27november

H&M loves Marni.

Kategori: Livet


Tror detta kan bli bra. Efter fail-sammarbetet med Lanvin, och kanske det lite bättre sammarbetet med Versace, så är det alltså Marni som står på tur härnäst att jobba med H&M, till våren 2012. Många säger att detta kommer bli bättre än de förra. Vi får väl se. Jag personligen är inte särskillt förtjust i Marni, men lyckas det bra, kommer nog även jag stå utanför H&M och vilja haffa ett plagg.

27 november.

Kategori: Livet

Så blev det 27 november år 2011, och faktiskt dagen jag fyller 22 år gammal. Dagen började utmärkt med frukost från Egg and Milk och tårta på sängen av min kära man. Följt av middag med familjen, och massa små-tårtor jag och Jonas pillade med hela gårdagen. Lite presentöppning och ett par blommor blev det också. Nu är det paradisasken som nyss öppnats , och filmen börjar så snart jag skrivit färdigt. Därför slutar jag här och nu, och tänker njuta lite till av miin 22:a födelsedag.


Advertorials.

Kategori: Livet

I december numret i Nelly Magazine, hade jag med dessa två advertorials, för Clarins och för Svanco. Fick väldigt fria hander att göra nästan precis vad jag ville med dessa produkter, och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd!

Snart är det julfest på G här på Nelly, och stämningen är på topp! Det här kommer bli en bra kväll!

Bloggtema.

Kategori: Livet

Jag gjorde ett bloggtema, nån dag jag inte hade nått bättre för mig direkt. Det visade sig bli lyckat och jag hamnade topp 10 blogg.se och ett av bidrag man kan rösta på. Det betyder att jag har chans att vinna ett photoshop och äran att vinna att få min mall som en av blogg.se standard mallar.  Nu tycker jag att ni alla skall göra mig glad och gå in och rösta här: Om ni tycker att min bloggdesign är tillräckligt shysst för att vinna, förstås.



Charistan Louboutin

Kategori: Livet

Jag älskar Net-a-Porter. Inte bara för alla fantastiska kläder som finns där utan alla deras snygga filmer, magasin och designgrejer de gör, för att inspirera deras kunder. Denna sajten är verkligen en stor inspirationskälla och en förebild för mig som jobbar med en liknande modesajt, (dock med ett lite lägre odervärde och snittpriser på typ 10% av Neta). Denna videon, tycker jag är helt fantastiskt imageskapande. Den är annorlunda, inte egntligen alls i stil med net-a-porters vanliga grafisk manér, och den e nästan på gränsen till töntig. Den kommer inte generera särskillt mycket sälj, men ändå fantatsisk faccinerande. Och de ger allt för att man skall tycka modevärlden är lite mer intressant, och en dag kanske köpa ett par Louboutin. Vilket jag skall.

My Coat this Winter.

Kategori: Livet

Jag letade som en tog efter en shysst kappa helst med en mysig luva som jag kan ha den lite varmare delan av vintern, så jag slipper frysa, samtidigt som jag kan känna mig fin. För några veckor sedan hittade jag den här snygga kappan från Zara för endast 999 kronor!
Det bästa med den, är den urmysiga, något gigantiska luvan ,som man kan mysa under när vinden drar kallt. Älskar också midjebältet så man visar lite form också. Jag säger det igen, Jag älskar Zara!

Nelly Magazine Nr6.

Kategori: Livet

Nu är den äntligen här! Det nu 100-sidor långa magasinet spm producerat till den största delen här på Nelly HQ. Kommer förmodligen att följa med alla ordar från och med på torsdag denna vecka. Fullspäckad med massa mode och massa intressanta reportage. Den blir bara snyggare och snyggare detta magasin!

Stockholm Streetstyle.

Kategori: Fashion

Finns få saker som är så inspirerande som streetstyle bloggar. Min personliga favorit är Stockholm Street Style och The Sartorialst. Här e riktigt shyssta outfits från Stockholm Streetstyle jag bara vill sno rakt av.

Mijas/Fuengirola.

Kategori: Resor 2011

Efter en lite extra lång helg i Spanien är jag nu tillbaka med oanade krafter på jobbet denna gråa måndag. Kan inte säga att jag har haft bättre väde än i Spanien, där det spöregnade. Hurra, jag är inte tjejjen som har tur med väder. Men det var hur bra och mysigt som helst och det super att träffa Jonas igen, efter tre veckor. Det blev två och en halv dag i Spanien allt som allt, och hann både med lite shopping (Alltid) Zoo-besök på bioparc Fuengirola, Mat och slappande. Allt en semester skall innehålla.

Blir en liten såkallad bild-mania på det.

@ city airport

Kategori: Livet

Drar mig mot södre breddgrader ett par dagar. Skall bli skönt med ett par dagar ledigt. Det var ett tag sedan nu. Flyger för första gången helt by My self, och det är med Ryan Air. Det bådar inte gott. Men jag håller tummarna att jag varken råkar ut för olyckor eller övervikt på bagaget. Det sistnämnda oroar mig mest just . Hoppas ni tänker ha en bra helg, det tänker jag ha.

Drömgarderoben.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag mina vänner gick vi på Nelly.com live med Drömgarderoben. Detta är ett design projekt jag har haft hand om, sedan i slutet på sommaren, och vart ett lite on- and off- projekt. Är ganska nöjd måste ni säga, och det är en riktgt rolig tävling, för man kan faktiskt offantligt med kläder! Så jag tycker ni skall hoppa på den här tävlingen och få chansen att vinna en helt ny garderob för upp till 30 000 kr.


Elle.

Kategori: Livet

Nu vet jag vad jag skall göra på planet till Malaga på torsdag. Äntligen har jag fått tummen ut att bli prenumerant av Elle igen.

Black & Blue.

Kategori: Shopping

Varför säger folk att man inte kan blanda svart och blått? Mamma sa alltid till mig när jag var yngre att man inte kunde ha det. Töntigt tycker jag. Jag tycker det fungerar helt utmärkt. Idag invigde jag helgens inköp, den knallblåa tröjan från Zara fint matchat med mina favoritknallblå mockapumps och favoritjeansen.
Älskar skärningen på tröjan, väldigt smickrande. Zara är helt enkelt bäst på det där med passform på mig. 

Prada S/S12 (Backstage)

Kategori: s/s-12

I vår tycker Prada att vi skall ut och köra bil. Eller ja, iallafall se ut som vi älskar gamla amerikanska veteranbilar. Sa jag rätt nu? Jag kan inget personligen om bilar. Detta tilltalar mig inte på nått sätt förutom att jag tycker det är kul när modeskaparna har lite roligt, och leker lite med mode kläder och hur saker "skall vara".

Plastic Fantastic.

Kategori: Livet

Eftersom det börjar närma sig min födelsedag ... så tänkte jag tala om för alla att jag tycker att det här är väldigt fint. Tidningställ i Akryl, eller i plast om man skall vara sånn. Tycker det är en väldans fin kombination med min gamla kristallkrona jag ärvt från min mormor, mixa och matcha gammalt med nytt, finns det nått bättre?
Detta tidningsstället finns på Åhlens för 399 kronor.

Saturday at Tranquilo.

Kategori: Livet

Idag hade jag en grymt lyckad tränings- och shoppingdag med Sofia, där vi också passade på att äta en liten lyx-lunch efter träningen. Vill verkligen tipsa er om världens godaste mat på Resturangen Tranquilo vid Kungstorget. Tranquilo är en sydamerikansk resturang med en som de själva kallar det "en miami-touch". Idag åt jag en Mango Mojo Burger, som är en grillad hambugare toppad med getost & mangomojo, Serveras med grillad majskolv samt chipotlemayo, toppad med jordnötter. Ni hör ju själva. Underbart gott, och man blev riktigt mätt blev man. De har också ett stort utbud och drinkar, så om ni inte redan har testat det, föreslår jag att ni går dit snart!

Om ni vill läsa mer om tranquilo, se deras meny eller bara vill kolla in deras snygga hemsida kan ni göra det här:

Gucci Rtw S/S12.

Kategori: s/s-12

Hade inget speciellt för mig denna fredagskväll, förutom att bara lata mig, så bestämde mig för att titta på catwalk trenderna för ss12. Kommer mycket fint i vår. Jag fastnade speciellt för Guccis Guld/svartvita/Gröna visning. Den grön-guldiga jackan hade jag inte sagt nej till alls.
Bildkälla: Style.com

Ready, Steady, Shop!

Kategori: Shopping

Hur bra erbjudande är inte detta då? Allt för att fira att vi idag strax innan 12:00 fick 150 000 facebook vänner. Nej, jag kunde inte undgå att handla lite. Jag ser det som en förskottsfödelsedagspresent till mig själv. Tycker det är en bra anledning.

Constance and the kittens - Fur or Not?

Kategori: Fashion

Sedan någon vecka tillbaka har det vart en vild disskusion angående päls på Nelly.coms facebook-sida, där medlemmar från Djurrättsalliansen i Jönköping har startat en "Bojkotta Nelly.com"- Faceboksida. Många medlemmar spammar i stort sett vår sida.
Detta har fått mig att fundera lite på det här med päls. Jag skulle aldrig själv köpa en stor pälskappa av varg eller liknande. Jag tror jag föredrar själv att köpa en fejk-päls krage eller liknande om jag nu skulle köpa nått med päls, även om äkta päls skall vara många gånger varmare. Det som gör det hela komplicerat är att på tex. Canade Goose jackor så är pälsen på luvan i äkta päls. Jag skulle absolut inte dra mig för att köpa en Canada Goose jacka för att det är en äkta päls på luvan. Det är detta som djurrättsmedlemmara vill stoppa, och därför aldrig mer handla på Nelly, medans vi har dessa.

Jag förstår ändå tanken med att be oss sluta sälja päls, för jag vet att pälsindustrin verkligen är hemsk. Men jag tror inte Nellys- facebook sida är det exakt rätta forumet för detta. Det har dessutom gått lite för långt. Människor börjar jämföra pälsindutrin och våldtäkter, och tycker det är bästa sidan att ha långa föredrag om hur hemska vi är som jobbar på Nelly är.

Jag tycker absolut detta är något som är intressant och bör disskuteras och pälsindustrin absolut inte något vi bör ignorera. Men det känns som att det finns bättre ställen att disskutera med, och bättre personer att prata med, än oss. Varför inte prata med våra leverantörer, som faktiskt kan påverka vilka pälsar som används, fejk eller äkta.

Det upprör många det här med päls, det har jag märkt. Skall bli intressant hur det här utvecklar sig. Jag kan säga att det jobbas med detta febrilt just nu på Nelly HQ. Till detta ovanligt långa text-inlägget tänkte jag matca/missmatcha med en GALET snygg image fotning för Vouge Italien, Modell Constance Jablonski. Har ni sett nått sötare?







Bildkälla:

The Perfect Gift.

Kategori: Shopping

Kan vara bästa presenten någonsin.  Jag hade blvit riktigt glad för ett gäng O.P.I lack i julklapp. Sitter som berget och finns i alla färger mellan himmel och jord, och det är lite vardags lyc med ett O.P.I nagellack. Metallic-färgerna är defintift de allra coolaste, svårt att få en snygg sådan färg med det billiagre alternativen ...



150 000.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Eftersom jag har det grafiska ansvaret för Nelly.coms Facebook sida, Vill jag naturligtvis tipsa er om det här! Vi har just nu, 600 fans kvar till vi nåt 150 000 (!) Börjar ticka på och bli väldigt många. Jag lovar att det är en grym deal när vi väl når 150 000. Så om ni inte har likeat Nellys Facebook, e det faktiskt dags nu. Likea Nelly.com här.

Most Wanted – Balenciaga.

Kategori: Shopping

I lördags var jag i stan en sväng med min mor jag inte träffat på över en månad, kontisgt egentligen att jag inte reagerat mer än det bara vara var ett simpelt konstaterande. Man vänjer sig fort. Hur som helst gick jag in på NK och provade på hur det skulle se ut med en Balenciaga väska på min arm. Tycker de skulle passa himla bra. Är riktigt, riktigt, jättesugen på att investera i en sådan någon gång inom det närmasta. Då snackar jag ett halvår kanske, lite mindre. Problemet är väl priset som ligger mellan 12 – 13 000 kronor. Ganska saftigt. Kan åka till Thailand leva och bo i 2 veckor för två personer istort sett för det där priset. Nästan. Men å andra sidan vill jag ha den. Badly. Vad säger ni, kan det vara värt investeringen?

Bildspel.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag har vi vart på inspirationsdag på Ellagården strax utanför Borås hela dagen. Väldigt givande och framförallt så blev jag superinspirerad och tycker om Nelly och mitt jobb ännu mer än förut. Trodde nästan inte det gick.

Jag som faktiskt nuförtiden inte så ofta visar vad jag faktiskt gör på Nelly längre, tråkigt nog, tänkte visa er mitt bildspel som jag har gjort för lanseringen av TIGI. TIGI gör alla BedHead-produkter, och massa andra frisör-märken också, som TIGI Catwalk och Rockaholic. Kul!
Så här ser iaf startsidan ut som är animerad i flash, som jag tyvärr inte kan lägga ut på bloggen därför tycker jag att ni skall trycka här, eller på bilden så nu kan kolla på mitt fina bildspel!.

Stickat.

Kategori: Livet

Det börjar bli kallare och kallare. När jag väcks klockan halv 7  på morgonen är det första jag tänker att jag vill krypa in i en stor mysig stickad tröja. Jag stormtrivs i min favorit från Zara, men jag hade ju iväldigt gärna krypa in i någon av dessa ...
1. Donna Karan (Net-a-porter) 2. Alexander Wang (Net-a-porter) 3. Stella McCartney (Net-a-porter)
4. H&M (h&m) 5. Nowhere (Nelly.com) 6. Cos (cos.com)

Dagens detalj.

Kategori: Livet

Älskar min ring jag köpte förra året i Barcelona i nån random affär. Älskar ormar på smycken, det värsta jag vet i verkliga livet. Idag blev det en 12 timmarsdag på jobbet, så har vart lite seg. Så skall ta mig en duch och sen hoppa i säng.