27november

Varje timma händer det.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Som jag sa har det vart mycket att göra på Nelly det senaste. Anledningen är kampanjen som började idag klockan 08.00 till och pågår framtill klockan 20.00, där vi lägger upp ett nytt erbjudande varje timme, med 30% rabatt! Anledningen är såklart skottdagen - en extra dag betyder en dag med extra shopping och extra erbjudanden! Det är jag som vart grafisk ansvarig för det hela och har fomgett kampanjsida och framsidan! Det roliga är att det har spridit sig väl på både bloggar o grejer! Kommer riktigt najsiga erbjudanden, så håll utkik idag!


Oscar Gowns 2012.

Kategori: Fashion

Mycket jobb just nu, hinner knappt andas, men på orsdag är det värsta över. You will see!
Det allra bästa med galorna nu på våren är ju röda mattan. Helt klart. Är inte sådär superintresserad av filmerna egentligen, dom är ju bara en bonus. Eller nått. Men grymmaste galan av alla är ju helt klart Oscarsgalan. Då det är många hundratusen koronor som vandrar upp och ner på den röda mattan. Mina favoriter är Gwyneth Paltrow i galet fin Tom Ford keakrion i helvitt och Milla Jovovich i en vit dröm från Elie Saab. Vilken är er favorit?

New in – Nowhere.

Kategori: Shopping

I fredags var det utförsälning på Nelly, och jag lyckades fynda dessa pumps från Elin Klings märke Nowhere för endast 100 kronor. Tyckte jag gjorde ett bra kap eftersom de annars kostar 599 kronor. Fynd or what? Här kan du köpa dom, om du också blev sugen.

Slottskogen.

Kategori: Livet

Zumbis första promenad till slottskogen var lite gnällig måste jag säga. Han var inte riktigt nöjd med att gå riktigt så långt, en riktig liten latmask är han. Men det var värt mödan och vi fick alla tre en härlig promenad i vårsolen som erbjöds. Äntligen vår!!

New in – Yves Saint Laurent.

Kategori: Shopping

Har suktat efter den här länge, och tillslut blev den min. Fick den hemlevererat till dörren igår, ringen från Yves Saint Laurent är mitt lilla guldkorn i min smyckessamling från och med nu. Inte alltid det lättaste att få det att stämma överäns med leverans tider med DHL, men det är väl nått man kan överleva. Nu blir det promenad e det vackra vädret, efter en förmiddag med jobb och fin besök från Carro. Jag är redan nöjd med den här helgen!

Mulberry.

Kategori: Shopping

Helt plötsligt så var en Mulberry Alexa Bag i rosa leopard något väldigt piffigt, och som jag gärna hade sett i min garderob. Vad hände där? Inte alls min stil. Med en matchande Yves Saint Laurent ring är accessoarerna till en outfit fulländad.


Louis Vuitton Fashionshow s/s-12

Kategori: s/s-12

Tror Loius Vuitton vann s/s12 vackraste visning med sjumilakliv. Älskar verkligen fashionshows som har något lite extra, när designern, i detta fall Marc Jacobs, tänkt lite utanför boxen. Jag blir iaf sjukt sugen på pasteller, pransar och spets... Och att åka runt runt runt på en vit karusell. (Är det bara jag som tycker den påminnner lite om släng-gungorna på liseberg?)

Plisserade drömmar.

Kategori: Shopping

Efter en skön kväll framför TopModel Sverige och dubbelavsnitt av Project Runway dennna tisdagkväll så skall jag nu gå och lägga mig riktigt tidigt. Får passa på när man är ensam hemma, och inte är "tråkig" och somnar i soffan framför tv:n klockan 22.30...

Prada visade massor av plisserat på catwalken för s/s-12, och jag tycker det är hur fint som helst. Tror jag skall försöka skaffa mig en plisserad knälång kjol. Helst vit. Får ge mig ut på stan och leta tror jag bestämt, det är ju faktiskt löning på fredag (Äntligen). Om det är nån som är sugen på plisserade klänningar, kan jag verkligen tipsa om Topshop som har massor plisserat i vår.


Trender s/s12 – IV.

Kategori: s/s-12

Den här trenden är verkligen ingenting för mig, och det är väldigt få som faktiskt kan bära upp den. Att visa magen mer eller mindre är och verkligen en trend som endast kan bäras när det är sommar. Möjligen tidigare i vår inomhus. Den känns inte särskillt lämplig att bära på jobbet heller. Men e det en trend så är det, vi kommer säkert se ett par modelejon out-there som går all-in på den här trenden också.

Sunday breakfast.

Kategori: Livet

Bara för att det är söndag och det är ett halvtråkigt väder, blev det lyxfrukost idag. Det är inte ofta man orkar göra pannkakor, koka ägg, tvinga pojkvännen gå till affären och köpa kaviar och juice, och vispa grädde till frukost. Tänk om man kunde få en sådan här god start varje dag?

Banoffepaj.

Kategori: Livet

Idag var jag, Zumbi och Jonas hos min mor, för att fira hennes födelsedag lite i förväg. Efter det lilla äventyret att ta med en valp på spårvagn, buss, färja och bil så blev vi bjudna på banoffepaj, som min pyssliga lillasyster hade bakat. Måste vara bland det godaste kakan jag ätit, och bland de mest onyttiga, så var bara tvungen att skriva att tipsa om den här kaloribomben på bloggen.

Den består av:
* Ett paket Digestivekex i botten blandat med smält smör.
* Ett överdrag av två burkar kondenserad mjölk, som kokat i ca 2,5 timme.
* Ett lager av skivad banan.
* Ett överdrag av grädde.
* Tillsist hackade brända mandlar och choklad.


Trends @ Nelly.com

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Fredag minsann. Jonas kommer inte hem förrän vid 22, och jag är ensam tills dess. får bli middagsmys i soffan framtills dess.

I höstas fick jag göra en trendraport på höstens trender på Nelly.com, som jag la mycket tid på, och som jag blev supernöjd med. (Se det här) Nu är det ju faktiskt vår och jag tyckte att det var dags att göra en ny guide med vårens trender för att inspirera Nellys kunder lite mer, och inspiera med vårtrender och vårkläder! Jag fick även chansen att faktiskt chansen att öva på mitt skrivande, och för en gångs skull, så blev jag faktiskt nöjd med dom!
Ta er mer än gärna en titt på guiden, och kom gärna med konstruktiv kritik. Jag vill alltid bli bättre, har alltid svårt att se vad som egentligen blev bra. Jag blev åtminstone nöjd!


New York Fashion Week – Jason Wu.

Kategori: a/w-12

En annan designer som är värd att uppmärksamma från New Yorks fashion Week är Jason Wu. Gillar inte denna kollektionen lik mycket som hans s/s12... Men jag gillar den fortfarande. Jason Wu använder även han som Alexander Wang mycker burgundy, päls kombinerat med skinn. Pennkjolen finns där, och barockmönstren. Annars väldigt dova färger, stor skillnad mot s/s12 kollktionen. Gillar ni ?

Advertising – HIV foundation.

Kategori: Advertising

För att återkoppla till mitt tidigare inlägg, om FAA – så kollade jag runt på Ads of the World, efter lite inspiration och roliga ideér och fann den här. Älskar dessa typer av reklam, som är så "nutida", rakt på sak, och säger precis som det är, utan att riktigt säga allt. Den slutsatsen kan man dra själv, man får slutföra cirkeln själv hela vägen runt. Alla får känna sig lite smarta.

Fashion Agains AIDS.

Kategori: Shopping

26 april lanserar H&M sin femte Fashion Agains AIDS (FAA) kollektion, som skall upplysa och informera unga om AIDS och vad det är för något. FAA-kollektionen kommer finnas att köta i 300 butiker över hela världen, och 25% av all vinst går direkt till HIV och AIDS projekt. Jag gillar verkligen den etno-inspirerande kollektionen som FAA-kollektionen innehåller i år. Påminner väldigt mycket om Sass and Bide shortsen jag föll för (Se här) Här är mina favorit pieces! Speciallt bikinin, den måste jag ha. Tror jag kommer få sitta o lura på realesedagen ..
Gillar ni ? 

New York Fashion Week – Alexander Wang.

Kategori: a/w-12

Som ni säkert alla vet, (det är en självklarhet för mig) så pågår ju Mercedes-Benz Fashion Week nu i New York. Spännade! Nu får vi se vad som vi faktiskt är lite extra värt att lägga pengar på i vår, för det kommer stanna kvar i höst. Smart va ?
En riktig favorit som visar i New York är ju Alexander Wang, han visade mycket burgundy, skinn, fransar, dressat maskulint, höga slitzar, en del päls, knähöga stövlar och höga polotröjor. Och visst känns det väldigt höstigt. Känns ju inte superkul egentligen, men det är ju fashion!

Gillar Ni Alexander Wangs RTW Fall 2012 kollektion ?



Velentine Day.

Kategori: Livet

Alla hjärtansdag spenderas med min lilla familj, Jag, Jonas och Zumbi. Vi spenderar kvällen med choklad i soffan efter en mysig middag. Hoppas ni alla får en mysig alla hjärtansdag, och kväll ni också!

Life is too short.

Kategori: Shopping

Helgen har gått fort som vanligt, och man var tillbaka till verkligheten på jobbet på måndag morgon, trött, eländig och kisande efter närmaste kopp kaffe. Och, på tal om det så köpte jag en shysst thermos att lagra kaffe i hemifrån, hela resan till Borås. Har letat efter en sådan här länge, men aldrig funnit någon jag gillade. Den här föll jag pladask för pladask direkt, clean, typografi, och ett värdigt citat. Men å andra sidan, på måndag norgon, så tar jag vilket kaffe, jag än kan hitta, gott eller äckligt, spelar mindre roll.

Trender s/s12 – III.

Kategori: s/s-12

Efter en fullspäckad lördag, så blir det en väldigt lugn söndag, förutom lite träning då. Passar på att puúblicera den tredje trenden, Art Deco mönstrat. Allra stösrts på Guccis Catwalk i vår, som blandar Art deco med 20-tals inspirerat. Guccis flesta delar i s/s-12 kollektionen skulle jag kunna tänka mig att ha i min garderob.

Pashli Satchel.

Kategori: Shopping

Kära vänner. Jag har hittat den. Den där väskan jag vara ska ha. Nu ser jag inga problem att spara pengar ett bra tag. Till sommaren, är mitt mål, men vi får väl se. Skönheten kommer från Philip Lim och heter Pashli Satchel. Älskar detaljerna, men samtidigt enkelheten, den är precis i min smak. När jag sparat ihop pengarna gäller det bara att hitta ett köpställe, eftersom den varken finns på net-a-porter, mytheresa eller Neiman Marcus. Någon som har ett tips?

Some High Heels Shoes.

Kategori: Skor

Fick allvarligt fundera på häromdagen när jag senast köpte ett par låga skor. Skrämmande (?) nog fick jag fundera länge, innan jag kom på när det var, och att det är ett år sedan nu. Och då har jag handlat ganska många par skor det här året. Mina fötter kommer hämnas på mig, senare i livet. det är jag ju medveten om. Strunt i det. Efter en dag med jobb, träning och lite internetshopping är det verkligen time to bed. Fredag imorgon. Det var verkligen på tiden!

Älskar den här bilden från s/s-12 kollektionen av Aminaka Wilmont

Trender s/s12 – II.

Kategori: s/s-12

Andra trenden jag vill ta upp är pasteller. Den här trenden är ganska rolig, för att den är i stort sett trendig varje vår. För det är ju faktiskt ganska vårigt med pasteller. Men hur som helst, så är det en av vårens trender. Om man vill inspireras lite extra, skall man kolla på Philip Lim´s kollektion, fylld med massor av härliga pasteller matchat med varandra. Annars är min favorit förmodligen Givenchy-outfiten, helt klädd i fint pastelligt rosa. Hur fint?

Trender s/s12 – I.

Kategori: s/s-12

Jag tycker ju det är så fantastisk kul med trender. Jag vet inte varför, jag följer dom inte slaviskt, lägger inte flera tusen kronor på varken riktiga trendplagg eller it-väskor. Men ändå är det något som tilltalar mig. Därför tänkte jag att jag skulle göra en liten serie med vårens trender som ni kan hitta i s/s-12 kategorin. Bara för att det är kul att veta.

Yes, Jag börjar då med en kul ny grej, Peplum. Verkar vara nått som har kommit för att stanna, och kommer säkerligen i nya versioner och färger framöver i vår. Jag älskar verkligen Jasum Wu´s rosa peplum-bakelse, hade gärna sett den i min garderob. Och gillar verkligen hela trenden. Peplumen piffar verkligen upp, det är ju nästan som att ha kjol hela tiden? Känns som man dessutom kan ha den både till fest och till en afterwork. Vilken är eran favorit, eller gillar ni inte alls peplumtrenden ?

Bloggtips #6 – Gary Pepper VIntage.

Kategori: Bloggtips

Denna bloggen hjälpte min lillasyster Anna att öppna upp ögonen för. The Gary Pepper Vintage drivs av den japanska popstjärnan Nicole Warne, som publicerar fantastsika outfits runtom hela världen. The Gary Pepper vintage, är inte bara en blogg utan också en butik som specialiserat sig på vintage. Jag gillar verkar verkligen att kika in på hennes blogg då och då, för att se på vackra bilder och inspireras.

Bildkälla:

Euphoria.

Kategori: Musik

När jag var liten (läs mycket mindre) var melodifestivalen det bästa jag visste. helt klart höjdpunkten på året, det gick inte att missa ett avsnitt. Ja jag är så ung, så jag minns faktiskt bäst de gånger vi har haft 32 bidrag. Även om jag inte direkt tycker det är årets höjdpunkt längre, tycker jag faktiskt, hur mycket det än tar emot att säga det, att jag tycker det är kul, roligt och underhållande. Om man inte skrattar med dom, kan man skratta åt dom. Det är lite så det funkar. Men här tror jag, iaf att vi har tjejen som tar hem det. Någorlunda kaxigt att säga det efter bara ett avsnitt, men jag tror på det. Och jag älskar skärningen på hennes klänning. Jag fastnade för låten direkt, den e katchig, hon är snygg, det är ett shysst framträdande, det är en modern låt och hon sjunger bra. Skulle inte bli förvånad om hon tar hem hela skiten faktiskt. Eurovision också. Fast det kanske är lite väl förhastat.

Nu får vi se hur länge det här ligger uppe tills SVT stänger ner det ... Japp det tog några timmar. Lite bilder får det bli istället då.


En ny familjemedlem.

Kategori: Livet

Han har inte fått nått namn än, men minst lika välkommen in i vår lilla familj är han ändå. Jag kan typ inte sluta titta på honom, och när han busar, så är det ren och skär lycka. Namnet är under bearbetning och jag har nog kommit med 7 923 förslag, men jonas tycker inte ett enda passar. Suck. Försöker vara kreativ, men det börjar ta slut med ideér nu. Har ni några ideér får ni gärna komma med förslag.

Här är lite bilder ( typ 1% av alla de jag har tagit på honom) för att visa upp den lille tjockisen, som han nu innan han fått sitt namn, oftast blir kallad. Hans favoritsysselsättning är förresten att bita på tår.

New in – Aqua.

Kategori: Shopping

Jag köper aldrig grejer från Asos, men när jag fick se den här klänningen på tuulas blogg hon hade köpt på Asos, var jag bara tvungen att köpa en likadan. Är ju ett big fan av allt som har djupa, eller speciella ryggar, så var bara tvungen. Kändes även kul med något som inte är svart. Den kommer bli sjukt snygg till sommaren, då jag förhoppningsvis kommer vara väldigt mycket brunare än vad jag är nu. Ett stort plus var ju även att det fanns på rea nu. Förresten blev jag dessutom väldigt positiv överraskad efter en leverans på bara 4 arbetsdagar. Sjukt bra! Klänningen kan du också köpa här:




Save the Date.

Kategori: Daglig Inspiration

Så länge vi kommer hålla events, gifta oss, förlova oss, anordna fester, döpa våra barn etc. Så kommer inbjudningskort finnas. Det är det som är så härligt med att titta på inbjudningskort. Visst, att skicka ett supersmidigt mail, eller lägga ett Facebook event ibland är helt oslagbart, men kommer aldrig kommer rubba känslan av att så ett postat inbjudningskort, där någon laggt ner lite tid och omsorg. Det är inte riktigt så stilfullt att skicka ut en Facebook-inbjudan till sitt bröllop.

Min allra favorit bland dessa favoriter, är den översta, samt älskar jag detaljen på den hjärde bilden med de små symbolerna om man vill ha kött eller fisk till huvudrätt.