27november

Måndag.

Kategori: Livet

Idag flyttade vi äntligen in på vårt nya kontor! och som väntat funkade inte allt helt 100, men vilken skillnad. Jag skall någon dag i veckan lägga ut skillnaden på vårt förra kontor vi flyttade ifrån i fredags och det nya vi flyttade in i idag. Nu har vi tillräckligt med syre så det räcker till alla, ljus så vi ser våra skärmar ordentligt och hur mycket plats som helst. Helt underbart. Som sagt, vill inte lägga ut bilder än innan det är helt färdigt, men det kommer.

Ikväll blir det till att fira valborg med Cicci och Co. Funderingar på grill i slottskogen finns där, men tveksamt är om vädret håller. Vi får se vad som händer. Den största frågan just nu är vad man skall ha på sig ... Förslag?

Så här såg vårt kontor ut i fredags. Rörigt? Nää.

Skotrend I – Metalltå.

Kategori: Skor

Ingen svår trend att gissa sig till, om man har sett vad budgetkedjorna fyller sina butiker med för skor. Metlltån har gjort dundersuccé! Efter Luis Vuittons visning s/s12 i Paris på karusellen ville alla ha metalltå, och jag älskar trenden. Så är man sugen på metalltån, är det bara att ge sig av till närmaste budgetkedja, som Topshop, Asos eller Nelly. Jag älskar metalltån, och besitter ett par nowhere skor från Elin kling med metalltå. Ger det hela en schysst edge. Gillar ni metalltån?

Fredag.

Kategori: Livet

Så var det äntligen fredag. Efter en helt ofantlig stressig dag med nerpackning av hela Nellykontoret och sista minuten grejer att göra innan det var dags att packa ner datorerna och alla skärmar. Nu sitter jag här framför tv:n med ett glas rött. Har prtecis ätit en middag, och väntar på att Jonas skall komma hem. Ha  en fin fredag!

Skortrender s/s-12.

Kategori: Skor

Det går inte bara trender i kläder och skönhet naturligtvis går det trender i skor också. Därför är detta så kul, för hur många vet faktiskt vad som är hetaste skotrenden i vår/sommar? Jag äääälskar skor, (no shit) och såklart och vara uppdaterad i skovärlden också. Inte för att jag slaviskt följer trenderna direkt. Alls. Men jag älskar fenomenet med skor, och att man kan faktiskt inte ha för många. Jag vet att det är många som går med i mitt lag i denna fråga. Men varför? Varför är det så många kvinnor som älskar skor? De tankesätten jag har disskuterat med mina vänner, har varit att man kan ha en tjockisdag, då bara kläderna sitter fel. Skor passar ALLTID. Spelar ingen roll hur många bakelser eller hur många påsar godis man åt. Fantastiskt.

Hur som helst, dags för mig att presentar min lilla bloggserie: Skotrender s/s-12!




om jag fick önska ...

Kategori: Livet

...så hade jag också haft på mig ett par Louboutin och en Givenchy väska i handen när gick hem från kontoret idag. Man kan ju alltid drömma.

Nelly Trend s/s12

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Ni vet väl att Nelly har ett eget trendmärke, Nelly Trend? Designat av duktiga Siri och Sanna (blogg) har vi ett grymt trend märke på Nelly som bara blir bättre och bättre för varje kollektion. Jag fick äran att designa Lookbooken för s/s-12 kollektionen, och fick jobba med grymma bilder. Vill ni se hela resultatet, kan ni klicka här: Annars kan ni bara smygtitta på några slides här nedan. Riktigt nöjd blev jag!

En fransk Macarone.

Kategori: Livet

Efter en stressig dag på jobbet blev det en lugn och mycket trevlig fika stund med Cicci på stället med den bästa getostsalladen på hela jorden, Le Pain Français. Jag åt även den godaste macaronen jag någonsin ätit, med kokos-smak, (vill sammtidigt uppmärksamma att jag har ätit macaron en gång innan idag, vilket en torr stackars macaron från MAXI) Nu efter ett par timmars jobb här hemma blir det nu äntligen sängen för mig. Imorgen är en ny dag.

Pastel dresses.

Kategori: Shopping

Jag har på riktigt blivit en riktig sucker för pasteller. Speciellt nu när snart när solen på riktigt börjar ta på huden, då är pasteller bland det finaste att matcha sin solbränna med. Jag har samlat ihop ett par jag tycker är ruskigt fina. Men min allra mesta favorit är den första rosa till vänster från Red Valentino. Vilken är eran favorit?

Bildkälla från vänster: Rosa, blå/rosa, blå, grön, grön spets, blå, mintgrön, mintgrön

Stars by Jonas Hallberg.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag lanserar vi Stars by Jonas Hallberg, ett kollektions sammarbete mellan nelly.com och superstylisten Jonas Hallberg, känd i Sverige som programledare i Top Model Sverige. Jag fick uppdraget att göte ett inspirerande bildspel till kollektionen, och idag när kollektionen släpps fitt bildspel dessutom se ljuset. Jag blev dessutom väldigt nöjd, som om ni vill bli inspirerade av lite hollywood glamour, tycker jag att ni skall spana in mitt bildspel här!

Nowhere klackarna.

Kategori: Livet

Nowhere klackarna är på, när jag beger mig in mot stan för fika med lillasyster och mamma. Mysigt! Man måste ju piffa upp den här söndagen på något sätt ... Underbart bekväma dessutom!

 

Boerboel träff 20 april.

Kategori: Livet

Igår var jag som sagt på en hundträff med en massa Boerboels. Det blev lite foton såklart på Zumbi och hans syskon. Jag har aldrig vart nån hundmänniska, men dessa små sakerna kan man ju inte motstå.

Zumbi

Zumbi och hans syskon

 

Zumbi ser gigantisk ut bredvid barn, typ så han kommer se ut mot oss normala människor om nått år.

Lördagsmys.

Kategori: Livet

Efter middag på Calor för andra gången den här helgen (vadå fantasilöst?) så parkerar jag mig i soffan med min lilla familj, framför baksmällan I som visas på 5:an ikväll.

 

fashion with animals.

Kategori: Editorial

Denna dag spenderade jag tiden i frölunda på en såkallad "boerboel-träff" då Zumbi skulle få träffa alla sina syskon, och sin andra familj. Som carro sa, julafton för hundar. typ. Det var en trevlig stund, men en aning skrämmande då jag insäg att Zumbi inte bara kommer vara dubbel så stor inom ett par måndaerr, utan 3 gånger så stor. Jag förderar nog lite mindre smidiga hunder. Hittade denna inspiration på fashionising, som går i samma tema. Dock en aning smidiagre. Ha en fin lördag!

Om jag fick önska ...

Kategori: Wishful Thinking.

...mig något så skulle dessa Givenchy sandaletter stå på min skohylla när jag kommer hem från den här dagen. Det är jag värd efter all denna REA-stress. Men om det är nån som känner attd e har 1100€ över till att spendera på en present, så vet ni skall kontakta mig. Perfektion säger jag!

Bildkälla:

This is what Weekend is about.

Kategori: Livet

Efter en ordentlig sovmorgon idag passade jag på att komma ikapp mig lite på hemläxorna, alltså alla mina härliga magasin som ligger och väntar åå mig. Jag älskar de helgerna man får tid över till att inte göra så mycket. Måla naglarna lite, läsa intressanta artiklar i ELLE, sukta efter dyra plagg (vem försöker jag lura ..vad jag menar är skor) från ELLE, läsa om prisvärda alternativ i Chic, plöjja igenom varenda sida från senaste Nelly Magazine ( med bikinibilaga! ) och äta skum-kokosbollar med  kaffe. Hallå? Varför gör jag inte det här varje helg?

Mint & White.

Kategori: Livet

Dubblar mint idag och bär de på både över-och underdel. Matchar med min favoritkavaj från Malene Birger bara för att det är fredag. Thank God it´s Friday! Även om det var kort vecka så har jag varit otroligt trött och seg, så kan verkligen behöva helg igen. Och som alltid när helgen närmar sig, börjar shopping suget stegra. suck.

Lady Gaga.

Kategori: Musik

Av någon anledning så älskar jag Lady Gaga. Hon är knäpp, konstig, wierd och makalöst duktig. Hon är en artist, sångerska och dansös, hon är allt det där, en artist behöver vara idag för att vara outstanding. Läst på hennes twitter igårförrkväll att hon kommer till Stockholm den 30 Augusti, 30 sekunder efter det skickade jag ett mess till min syster. Om jag skall gå? Hell yeah!

Biljtterna för Lady Gagas konsert i Globen den 30 septmeber släpps 20 April klockan 09:00. #LäggerPåminnelse


Black Aztec.

Kategori: Shopping

Fann den här väldigt mycket Gucci inspirerande klänninngen på en av mina favorit sajter, River Island häromdagen. Jag tycker verkligen den här är superfin för att vara en look-alike, även om jag såklart helst hade sett en äkta vara hängandes i min garderob. River Island fraktar nu dessutom till Sverige (yaaay) och funderar faktiskt på att klicka hem skönheten. Men nja, får nog hålla på min plånbok lite till. Skulle ni känna er lite Gucci s/s12 så finns iaf denna att klicka hem för 100 sköna pund, med en fraktavgift på 6 pund, helt okej! Kika in den här:

Alice in Elle.

Kategori: Livet

Som de flesta säkert konstaterat så Vann Alice Herbst 2012 års Top Model Sverige. Idag publiceras hennes omslag för Elle, och jag måste säga att Alice omslag var verkligen massor gånger mer passande för Elle än Klaras. Här ser ni hur eller omslaget för prenumeranter och icke prenumeranter kommer att se ut med Alice. Läs mer om Alices vinst här:

I´m Back.

Kategori: Daglig Inspiration

Efter en långhelg, helt utan datorer, stress eller krav, är jag nu tillbaka full med energi redo att ta tag i saker, på mina villkor och bara när jag har lust och vilja. Ibland måste man bara ta en paus och inte tvinga sig till att göra saker. Jag starta igen med vackra och mysiga inspirationsbilder. Allihop från Weheartit.

Scuba Chic.

Kategori: Livet

Neon Shoes.

Kategori: Skor

Fick mina skor jag valde från Nelly High Heels Party för några vekor sedan. Fick dock mitt andra val bara, skall se till att köpa mitt första val när de kommer ut i maj istället. Vad säger ni, jag kanske kan öppna en skobutik snart ?
Älskar dessa par med som heter Davidina och är härligt neongula. En färgklick bland alla mina andra svarta par. Och utan att överdriva, färgen är verkligen sådär neon-ig. Vill ni köpa skorna, så finns de här: Vad tycker ni?

Pants with Pattern.

Kategori:

Finns inga gränser på hur trenden med blommigt och mönstrade byxor har slagit igenom.. Men det är en trend som lyst starkt på catwalksen för s/s12 och synts klart och tydligt i budgetkedjornas utbud, så inte så konstigt kanske. Vad tycker ni? Jag gillar ju Marni for H&M´s mönster, men vet inte om modellen är nått för mig. Gillar ni?

Kate Moss as Marie Antoinette.

Kategori: Fashion

Tänk att få spela en modern Marie Antoinette för en dag. Ja tack. Helt underbar vacker plåtning i perfektion.