekskranka människor, och bitterljuva filmer var sagan om Billy och jag, skapad.

Läs mer om BillyandI här på tv4.se eller besök deras egen hemsida här:


Är det snabbmat som gäller nu?

Kategori: Praktik

Extremt trött imorse, dog litegrann när jag kom hem efter att jag och Sofia totalt flummade loss på flygbussen hem, jag hade ont i magen för att jag skrattade så mycket ... Baske(r) och Bange(r) är det nya.
Men oj vad Stockholmsresan var lyckad, kommer slänga upp lite bilder lite senare idag, när jag kommer hem.

Lunch idag blev återigen Burker King. Det har blivit snabbmat 4 gånger på tre dagar nu, känns inte riktigt helt okej när det är nära beach 2010. Vad har hänt med mig? jag som aldrig annars äter snabbmat? Det blir väl så när man kommer in i arbetslivet kanske, det enda man hinner med är att ta ett meal på BK eller McDonalds. Det känns väldigt bra, men å andra sidan skall jag inte klaga, det är ju faktiskt ganska gott så länge man håller sig ifrån pommes frites och cola. För det går faktaiskt att äta ganska nyttigt.

Idag har jag vart på Stavdals möte angående lite hemsidor och sociala medier, väldigt roligt och kul att få disskutera och använda sociala medier. Faktiskt väldigt roligt, även om jag efter maten som alltid får en slags "mat-koma" och hade lite kämpigt med att hålla upp ögonlocken ett tag där. Men det är så det är.
Fick också god kritik på brochyren på jag layoutat på 100 sidor hittills, vilket känns bra, det hade vart jobigt att börja om nu.

Vi har det ganska bra i stockholm.

Kategori: Resor 2010

Jaaaaaaaaaa, vi har det rätt bra. Har shoppat, ätit BK, njutit av vårat hotell, kollat på tv och ja, bara haft sjukt kul. Nu skall vi strax ner och kolla in poolen, och sen göra iordning oss för kvällen i Globen samt natten på sthlms gator. 

Vårat hotell är bara det bästa jag bott på hela mitt liv. Utsikt över havet, platt tv framför sängen och bara allmänt bäst.

The Last Bounce.

Kategori: Livet

Imorgon bär det av! Jag och Sofia drar till Stockholm för att se Bounce - Sveriges mest framgångsrika dansgrupp! Nu skall jag "bara" packa. Har inte ens börjat än. Och klockan är kvart över åtta. Inte okej.


"Med sig har Bounce över trehundra gästdansare från bland Harlem Hot Shots, Cullbergbaletten, SpinKings och Caché Dance Company. Tillsammans bjuder de på en storslagen hyllning till dansen, i en föreställning som vi sent kommer att glömma!"

På hemsidan låter det oerhört lovande. Det skall bli fruktansvärt kul! Utgång skall det bli såklart, och shopping of course. Läste på hotellet vi skall bo på hemsida, där jag just såg att det fanns inomhus pool, tennisbana, fitness center och spa-avdelning också. Hur fan skall vi hinna med allt?

Okej packa var det ja. Man behöver ju inte så mycket, det är bara en övernattning. Fast det gör det hela inte lättare kan jag säga.

Twentyseven Good Songs.

Kategori: Musik

När man layoutar är det viktigt att lyssna på bra musik, jag lovar, det blir så mycket bättre då. Här är min skitgrymma spelningslista för bästa layout resultat. Det är allvar skall ni veta. Okej det funkar till en jäkla massa annat än layout också. Kanske. Tryck på bilden eller här för att ladda ner min asagrymma spelningslista.

Souldiers at sould.

Kategori: Praktik

Hm. Så var man med på headern på Soulds hemsida ett litet tag framöver med. Kortet tog vi i tisdags och skall vara till ett par lite hemliga inbjudningskort.

 

Stockholm Flight.

Kategori: Livet

Imorgon skall jag och Sofia till Stockholm. Vi skall se fantastiska Bounce. Det är lite spännande faktiskt, med tanke på att det går sådär bra för islänningarna nu, och att vulkanan fullkommligt kräks aska och lava. Men läste precis på aftonbladet i den här artikeln att alla flyg hade börjat gå igår morse och att de allra flesta flyg skall gå från och med idag. Det gillar vi.
Stockholm here we come.


Men jag kan inte låta bli att tycka det är lite läskigt ändå. Forskare och vetenskaps männ som säger att det är farligt att flyga måste få oerhörda påtryckningar från flygbolags chefer från alla möjliga håll ivärlden eftersom att flygbolagen förlorar så oerhört mycket pengar. Vissa till och med mutas för att ändra lite på sin åsikt vad man borde göra. Jag tror inte flygbolak skule eköra om det inte var säkert, men vi vet alla vilken stor betydelse pengar har.

A preview.

Kategori: Illustrationer

Det här är vad jag suttit och pillat med lite de senate kvällarna. Inte är den färdig, nono, det är lång väg kvar även om det kan se nästintill färdigt ut. Så mycket ändringar en millimeter höger eller vänster gör en fruktansvärd skillnad i ett ansikte.  För övrigt är det Caroline Winberg jag tecknar av.

But, I´m on My Way, så att säga.

Okej snart har jag fasen nästan dygnat, inte okej. Nu går jag o lägger mig.


I Need a Pair of Blue Shoes

Kategori: Skor

Just nu är jag på  "blåa-skor-humöret". Händer det er också ofta?  Jag vill verkligen skaffa mig ett par blåa. Super snyggt och fräscht till sommarbruna ben och en snygg clean klänning? Ja tack.

Vill du ha gratis skor? (Vem vill inte?) registrera dig på här på gratsiskor.se . Superbra sida där du samlar poäng till presentkort!

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Kategori: Livet

Vill du ha fler besökare på din blogg? Då vill jag tipsa dig om en hemsida som heter Bloggtrafik, det är en tjänst som hjälper dig att få fler besökare! Jag har ökat mitt besökar antal med ca 30-40 och tillo ch med upp till 50 fler besökare per dag, såklart lite olika beroende på hur mycket du är aktiv själv du är på hemsidan. Om inte annat är det kanske kul att hitta nya bloggar, och inte de gama vanliga man annars brukar kolla in varje dag. Registrera dig här redan nu!

 mot min första oscar.

Kategori: Praktik

Dagens insats, det är min insats det skall ni veta. Har vart delaktig i en reklamfilm för Nääs Outlet som kommer vara färdig i slutet på den här månaden eller i början på maj. Gick upp ruskigt tidigt imorse, 05:00 stod klockan på, (inte okej) och fick skjuss till Hjalmar av snälla snälla snälla Mamma.

Väl i Näss blev jag, som var helt oförbedd på, bjuden på en av de godaste frukost buffeérna jag vart med om i hela mitt liv. Varama croisanter, och alla möjliga på lägg, bacon ägg. ALLT. Det var ett plus i kanten kan jag säga. Men jag har lärt mig mycket denna dag, m reklamfilm och spela in hur det funkar och det har framföraltt vart en bra erfarenhet. Fotograf fick jag bli litegranna med, men det är ju bara super kul. Vissa av dom blev riktigt bra med lite redigering.

Nu sitter jag här i skolan igen. Hu, jag är alldlels för ambitiös. Det skarpa uppdraget kallar, sitter helst med det ett bra tag idag så jag slipper tänka på det över helgen i stockholm. Nåja. Bäst jag börjar nu.

Här är lite bilder från denna dag.COPYRIGHT: MOA JANSSON.

Jag uppskattar om ingen använder mina bilder till något utan att be mig om tillåtelse.

The Men Who Stare at Goats

Kategori:

Idag har jag sett en film utöver det vanliga.
Jag har hört grymt mycket om den här filmen, mest att den bara är konstig och underlig och allmänt flummig. Oj så rätt de hade. George Clooney, som är huvudpersonen i den här filmen, är för sin ålder väldigt snygg, hur kan en 49-åring vara så het och gå hem i så många åldrar hos kvinnor? Konstigt.


Filmen handlar om Bob Wilton (Ewan McGregor) en bedragen amerikansk reporter som beger sig till Irak för att hitta hans livs story att berätta. I Irak möter han den amerikanske f.d amerikanska armens "New Earth medlem" Lyn Cassady, (George Clooney). Detta blir ett äventyr utöver det vanliga när den flummiga och get-älskande Lyn vill tillbaka till det amerikanska lägret och tar Bob med sig.

In an absolute world.

Kategori: Praktik

Imorgon blir det tidigt upp på morgonen för att spela in reklamfilm. Jag tror jag får gå upp klockan 05:30. SERIÖST. Det är så tidigt att man nästan inte fattar. Det är så tidigt att det är sent. Galet.

En inspirationskälla till filmen är den här, Absolut Vodkas hypade reklamfilm, alla har väl förmodligen sett den. Sen är det ju faktiskt så att som med det flesta i reklambranchan att man "lånar" och det här är jättelånat av konstnären Stefan Sagmeister, (besöka hans hemsida här).

Karl Lagerfeld.

Kategori: Daglig Inspiration

"fashion is the healthiest motivation for losing weight" - Karl Lagerfeld

Coolt? Eh, Ja.

Inte för att jag någonsin skulle köpa, men ja coolt. Rosa och Karl Lagerfeld liksom. Sen ett minus för att det är Cola Light, inte min grej. Säljs på Colette i Paris, limited edition.

 

garden party dress?

Kategori: Fashion

Det skall ske en invigningsfest på Sould i maj. Garden Party är det döpt till. Det mina damer och herrar, det betyder att jag har en anledning att köpa en ny klänning. Det gillar vi. En passande klänning från H&M Garden Collection kanske?
Tur att Tradera och Ebay finns.

 

If a Bird can Sing with a Broken Wing.

Kategori: Daglig Inspiration

Så jäkla snyggt så jag dör.

guldägget vinnare.

Kategori: Livet

Förra veckan, den 15 april, ägde guldäggsgalan rum, det är Sveriges största designpris för reklam, grafisk design och kommunikation. Galan är ganska så okänd för många, men är man inne i branchen är ett guldägg bland det finaste man kan vinna förutom ett CannesLion kanske, som är den internationella motsvarigheten till ett guldägg. Här är några av vinnarna från årets gala. Samtliga av alla vinnare kan du hitta här:

 

Vinnaren i kategorin Direkt. Uppdragsgivare: Sportspec | Byrå/konsult GOSS Reklambyrå

Bidragsnamn: P-botskonverteraren. Läs mer om bidraget här:Vinnaren i kategorin Tidningsannons. Uppdragsgivare: TeliaSonera | Byrå/konsult Storåkers McCann

Bidragsnamn: Sid. 52 –53 Läs mer om bidraget här:Vinnaren i kategorin Utomhus. Uppdragsgivare: Svenska McDonald's | Byrå/konsult DDB Stockholm

Bidragsnamn: Fyllefingret. Läs mer om bidraget här:

bra layout musik

Kategori: Musik

När man lyssnar på sån här musik så kreerar man rätt snygga grejjer. John Mayer överhuvudtaget när man pluggar är riktigt bra, och inspirerande. Det beror i och för sig på vad man skall inspireras till. Det funkar iallafall när man skall layouta liftbrochyr för Stavdal, om ni inte visste det.

Inte okej till morgonkaffet.

Kategori: Livet

Men hallå. Glädjedödare. Killers. Inte okej sådär på morgonen, det är för hårdsmält till mitt morgonkaffe a lá Pressbyrån.

Sometimes I Forget

Kategori: Livet

Visst är det pain-in-the-ass att bo på landet oftast. (Eller ja, landet och landet, 25 minuter från centrum med bil, men väldigt o-centralt då). Men ibland är det fasemej gött. Typ när man åker hem och det är så här fint på vägen hem. Oftast är det bara jobbigt.

Ibland känns det bara lite mer okej än andra gånger.

I skolan

Kategori: IP - KY Akademien

Nu har jag suttit här i skolan i 3 timmar också, efter praktikens heltids dag. Mitt liv kommer vara väldigt festligt två veckor framöver. Kommer vara en no-lifer i två veckor. (Förutom helgen då)

Studiums skoltidning skall layoutas och jag och Fia har två veckor på oss att göra layout, fixa bilder och göra det färdigt för tryck. Det är fruktansvärt intensivt. Speciellt när man inte har fått texter vi hade satt en deadline klockan 00:00 inatt. Man blir så trött. Vad är det för fel på människor. DÖDSLINJE kallas det av en anledning.

Nu sitter jag här och väntar på att bussen skall gå. Precis som vanligt.


Indesign Indesign Indesign

Iain Macarthur

Kategori: Daglig Inspiration

Lite måndags inspiration sådär. Det kan man behöva såhär på en måndag, lite för man skall orka med hela veckan. Det här en konstnär som heter Ian Macarthur och hans konst hittade jag på sidan society6.com, en hemsida, eller en plattfom där alla världens konstnärer, designers och liknande kan lägga upp sina alster, skapa kontaker och utbyta ideér. Jag älskar sådana här sidor. Kan sitta i timtal och bara bläddra och titta.

 

Dessa tycker jag är fantastiskt snygga, blandar riktigt bra och skickliga porträtt med grafiska element och mer kontrastrika former. En sån hade inte vart fel att ha på väggen hemma.

 

Om nu vill se mer av Iain Macarthur, titta in här.

Måndags filosofi.

Kategori: Livet

Om någon kommer fram och frågar om man har cigg, varför säger man då: "Nej tyvärr" De är ju för sjutton inte tyvärr?
Det är ju asbra.

Det var det.

Nu återgår jag till arbetet.

Gimp

Kategori: Photoshop

Photoshop är ju enligt mig världens bästa program, och enligt typ resten av världen, när det gäller foton retuchering och allt det där, effekter och ja du kan göra ALLT, det är bara fantasin som sätter gränserna. Vilken klycha!

MEN.

Det är ju inte så många har råd att köpa Photoshop, Såvida man inte har ett par 10 000 extra på kontot då. Vilket inte sådär överdrivet många har. Då kan det bli att man tar till vissa metoder som kanske inte är det allra bästa. Men här finns ytterliggare ett alternativ, som visst det är inte Photoshop, men bra nära!

Programmet heter Gimp, och har många funktioner som Photoshop har , lager, effekter, kloningsverktyg, gradients, urklippsbanor och massa massa annat. Så om du vill testa något som är likt Photoshop men är lättare att förstå och betydligt lättare att installera. Iallafall på Mac. (<3)

Lätt att förstå, på svenska och har du arbetat med Photoshop förut så har du inga problem med att förstå och hantera Gimp.

Ladda ner Gimp gratis här: http://www.gimp.org/downloads/

Sommarskor.

Kategori: Skor

Nä solen tittar fram så här börjar det klia lite i plånboken och vill köpa nya sommarskor och sandaler! Jag har inga låga sandaler. FAKTISKT, har bara högklackade. Så det skall få bli ett sådant inköp inom snar framtid …. Kanske några av dessa … Hell Yeah.

Hittade bästa hemsidan jag hittat på väldigt väldigt länge idag, nämligen Gratisskor.se. Där kan man göra lite tester och samla ihop poäng så tjänar man ihop till presentkort på skor, på tex. Nilson, DinSko, SkoPunkten m.m.
Om du vill få gratis skor, (och vem vill inte?) registera dig här: http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18803Skor från Bianco, Heels.com, Cellbes, H&M och DinSko

Is having a Sunny day.

Kategori: Livet

Lillasyster och jag försöker bättra på brännan utanför mitt fönster. Det går sådär. Varför kan det inet sluta blåsa -20 gradiga vindar? Dör lite varje gång det kommr en vindpust. Sitter iaf med bärbara och lyssnar och pluggar Green Day inför konserten, och mår bara allmänt bra. Mellan vindarna dvs.

Bara för att både jag och Anna var ute igår och känner oss lite sådär halv ofrächa, blir det en photobooth effekt på de.

Dangolvet ägdes på Nivå.

Kategori:

Igår blev det förfest i Guldheden och sedan till Nivå, och jag, Elise och Cherie ägde dansgolvet totalt, och då menar jag det verkligen. (okej vi köpte det inte) Men det var fruktansvärt lite folk på dansgolvet på bottenplan Så det var vi som hade dansgolvet där. Synd att Dj:n var ganska tråkig och spelade inte låten jag önskade trots att vi var de enda där. Sämst. Men det var kul att dansa av sig! Det är ju nästan det man lever för.
Fick träffat Cheries omtalade Barcelona-bror också. Vi måste verkligen ta och boka det nu här i veckan.

Har dock inga bilder från igår. Inte okej.

Party att jag inte jobbar idag heller även om jag egentligen hade behövt. Men å andra sidan behöver jag grunda lite solbränna också inför Barcelona, så det är en okej anledning. Så nu skall jag ut i solen innan den försvinner.

party party party

Kategori: Livet

Idag är det party. Det är ju ändå för fasen lördag.
Innan jag möjligen då klipper av håret var jag ju tvungen att göra nått kul med det. Fast jag är sämst på frisyrer så det blev bara nått jag kände för, för stunden. Nu drar jag om 20 och måste fixa MASSA. Typ skorna.
Livet är inte lätt.
Ses i dimman!

Dom e inte dumma de där reklamarna.

Kategori: Daglig Inspiration

Jag börjar blir mer och mer sugen på att ta mig in i reklambranchen ju mer jag är på min praktik, inte så konstigt heller kanske, men det finns så sjukt mycket duktiga människor inom den branchen. Man får fassemig inte var dum om man skall lyckas få till en smart och tilltalande kampanj.

Den här idén gillade jag, lätt, smart och inte något komplicerat alls.


FedEx är ett företag som transporterar internationellt om ni inte förstod det av kampanjen, med express, spårning av paket och allt som hör där till.

Ett tecken kanske?

Kategori: Livet

Jag drömde om att jag klippte mig i natt. De flesta tycker kanske det är urlöjligt att jag verkligen håller på att vela fram och tillbaka om jag skall klippa mig eller inte. Men jag tror jag ser drömmen som ett tecken. Jag är fruktansvärt nojjig när det gäller mitt hår. Vet inte hur många gånger jag har gråtit när jag inte vart nöjd …
Synd bara att jag inte minns från drömmen, om jag blev nöjd eller inte.

Men det är något såndant här jag har tänkt mig, och herregud, det är ju inte ens särskilt kort. Så jag tror det får till att boka in en klippdag nästa vecka. Damn, nästa vecka kommer fan bli tajt den med.


Nu skall jag ut och ta en löprunda, har inte rört mig många meter den sista veckan, så det skall bli skönt. Eller ja, skönt efteråt iallafall.

jag vet inte.

Kategori: Fashion

Chloe e ju alltid Chloe. Sevigny lyckas oerhört ofta. En sån där rosa sak hon har på sig, hade jag velat göra stan osäker med i natt.  Inte sitta hemma och låtsas som att kaffet är någon jäkla sorts o-spetsad Irish Coffe. Det håller inte.

Jag är alldeles för rastlös för att sitta hemma en fredagskväll. Visst man är lite trött men va fasen, man e ju 20 inte 55.

Så för att den här kvällen bara skall ta slut nu, går jag och lägger mig nu, nu, nu, nu.

Sommartecknet nr.1

Kategori: Livet

När man äter mjukglass på lejontrappan vet man att sommaren är på väg. Jag och Sofia tog en liten sommar-AW lite på tu man hand. Det var jättemysigt, men jag skall väl erkänna att det blåste lite kallt …

Sprang också in för att klacka om två par skor, varför skall det var så jäkla dyrt? 260 :– ? Känns inte riktigt okej. Speciellt inte eftersom jag sprang förbi Bianco, Hittade ett par asnice skor på rea för 250. Kanske helt enkelt sluta klacka om och bara köpa nya, man verkar ju gå i vinst på det. Kanske inte, men det är ju billigare iallafall.

Det blev lite av ett projekt att ha en AW och att komma hem dessutom, eftersom mitt mobilbatteri dog i morse, bra jobbat Moa! Satte i mobilen nu när jag kom hem och hade missat samtal från jobbet … och en hel del sms, det är ju inte riktigt lika noga dock. Det var väldigt synd eftersom jag annars hade kunnat få jobba imorgon. Ååååååååh.


Bild: Jag.

inspiration av Alex Roman.

Kategori: Daglig Inspiration

Idag blev det lunch klockan 14:40. Satt på möte från klockan 12 till 14:40 alltså. Det blev ett väldigt inspirerande och roligt möte med mycket grundläggande ideér om en marknadföringskampanj som kommer finnas ute mycket på ganska snart, i sociala medier i sommar och till hösten.
Ni fattar inte vad jag tycker att det här är kul. Jag tycker det är så roligt, jag tror jag skulle kunna hålla på med det jämt. Kanske var lite att ta i, men ni hajjar grejen.

Vi satt o snacka musikinspiration, andra reklamfilmer och bildspråk, människor eller utan människor mycket disskuterande fram och tillbaka. Bland annat kom den här filmen upp som inspiration. En 3D film av Alex Roman, jag säger det igen. Det som visas på filmen finns alltså ingenting i verkligeheten, utan ALLT är gjort i 3D. Det är helt galet. Den tog tydligen tre år att göra också.

Om ni inte har tid att kolla hela, titta en liten bit, det är värt det. Det är liksom sånt här man går igång på typ. Eller jag.

The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo.

 

Den sextonde april

Kategori: Livet

Skjuts av mamma till hjalmar brantningsplatsen och hann lyxa (kanske inte, men det är dyrare än vanligt kaffe) till det med en McDonalds Cappucino sådär för att vakna till ordentligt. Så himla skönt att sitta i solen och njuta och förberada sig mentalt för ytterliggare en produktiv dag på Sould. Kaffe tror jag minsann framkallar kreativitet. Det står jag fast vid. Om inte annat framkallar det ett beroende. Nej det var inte jag som kom på det.

Ear-accessories

Kategori:

Det blev lite shopping idag med. Uh, jag är verkligen sämst på att spara. Men jag skyller på att det är massa rea just nu, och för en gångs skull bra rea på H&M tycker de aldrig har något där på rean annars. Jag skulle också på att jag hade presentkort kvar så handlade bara för 50 kronor, då får man godkänt. Köpte en fuskskinns kjol för 100 spänn som jag tittat på för 250, så det var värt. Och ett par örhängen, som jag tänkt ha till helgen. Det blir nog nice.

Idag blev jag utkörd från praktiken för mina arbetskompisar ville gå hem och jag satt helt fastklistrad vid datorn. Är det okej ? Vet inte faktiskt. Det tycker kanske jag är lite för ambitiös.

Mattias: "Du vet att du inte måste sitta kvar här så sent (till 17) varje dag va?? "

Efter Praktiken blev det en fika med Johannes som jag inte träffat på år och dar jättekul att ta en brief då och då. Vi träffas inte så ofta men när vi gör det är det non-stop-talkong som gäller. Dock inte lika illa(?) som med Cicci.

Om man kanske skulle gå o lägga sig för att vara pigg imorgon på praktiken ? Mjae.

nya örhängen, 49:– på H&M. Värt.

Acne

Kategori: Fashion

Acne – Numera ett av av Sveriges mest "hypade" och kända märken utomlands – har verkligen börjat impa på mig mer och mer. (Som att det skulle vara någon bedrift i och för sig?). Tyckte de inte hade nått direkt förutom jeans förr. Men det har verkligen ändrat sig. Typ som dessa klänningar, helt fantastiskt wonderful.

Och om det är någon som råkar ha 4 449 :– spänn över kan ju köpa en sån här klänning till mig.

Typ som en för tidig juklapp eller nått.

 

My Workspace at this Time.

Kategori: Praktik

* Hembakt kaka av min handledares barn.

* Ipod med mycket dåligt batteri.

* Glas med väldigt gott kaffemaskins kaffe.

* Stavdals hela produktkatalog.

* Världens grymmaste hörlurar.

* En Imac.

* En hög med Sould visitkort.

* Pennfodral med fina färgpennor och måste ha - in case of emergency - grejjer.

 

Det är nått som gör mig glad.

Kategori: Livet

Jag tror att det är den där stora lysande stjärnan som gör mig på så gott humör på morgonen. Hade en fantastisk underbar morgon idag med en kopp takeaway kaffe en färjetur på en helt blank älv, med solglasögonen på.

Livet e allt bra ibland.

det kallas att göra ett kap.

Kategori:

Det blev ett kap gjort idag minsann. En svart klänning för halva rea priset på Lindex liksom, vem kan motstå det?
Ja, inte jag i alla fall. 75 :– är lagom pris för en student. Så fick ju gjort av med lite pengar idag ändå, men man kan ju se det som att jag sparade in dom pengarna på att jag hade lunch medtagen idag. Som jag även satt i solen och käkade, hur skönt som helst.
Jag hoppades återigen på att få lite färg, tror dock att jag hoppades för mycket även där.

För övrigt. Är det storlek 36 när det står att det är 34 på klänningen och 38 på lappen ? Det kan inte vara 34 för det hade jag aldrig fått på mig.Och 38 brukar vara för stort. Jag är inte riktigt med där.


Heel Me.

Kategori: Skor

promenad fram och tillbaka.

Kategori: Fashion

Fram och tillbaka med bilen (all den jäkla bilåkningen gör mig galen) till slottskogen och tillbaka, det var det ju värt ? NOT. Donna fick gå typ 5 meter på gräs sen var det in i bilen igen till Johanneberg och gå på avenyn. Sen fram och tillbaka i stan hit och dit så att säga.
Tillslut blev det lite takeaway mat från 14 kvadrat Asgott verkligen. Inga bilder dock för glömde bort det totalt.
Men nu blir det till att försöka baxa bort en klädhög nästan lika stor som Kebnekajse från min säng för att kunna hoppa i säng, därför känner jag mig väldigt osugen på det nu.

Snart är det iallafall sommar och då vill jag se ut såhär. En galet fin bild. Synd att man inte var klädd så när man strosade runt i stan. Kanske var tur med efter en halv sekunds betänketid, jag hade dött av köld, Men om ett par veckor, .


Vad har hänt med Sverige?

Kategori: Livet

hm, vad har hänt med Sverige? Min lunch tog plats på uteplatsen, när resten av Sould var ute och lunchade, man e ju student va. Efter maten somnade jag nästan, varför blir man alltid så jäkla trött efter lunch? Men kanske fick man en gnutta färg. Lite lite lite lite lite lite.

One Week.

Kategori: Livet

Nu har jag var här på praktiken i en vecka. Shit var tiden går fort, och dessutom är det redan lunch, vad hände? Känns som jag precis har kommit hit, det är sjukt vad tiden går fort när man gör nått man tycker är kul och lyssnar på bra musik samtidigt, man får en jäkla flow asså.

Nu är det lunch och jag skall gå ut med min matlåda och sätta mig i solen. Sweet!

 

Förresten har jag kommit på hur damn good Rise Against är när man layoutar en lift-katalog för Stavdal.

Bara så ni vet.

 

Mac vs. Pc

Kategori: Livet

Jag älskar dom här. Apple reklamen för macs så det är väl inte 100 % objektivt direkt, men efter jag fick börja använda mac i skolan på gymnasiet har jag tyckt att det funkat allra bästa för det jag håller på med och det bästa är att det finns typ inget virus för mac, en väldigt bra anledning bara det att skaffa mac istället för PC.  Nu har jag en bärbar och har ganska nyss skaffat en stationär som jag älskar och anser vara bland det bästa jag investerat hittills.
Jag säger bara: Once you go mac, you never go back.

nytt projekt i Nääs

Kategori: Praktik

Andra veckan på praktiken är i fullgång nu, inkastad från den lite hektiska helgen. Vi, hela Sould tog en sväng ner till Nääs där projektet skall utspela sig, riktigt spännande, kommer bli riktigt grymt. Vi kollade in lokalen och området för att få inspiration och käkade lunch där på en av Sveriges bästa konferans resturanger tydligen.

Vi fotade lite och inspirerades, jag är taggad att vara kreativ!
travel with words

Kategori: Livet

Jag älskar enkelheten och för att det är så smart och tydligt. Det går inte att miss ta. Moa gillar typografi som sagt. Reseböcker finns det ju tusentals om inte miljontals, och de här skiljer sig verkligen eftersom de inte är så plottriga och fullproppade med massa stads/beach bilder. För att väcka uppmärksammmhet och dra blickarna till sig kan man ju också använda luft som ett vapen.

Vi grafiska designers e big fan of air så att säga.


klassfest - jobba - promenad

Kategori: Livet

En händelserik helg, men väldigt lite tid till att skriva på bloggen. (Hm, är det faktiskt så att jag till och med börjar få ett liv?, nä skulle inte tro det) Så jag orkar egentligen uttala mig så exakt i skrift , utan vi låter bilder tala sitt tydliga språk. Hejja mig. Nu skall jag lägga mig, vecka två på praktiken nu. Det kommer bli Awesome.

Photobooth e bland de bästa som finns.Cicci och jag. Jag, sliten efter en dag på jobbet, det syns....
Killen mellan mig och Cicci är okänd.


Lejontrappan

Operan

fika och film

Kategori: Livet

Yesterday was a pretty good day.  Fika med Sofia som har godisförbud så jag fick fika brownie själv, medans hon var nyttig. Kändes sådär för mig. Een sväng till systemet blev det med för att förbereda klassfesten som är idag. Hejja mig det blir rosé, då vet man att det blir fest. Sen dog jag och Sofia lite i Sofias soffa en stund innan jag mötte Sara på korsvägen och vi gick för att käka på grekisk restaurang i Johanneberg med Jocke och Robin, med efterföljande filmkväll då vi invigde Robins nya soffa. Helt klart godkänd soffa.

Nu skall man bara bestämma sig vad man skall ha på sig i kväll då. Eller ja. Vilka skor man skall ha.

Sofia

När man har tråkigt, blir det ps.

Kategori: Photoshop

Råkade bli en stund över på praktiken mellan två jobb, så satte mig att öva på photoshop. Jag tycker det blev bra ändå, och man kan faktiskt inte öva tillräckligt mycket på photoshop. Det är svårt med sånna där effekter, tar ett tag att komma in i det. Men nu skall jag nog börja dra mig. Skall möta upp Sofia på Götaplatsen. Sitta i solen o tjöta lite. Inget regn, trots bilden. Jättemycket sol.

 

alt+shift+kommando+k

Kategori: Livet

Det har varit en litet internt skämt om att det måste finnas ett kortkommando för att kunan lägag till kortkommandon, och jag har glömmt titta efter det om och om igen, men till slut råkade jag få syn på det som utav en händelse. Så nu e jag nöjd. Jag kommer aldrig glömma alt+shift+kommando+k.


Har ni några kortkommandon ni alltid använder eller några som nästan bara ni använder kanske ? Jag vill bara lära mig så många som möjligt, förtkortar tiden vid datorn så fruktansvärt mycket! Och jag använder nog fler än vad många andra gör.

nuu ääär det vååår

Kategori: Praktik

Jag blev så fantastiskt glad när jag såg att det var sol ute ! För nu är äntligen våren här! Jättemycket på riktigt. Skall strax dra ut på lunch här på Sould, och hoppas att det kanske kanske kanske kan bli utomhus, man får väl känna av det när man kommer ut. Vi har en fantastisk uteplats här också så kanske kan bli lunch ute på den.

Hoppas alla får en lika underbar vårdagslunch som jag kommer att ha!


bara för att den är så söt.

Kategori: Livet

Har inget mer jag vill säga just nu än god natt faktiskt. Och det hör inte till vanligheterna, så njut av det.
Längtar till frukost. Älskar verkligen den här bilden.

så sitter man man här 17:45 iallafall.

Kategori: Praktik

Jag har ju verkligen valt den perfekta branchen, om man inte gillar att vara hemma alltså. Nu sitter jag här 17:30 i alla fall och kommer inte härifrån för man så uppe i det att man inte riktigt fattade vart tiden tog vägen. Varför går tiden alltid så fruktansvärt fort i det här yrket? Kan vara att jag tycker det är fantastiskt kul. Kan vara så alltså. Jag känne rigen mig från skolan. Minst sagt.

Men nu skall jag dra mig härifrån alldeles strax. typ nu.

Lunchlåda framför iMacen

Kategori: Praktik

Ja härmar Sofia litegranna bara litegranna bidlsmässigt. Här på Sould har jag det bra. Fast nu fick jag ganska mycket att göra helt plötsligt så det blir lyx-lunchlåda framför min gigantiska 26" iMac skärm. Jag klagar inte. Morgonen har vart lite seg, men nu fick jag i uppgift att reducera en 8-sidig brochyr till 4-sidig. Hjälp!?

Back to work immeditly.

Jag gillar att jag inte får plats med hela skärmen på bilden.

tredje dagen.

Kategori: Praktik

Var tvungen att springa in på Pressbyrån imorse och köpa en extra kaffe. Det var så värt det. Varenda litet öre. Och Pressbyrån-kaffe är lyx för mig skall jag säga, jag är ju ändå student. Det tar på krafterna att vara på praktik skall jag säga er. Kanske inte fysiskt men psykiskt, det är ändå en viss press.
Nu skall jag fortsätta med min GP-annons. Ha en bra fortsatt dag!

praktiken is still going strong

Kategori: Livet

Praktik idag igen ja.
Det gick lika bra idag, fast de har som sagt lite svårt att organisera det lite grann eftersom de fortfarande är ganska nyöppnade och har inte fullständig struktur på allt än. Men det gör inget för jag är glad ändå. Har suttit och pillat i original, CMYKat bilder och storleks förändrat för fulla muggar. hejja mig.

Dagens händelse var... Jag förstod mig på kaffemaskinen. Nu vet jag att jag kommer trivas där. För vad hade man gjort utan kaffet? Ingen kreativitet utan kaffe säger jag.

Sen tittade jag in på Ullevi-gymmet (BEACH 2010) en stund och fick gå de två kilometrarna hem. Det är party mitt liv skall ni veta.
Nu skall jag dricka kaffe och kolla på Grey´s Anatomy. Det går bra nu.

Alfa-Shoe-bet.

Kategori: Skor

Nån vet, hur ett riktigt alfabet ser ut.

grattis Sara!

Kategori: Livet


Grattis Sara på vad som hade vart din 22:a födelsedag idag! Jag har tänkt extra mycket på dig idag och jag kommer alltid minnas dig, som den snällaste, sötaste och en av de bästa människor jag någonsin lärt känna. Finns inte så mycket mer att säga känner jag.

Sara på Bal 2006
.6 April 1988 – 26 Augusti 2007

Alice in Wonderland

Kategori:

Efter praktiken var det som sagt bio på G, Alice in Wonderland i 3D, och innan det thaimat på de thai-matstället som måste vara det populäraste i hela Johanneberg med Robin, (det verkar som det är allas favorit, och ja det är gott, men så gott? Aja.)
Fick pratat med Anna om att hon kommer få jobb på samma plats som jag i sommar, kul att ha nån mer att prata med där. En alldeles utmärkt dag. Och Bills gapskratt efter repliken "I love your largeness O.o" kommer jag kunna skratta länge åt ... det är redan en klassiker.

första dagen är done

Kategori: Praktik

Idag är det första dagen på praktiken, på Sould reklambyrå. Och jag stormtrivs redan nu superbra. Jag har fått en Sould-mail, plats på hemsidan och jag är numera medlem i Sould facebook-gruppen. Vart med på kundmöte, gjort en Ruber-grej (ingen vet riktigt vad det heter) och blivit bjuden på lunch på Farrellis. Helt okej sådär.

Nu e det bio på G.

Moa blev fail på bild. Men det gör ingenting, för Moa är superglad ändå. (Klicka på bilden för att komma till hemsidan)

nu sitter jag här på praktiken

Kategori: Praktik

Jag känner mig rätt såld redan. Men kaffekopp i ena handen och sitter och lyssnar/väntar på att min handledare skalll bli färdig med ett möte är jag faktiskt inte så nervös längre. Det här kommer att ordna sig. Det känns bra. Trots att bussen var as-seg imorse och att jag aldrig sett så många rödljus på raken i hela mitt liv förut. Som gjorde att jag var lite lite sen, ( hejja bra början) Men here we go. Nu kör vi.

fika, girltalk och promenad. & en kladdkaka på de.

Kategori:

Idag blev det en sväng till stan med Cicci och det blev mycket prat. Åkte vid 13 och kom hem 20, så ja, mycket prat. Men det behöver man och det är en livsnödvändighet typ. Så över en fika och en promenad från avenyn till Järntorget via operan och och hamnen och tillbaka, samt en haltimmes väntetid på centralen fick vi en ultimat pratdag. Lite shopping blev det med innan fikan såklart. En klänning (för jag hade minsann inte en enda innan) och tre par strumpbyxor blev det med. Jag är en strumbyxe-killer numera.
Tyvärr glömde jag kameran dock.

Sen när jag kom hem blev det att käka kladdkaka som var över från gårdagen. uuuuuh jag måste verkligen börja hålla in från de här påsk-godis fasorna, kommer rulla fram snart ...

Imorgon är det praktik, det är imorgon det gäller. Håll tummarna för mig! Nu måste jag gå o lägga mig för att vara pigg och fräch till imorgon. Jag är inte nervös. Än. Mest förväntasnsfull. Men vänta det kommer nog skall ni se. Wish me luck!

för att det är två månader kvar nu.

Kategori: Musik

Gud så jag längtar till den 5 juni. Green Day på Ullevi Hell Yeah.  Jag försöker verkligen plugga det senaste albumet nu seriöst. För de som kände mig slutet på högstadiet/första hälften av gymnasiet vet hur mycket jag älskade Green Day. Dom hjälpte mig igenom mycket. Jag vet att det låter FRUKTANSVÄRT klychigt. Men det var faktiskt så det var.
De har oerhört många låt texter som hjälper när man är nere, kanske inte hjälper, men de beskriver känslor och man känner sig liksom inte lika ensam. Hjälp vilken klychtext det blev , så var det inte tänkt. Bäst jag slutar.
Det jag ville ha sagt är att man får en annan känsla när man kan låtarna. Helt klart.

slappdag deluxe.

Kategori: Livet

Idag har det banne mig varit en riktigt deluxe slappdag. Efter att ha tagit en rejäl sovmorgon så blev det en promenad till havet med mamma, lite data krångel, baka nyttig(?) kladdkaka och kolla Sex and the City avsnitt.
Det kan man inte få för många av.
Skall förmodligen träffa Cicci imorgon, skall få tillbaka mina grejjer jag lämnade där igår och vi skall prata girltalk. Det kan man heller aldrig få för mycket av. Och det är livsnödvändigt typ.
Nu förtjänar jag en myskväll med nya fina Elle och en till kopp kaffe. Sen tror jag att jag kryper ner i säng. Måste ladda upp totallt inför praktiken på tisdag som jag för övrigt börjar bli lite nervös för. Men det kommer ordna sig. Skall bara öva på lite på fyrkantsindrag, rätt citationstecken, divis/pratminus och tunt mellanslag lite granna. Sen är jag fit for fight.

A PC & Garden Night.

Kategori: Livet

En riktigt lyckad utekväll, med förförfest hos Cicci, förfest på PC med Josie, Cicci, Michelle and some more. Och sen fest på Trädgårn. Sen blev det en sväng och hälsa på Rynner och Jim på Scandic med Robin. Träffade massa känningar hela kvällen, Sofia, Sara, Jocke och Robin mötte upp oss och några gamla klasskamrater från högstadiet. Cosompolitan och Tequila blev det med. Såklart.
Riktigt lyckad utekväll, Vi gillar! Men kan inte vänta tills uteserveringen på Trädgårn öppnar, då blir det ännu bättre, lovar.

För att idag är det partypartyparty!

Kategori: Livet

Är hemma hos Cicci och gör för en gångs skull iordning tillsammans! Förför fest is the shiet. Det händer inte ofta kan jag tala om. Nu är det "Moa&Ciccis Ultimate Preparty Playlist" på högsta volym och snack om nagellack skor och smink ! We like .


jag har tröttnat på att städa.

Kategori: Livet

Det är verkligen o-roligt att städa, det finns ju så mycket annat skoj ...  typ ta fula osminkade bilder i photobooth. Nä skärpning nu Moa. Gör det bara. Jag blir knäpp av att städa. Fult att jag är proffs-städerska då.
Kanske i och för sig reder ut ett och annat.

Lady Gaga i Balmain

Kategori: Daglig Inspiration

Kan det bli bättre liksom? Lady Gaga, Balmains blå paljettklänning, sol, strand och vatten.
Det är komplett, ursnyggt och jag vill se så ut så i morgon.
Synd att jag varken är blond, har en blå paljett klänning eller att det är 25 grader.

"... Right where I can see ... "

Kategori: Livet

"I Like my Money right where I can see ... Hanging in my Closet"
– Carrie Bradshaw, Sex and the City


Det mottot skall jag nog leva efter hela mitt liv typ. Det är ju mycket roligare att kunna se det man har köpt än att de bara är i nån aktie eller nått konto man bara sparar och sparar och sparar.
Imorse var jag helt pepp på att ta en sväng till stan.
Sen blev jag opepp på allt. Sen super peppad på att städa ut allt fult jag hade i min garderob. Men jag kom bara halvvägs nu ligger det mesta runt i hela rummet. Sen vara jag bara tvungen att städa i hallen för att inget får plats i det här jäkla huset, och sen blev jag trött. Och då tog ja fram mina skor och ställde mig för att titta på dom lite för att bli på bättre humör.
Det hjälpte. Kalla mig störd, det gör inget.

Sen orkade jag inte städa mer och satte mig och tittade på Sex and the City. Är inne på fjärde säsongen nu.

Min garderob är för liten

sommarplågan 2010?

Kategori: Livet

Överallt hör man den här låten, på spotifyreklamen, på bloggar, på radio, låten som jag är till 99 % säkerhet tror kommer bli årets sommarplåga eller "2010-års Jason Mraz - I´m your´s".

Låten heter Hey, Soul Sister och spelas av bandet Train. Jag kommer höra den här många gånger på jobbet i sommar på radio. Synd att jag gillar den, det kommer jag förmodligen inte göra efter den här sommaren.
Men det är ett härligt gung, en härlig stämning och den är mysig. Än så länge.

Sveriges nationalväder är tillbaka.

Kategori: Livet

Idag var en dag då jag för en gångs skull inte suttit vid datorn någonting.Det är ovanligt för att vara jag. Förutom nu då. Fem minuter för att blogga liksom, det är ju nästan lika med minus för min del.

Hur som helst har jag jobbat (de ringde in mig i morse och frågade om jag ville jobb... ugh, klart som fan att jag inte VILL jobba, men jag vill ha PENGAR) fixat jobbintervju till min syster Anna, träffat Cicci och Michelle i stan en stund (Michelle shoppade loss), och träffade sedan Åsa på bussen. Nice dag.
Jo förresten jag köpte ett paraply med, för att det råkade regna och jag hade en fin jacka jag inte ville förstöra. Det var värt varenda krona kan jag tillägga. Paraplyet alltså, jackan med i och för sig. Kanske bara inte riktigt inte helt är anpassat efter Sveriges nationalväder – REGN. Nu är det alltså tillbaka, regnet, som vi har saknat det .

Greenwich med Cicci.

Kategori: Livet

För att vara lite varierande besökte jag och Cicci Greenwich. Jag tror vi båda kan komma överens om att det är bland de skabbigaste fiken i hela Göteborg, men en av de bästa platserna att snacka skit på. Och det blev snack  om det mesta, killar, skor, utbildning, framtid, Jönköping och hur jävla bra vi är. Ungefär. Också såklart vad man skall ha på sig inför utgången på påskafton och med vilka skor. Trädgår'n blir det. Surprise. Och precis som Cicci skriver på sin blogg: "... varför ändra ett vinnande koncept?"