27november

To the Capital.

Kategori: Livet

Nu är jag och Anna på väg mot Stockholm för äventyr i Globen ikväll med Lady Gaga! Ser framemot detta supermycket, och har megastora förväntningar. Kommer bli en hel del bilder från den här konserten efter helgen. Det kan jag nog nästan lova. Här är en bild från amerikanska Vouges septembernummer som pryds av Lady Gaga, i år igen! Hur creddig kan en tjej vara? Kvällen kommer förhoppningsvis bjuda på massor av mode, dans, sång och show. 
 


Water fits you.

Kategori: Advertising

Jag älskar smarta reklamer. Sällan man ser sådant tyvärr, finns extremt mycket dålig reklam. Men när man väl hittar en bra, då är den sjukt effektivt! Jag avundas smarta människor som klämmer fram en sådana idéer, som egentligen är skrattretande enkla. Ett exemple är den här reklamen för simhall med vattengympa, från Ukraina en reklambyrå med namn G2 Ukraine.
 

Diamonds & Neon.

Kategori: Livet

Ja om det vart riktiga juvelar hade väl jag kanske inte suttut här framför min dator och väntat på att få jobba. Hade nog befunnit mig någon helt annanstans. Idag hade jag mitt nya favorithalsband från H&M. Bästa! En liten fin touch på en kanske annars vardaglig outfit. 129 kronor från H&M!
 


Instaweek nr 34.

Kategori: Instaweek.

Vecka 34 i bilder. Har mest kollat på True Blood, tittade också en del på regnet som smattrat på fönstrerna i Borås. Jag har fyndat en dagmarklänning på utförsäljningen och suktat efter fina NLY Shoes. Jag har gått barfota i skorna och haft stora örhängen. Samma dag jag fick lön var jag tvungen att göra av med den lite på halsband, och på lördagen spenderade jag den på sangria med Sofia på La Sombrita. På söndagen åkta jag till Jönköping för att hälsa på Jonas, och vi gick på Snabba Cash. – Som jag btw blev O T R O L I G T besviken på. Det var vecka 34 det, och vi är redan i full fart på becka 35. Har redan hunnit hända en hel del, och mer komme ratt hända innan denna veckan är slut. 
 

Comfort the disturbed.

Kategori: Livet

Något jag skall hålla i minnet.
 

Soundtrack of True Blood.

Kategori: Livet

Bara för att jag har blivit beroende. Och vanlitvis gillar jag inte alls sådan här musik, någon typ sydstatsblues. Men den passar bara så grymt bra ihop med serien. Där har de verkligen lyckats. Nu skall jag springa till spårvagnen. 
 
 

La Sombrita.

Kategori: Livet

Efter en lugn dag igår gick jag och Sofia till La Sombrita vid Prinsgatan för att få i oss lite mat. Såklart adderade vi lite Sangria för att fira att det bara är tre veckor tills vi åker till Barcelona. Tyvärr så råkade maträtten vi delade på som skulle vara för 2 personer, vara alleles för liten, så blev inte särskillt mätt. Synd för mig då, att jag var tvungen att ta efterrätt. Jättesynd. Vi hade iaf en supertrevlig kväll med massa snack och skratt och tankar inför Barcelona. Det kommer bli så bra! Nu skall jag packa lite grann eftersom jag skall till Jönköping vid lunch-tiden. Efter att såklart tittat på ett avsnitt av True Blood. (Har blivit super-mega-beroende av den serien... varför har jag inte börjat kolla på den förän nu?)
 

Running is therapy.

Kategori: Livet

Kände mig lite down och orkeslös efter en förmiddag med mest True Blood-tittande, så kände att det nog var på sin plats med en löptur i slottskogen. Just me, myself and I. Och musiken såklart. Ibland är det bara gött att ta på sig löparskorna och köra skiten ur sig, man mår på något konstigt sätt mycket bättre då. Efter spykänslan alltså. Nu skall jag fixa iordning mig och se till att städa upp här innan Sofia kommer, så får vi se vad vi kan hitta på ikväll. 
 

Necklaces.

Kategori: Livet

Firade min lön med att göra av med den på H&M idag. Två superfina halsband för det överkomliga priset 129 kronor var. Statement Piece var det ja, har blivit en riktigt sucker för det.
 

A Dagmar animal.

Kategori: Shopping

Igår hade vi utförsäljning av lite allt möjligt på Nelly, och jag hittade den här undera bara kraktionen av en ren slump från Dagmar. För endast 300 kronor blev den min och tycker den är helt underbart fin! Kanske inte ser så mycket ut för världen på galgen, men hänger helt galet snygg på. Den här skall helt klart med till Barcelona om ett par veckor!
Min blogg ser galet skum ut, har inte en susning vad som hänt, tror det är blogg.se som håller på att stöka runt i koderna. För jag har då inte gjort ett skit. Så ursäkta om det är förvirrande.
 
 

Trend report III A/W -12

Kategori: Livet

En tredje trendraport från a/w-12 är med temat helmönstrat. Störst är trenden hos Prada och underlinjen MiuMiu, men syns även hos andra stora designers. För ultimat trendlook - Välj ett geometriskt mönster i ett mer maskulint snitt med samma mönster från topp till tå. Denan trenden känns som den är mer för modelejonen därute än en vanlig Svensson, eller till mig. Kan inte tänka mig att jag kommer så så många på Sveriges gator med liknande utstyrslar. Möjligen att jag man kan inspireras i en jacka med ett kul mönster. Thats it. Men jag hade dock gärna sett att fler gick All-In på mönster trenden. Får se när jag själv känner mig mogen, att ta itu med en sådan trend. 

Wantie.

Kategori:

De här otroligt fina NLY Shoes:en står och glimmar och glittrar här på kontoret. Är inte lite sugen. Vet inte exakt priser än, men kan tänka mig att det landar på runt 449 kr. Big wantie!

Protection.

Kategori: Livet

Jag har ju ganska nyss skaffat mig en iPhone 4 och tillsklinad mot min 3Gs kan jag nu ha massor fina skal att byta med. Jag har kollar runt lite och det finns en nedrans massa fint. Här är mina 12 favoriter!
 
Bildkällor: Skall försöka minnas allt eftersom ...

Jak & Jil

Kategori: Daglig Inspiration

Jag behövde mode-inspiration. Jag gick in på Jak&Jil. Så var det avklarat. Jag dör smått.
 

Instaweek nr 33.

Kategori: Instaweek.

Här är min vecka 33 i bilder. Kommer alltid igång med fotandet framåt slutet av veckan, så mest bilder från helgen. 
 
1. Vackra Melissa Horn på Götaplatsen. 2. Godaste Ceacarsalladen på Viskan i Borås. 3. Sista dagen med bara ben? 4. Äntligen är Elles trendbibel här!! 5. Jag är bästa Sofia på Bar Himmel i fredags! 6. Fredagens outfit. 7. Mina älskade sneakers. 8. Fudge så lång ögat kunde nå. 9. Vacker färgglad mat/frukt. 10. Jordgubbar med grädde och kladdkaka kan man inte tecka nej till. 11. Jag och min Jonas. 12. Träning med BodyCombat. Benen hyffsat fräscha ändå. 

Sneakers på Bar Himmel.

Kategori: Livet

Igår såg jag ut så här när jag invigde mina wedge sneakers som jag redan älskar ofantligt. Blir fusk-lång och får fusk snygga ben. Det gillar jag. Minus dock för blåsa på lilltån. Efter jobbet blev det en sväng till Bar Himmel med Sofia och Sara och sedan hem till Jonas för fredagsmys. Bra fredag som innehöll massa bra saker.
 

Tankar & bara ben.

Kategori: Livet

Idag hade jag bara ben till jobbet. Visserligen frös jag större delan av dagen, men det beror nog mest på att vi har så galet kallt på kontoret, vad skall det vara bra för? Förstår inte. Förhoppningsvis är det inte sista dagen i år man går till jobbet med bara ben, visst vore det sorgligt? Jag vet inte om det är en liten småhöstdeprission som smugit sig på mig eller vad det är. Helt plötsligt kändes lite som allt de som vart så kul och bra förut inte alls är lika bra och roligt. Men såklart, livet kan väl inte vara på topp jämt. Fast det vill man. Jag vet nog egentligen inte riktigt vart jag ville komma med det här, men ibland känns det bättre att skriva ... nått.
 

199 kronor.

Kategori: Livet

För 199 kronor kan man ändå få ganska mycket. Till exempel kan man få ett par NLY Shoes just nu på nelly.com. Vi har samlat över 150 par skor som vi sänkt till 199 kr. Jag har redan hittat ett flertal par jag skulle vilja lägga till i min skosamling  <3. Nedan ser mina tre 199-favoriter, Elvira, Jade och Vinette. Här kan ni shoppa alla NLY shoes som är nedsatta till 199 kronor.
Fick ni förresten veckans nyhetsbrev från Nelly? Nu i semster tider gör jag väldigt mycket brev, och har gjort de senaste. Om vi vill se mitt senaste Nellybrev, kan ni se det här:
 
 
Bildkälla: Nelly.com

Äntligen!

Kategori:

Som en äkta modetönt så spricker mitt ansikte upp i ett genuint stort leende när jag kliver över den nya Elle med höstens trendbibel som inlaga, som ligger på dörrmattan. Den här skall jag gräva mig djupt in i ikväll. Och skall bli inspirerad till 1000! Såklart Efter min och Carros väldigt seriösa hälso-satsning som äger rum denna varma augusti kväll. Mission no.1 - överleva en löprunda i Skatås.

Melissa Horn @ Götaplatsen.

Kategori: Livet

Efter en trevlig fika/middag på Evas Paley med Sofia, Sara och Jessica sällskapade vi folkhavet på avenyn för att titta och lyssna på när Melissa Horn spelade sina vackra låtar. Ljudet var väl sådär och jag fick kanske inte riktigt den stämningen jag oftast vill åt när jag lyssnar på Melissa, så tycker jag det var oerhört mysigt och trevligt. Jag älskar verkligen Göteborg på sommaren, det händer så mycket! Speciellt gratis-grejerna, Hur bra ?!
 

Keep or Return?

Kategori: Shopping

Hittade världens shysstaste skinnjacka på Zara för ett tag sedan, sjukt nöjd gick jag in och köpte den och bar med mig med den hem. Men där tog det stop. Jag har inte ens packat upp den ur påsen än, och då är det 1,5 vecka sedan jag köpte den. Det tyder på något. När jag vanligtvis köper något sådant lite dyrare kastar jag upp den och sliter av prislappen och går runt med den på mig en halv dag. Men den är ju så snygg!! och är i en lite mer bikermodell som jag letat efter. Vad tycker ni?
 

Trend report II A/W -12

Kategori: a/w-12

Andra trenden, jag tycker är värd att prata om den här säsongen är sammets-trenden. Tror vi kommer att se en hel del sammet ute i butikerna i höst. Jag kan nog kan sträcka mig till att ha en klänning i sammet (kom på att just jag äger en, win!) men jag är inget stort fan av trenden. Om du vill bära trenden, skall du helst göra det i rött och vill du gå all-in, en helkostym i vinrött. Eller i leopardmönstart som Gucci. Störst på trenden är Dolce & Gabbana och Gucci

Håll koll på: Clemence Poesy.

Kategori: Daglig Inspiration

På nått sätt kan jag inte låta bli att inspireras av denna vackra fransyska och hennes sätt att klä sig och tänka om mode. Hon är en sån där avslappnad fransyska som bara allt ser bra ut på utan att hon behöver göra så mycket, bryr sig inte om att följa "moderegler" (Om det nu finns några sådana) men bara lyckas ändå. Inspiration, och vi har ännu en gång fått det bekräftat: Less Is More! 
 

My Weekend nr 32 2012.

Kategori: Instaweek.

Sikken helg. Känns som det har vart mycket av allt, och på något sätt skall väl det bli skönt med vardag ett par dagar nu. Det har vart en händelserik helg med både sol, lunchdejt med Sofia, grill med Jonas, film, True Blood, promenader och Liseberg. Jag gillar att utnyttja helgerna, och är nått jag borde bli bättre på. Nu är det läggdags för mig, hoppasni haft en trevlig helg ni med!
 
 

Sneak up on me.

Kategori: Shopping

Äntligen är de mina. Beställde dessa Wedge Sneakers för över en månad sedan på Topshop, men efter massa strul och borttappat paket, så fick jag bara mina pengar tillbaka. I samma stund jag fick reda på det sprang jag i stort sett till närmaste Topshop för att se efter om de fanns kvar i butik. Lyckligtvis fanns de, och jag blev en glad tjej. Det bästa med dessa, är att klacken i skon är en sula man läggger i. Så känner man att man blir lite trött i fötterna är det bara plocka ut de. Hur bra ?! Här hitter du dom.
 

One Ceasar please.

Kategori: Livet

Hade en supermysig kväll med Sofia idag på Farrellis där det blev en Ceasar sallad. Lite fattig sallad för att kosta men 175 spänn ... men för att få sitta på en uteservering i trevligt sällskap var det helt klart värt det! Efter ivriga disskusioner och planer för det kommande Barcelona, åkte jag hem och sprang en runda, för första gången på månader. Kändes oförskämt bra, vi får se hur jag mår imorgon ... Nu skall jag hoppa i säng så jag är pigg och fräsch för arbetsveckans sista dag!

Peplum is here to stay.

Kategori: Shopping

På tal om höstkläder. Den här hade jag gärna sett i min garderob i höst, som prickar in två stora trender: Barock och skinn. Och dessutom peplumen. Big Like! Dock tycker jag att priset på 499 är liiite saftigt för en topp. Men snygg är den, så kanske att det kan bli värt det. Här finns den att shoppa.

Trend report I A/W -12

Kategori: a/w-12

Även om jag egentligen inte vill erkänna för mig sälv att vi går mot mörkare tider, så gör vi det. Idag har regnet smattrat mot rutan nästan hela dagen och jag har suttit och huttrat för mig själv med en kaffekopp näritillhands hela dagen. Det enda man kan faktiskt vara nöjd med är att höstkläderna börja trilla in i alla butiker och man kan hitta massor av fina grejer, för i ärlighetens namn tror jag höstkläder är min favoriter. Lager på lager, vackra dova färger och massor av snygga koftor och byxor. Jag som också älskar trender tänkte så klart också ta upp nåra trender inför hösten. Vilket kan vara kul att veta när man går in i en butik. 
 
Första trenden är vackert barock-mönster som kan appliceras på i stort sett vad som helst, kjolar ,byxor kostymer eller blusar. Gärna guldmönstrat över svart, titta gärna på de klassiska matador-outfitsen. För ultimat trendpoäng så bär det tillsammans med sammet och massa guld och glamour. Om du vill se mer av Barock trenden kolla in mer av Balmain och Dolce & Gabbana.  Fler trender kommer inom kort! oooh jag älskar den här tiden när man får njuta och planera vad man vill köpa på sig till hösten...
 

Back to Work.

Kategori: Livet

Idag var jag tillbaka på Nelly efter en tre veckor lång semster. Och det var faktiskt inte det minsta jobbigt, snarare tvärtom skulle jag säga. Jag har fått ut allt av min ledighet som jag önskade. Möjligen att det kunde ha vårt några fina dagar till. Men man kan ju inte kräva så mycket när man bor i Sverige. Det var verkligen superkul att komma tillbaka till jobbet, full med energi och inspiration till att producera och skapa massa fina saker. 
 
 

Going for gold.

Kategori: Livet

Riktigt vacker vacker Photoshoot! Tänkte att det kanske passar bra såhär i OS-tider? 
 

5 dagar i Berlin.

Kategori: Livet

Efter 5 dagar i Berlin är jag nu hemkommen. Det var fem varma dagar med mycket skratt upplevelser och känslor. Har haft superkul, men som man alltid säger, det är ju trots allt skönt att komma hem. Lite bilder blev det såklart från resan, här är ett urval av dessa! På måndag börjar jobbet, men oj så taggad jag är! Och samma sak med bloggen, nu jäklar! Lite shopping blev det såklart också, men får bli en annan gång. Nu skall jag och Jonas baka en fet kladdkaka och sedan skall jag installera mig i soffan. 
 
En behövlig kaffe första morgonen.
Fin byggnad.
Frihets symbol.
Jag & Malin.
Fient.
Jag & Erica vid Brandenburger Tor.
Välbehövlig Crepê-paus.
Svamprisotto + rödvn = oslagbar kombo.
Att ta en starbuckskaffe.
Godaste pizzan.
Jag & Malin.
Erica & Malin.
Mysigt café.
 
Skydd från solen.
EInstein Kaffe.
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig.