27november

Tre vita.

Kategori: Shopping

Det har blivit lite shopping det senaste. Jag hittade äntligen den (nästan) perfekta stickade tröjan på Cubus, fick mig en ny iPhone efter min förra blivit bestulen. Vit fick det bli den här gången. Efter mammas Turkietresa tog hon med dessa vita låga Converse hem. Inte äkta, men ruskigt lika, så vem bryr sig. Förutom att de är lite för små. det kan bli knepigt. 
 

Berlin Baby!

Kategori: Livet

Nu skall jag ta mitt pick och pack och dra till Berlin ett par dagar med Malin och Erica. Så kommer bli lite tyst på bloggen ett tag förutom nått tidsinställt inlägg här och där. Men lita på att jag kommer ha bilder när jag kommer hem igen. Börjar komma in i mitt foto-mode igen, lycka! För att överleva flygturen (på endast 1,10 min visserligen) så skall jag läsa Elle, och lyssna på Juli trudelutter.
 
 
 
 

Neon Lace.

Kategori: Shopping

Hittade ett riktigt reafynd på H&M för endast 75 riksdaler i Jönköping. Grym A-linjeformad spetsklänning med neonrosa randigt undertyg. Jag matchar den med ett svart skärp i midjan och skinnjacka. Hur hade du matchat?  
 

Jönköping.

Kategori: Livet

Första semesterveckan i Göteborg, andra i Jönköping, och imorgon drar jag till Berlin för att spendera mina sista semetsrdagar där. On Tour så att säga. Blev lite blidknäppande på både mat och mig, men mest var det nog på Zumbi. Nu har jag haft ett par dagar som faktiskt vart sommar på riktigt. Jag har tilloch med lyckats ändra nyans från vit till brun. Äntligen!

Typelove.

Kategori: Daglig Inspiration

Jag fortsätter som sagt min semester i Jönköping och eftersom min iPhone blivit stulen har jag int eens några instagrambilder att lägga upp. Men för att vara ärlig, tror jag att det är precis det jag behöver. Att inte uppdatera och uppdateras. Har det iallafall lungt och skönt här i Småland och Jönköping. Får återkomma med mer detaljer och bloggande efter semestern tror jag. Sålänge bjuder jag på lite fin och vackert inspiration på hög nivå. Bildkälla och fler typografiska affischer finns att se här.
 

Favourites of Gucci resort-13

Kategori: Livet

Eftersom jag är i Jönköping och därmed i Småland, på semester så blir det inga bilder just för tillfället. Passar på¨att lägga ut mina Gucci-favoriter istället från Gucci istället, vilket passar bra eftersom det är sånt jäkla härligt väder för tillfället. Blommor blandat med pasteller mixat med glirriga stenar. Glad sommar på er!

24 Juli.

Kategori: Livet

En härlig dag med bokad lunch med Sofia och mysig eftermiddag med Anna. Middag med Anna på CT24 med en riktig god ceasarsallad. En promenad i slottskogen och en jäkla massa tjöt, det var min kväll! 
 

Glamourous Accessories.

Kategori:

Fick äntligen hem mina fina örhängen från Nelly Accessories på posten idag! Älskar dom ännu mer nu när jag har sett de i verkligheten och är riktigt grymma statement pieces. Enda nackdelen är att de är lite tunga, så det kan bli lite slitsamt för öronsnibbarna. Men lite får man väl stå ut med? Här kan ni hitta örhängerna.

Tradera.

Kategori: Livet

Det finns ju en hel del grejer man köper lägger in i garderoben, och sen ... stannar de där. Egentligen var de inte sådär bra som man tyckte att de var i provrummet. Nu försöker jag sälja av mig ett par sådana grejer, och skall försöka göra det ett tag framöver. Ja, jag e bra på det där med att ångra mig ... Dock är köpet av Michel kors skorna inte alls ångerfyllt. Det är bara ångerfyllt att de inte passade riktigt som jag mindes när jag kom tillbaka från New York. 

Favourites of Balmain resort-13

Kategori: s/s-13

Jag fortsätter resort 13 med Balmain, strax efter Jason Wu. Gillar verkligen Balmians kollektion med roliga mönster blandat med söta pasteller aplicerat på maskulina plagg och army-inspirerade jackor. Gillar ni ? 
 

Fredag.

Kategori: Livet

Äntligen fick man lite fint väder! Har legat på gården hela dagen och fånga all värme, sol och färg jag bara kan. OCh det känns i ansiktet nu, att det blev en del. Därför blev det inte mycket gjort på bloggen idag, men vad gör det? Det är ju semester. Jag låg istort sett med den här utsikten denna dag, radarparet Zumbi och Jonas. 
 

Belle du Jour Clutch.

Kategori: Shopping

Jag har länge suktat fter de här clutcharna från YSL, med namnet: Belle du Jour Clutch. Funderar på allvar att slå till på en snart. Älskar färgklickarna, och enkelheten. Jag tror mina favoriter är den röda, silvriga eller den blåa. Vilken färg tycker ni att jag skall välja?
 
 

Keep it Short.

Kategori: Livet

För någon vecka sedan fick jag uppdraget att pyssla ihop ett bildspel med lite inspiration med shorts. Efter lite pill blev det ett bra resultat, då jag bestämde mig för att para ihop ett par shorts med två helt olika stilar. Ett av de bildspelen jag faktiskt är mest nöjd med. Ni kan se hela bildspelet här:
Alla bilder och prukter finns på Nelly.com, och bilder är tagna av Nellly.com

18 juli.

Kategori: Livet

Har haft en mycket trevlig dag idag med Cicci. Vi började med att kika runt i affärer, och lite små inköp blev det trots att berlin väntar runt hörnet, men ganska snart avbröt vi för lite lunch på GreenDrizzle (mitt nya favvoställe!!) För övrigt blev min bäbis stulen idag (min iPhone) Meckigt och jobbigt, men det löser sig ganska bra hoppas jag. Här är lite bilder från min dag!
Det var finare väder än på länge!
Lunch med räkor, getost, sparris, oliver och broccoli. Bluecheese dressing i koppen. Mumma!
Sedan tog vi en sväng till PS för en kopp gott italienskt kaffe. Galet mysigt! Kändes så .. italienskt?
Sedan blev det ett glas på BarHimmel med utsikt över hela Avenyn.
Cicci drack öl.
 
Ser måttligt nöjd ut, med är helnöjd med dagen. Tack Cicci för en grym dag!

Jag måste rota i väskan efter mod.

Kategori: Livet

Bara för att jag tycker är en så satans bra låt. Veronica Maggio måste ändå vara en av Sveriges bästa, det finns inte överdrivet många som sjunger bra texter på svenska. Jag vet, den är ju inte helt ny direkt, men jag tror jag kan lyssna hur många gånger som helst.
 

Heels & Jeans

Kategori: Skor

Älskar kombon med Boyfriend fit Jeans och höga klckar! Har inte bärt det särskillt mycket förr, men kom fram till att jag älskar det idag! En favoritkombo jag jag definitivt bära mer. Gillar ni? 
 

Favourites

Kategori: Livet

En av mina absoluta favoritdesigners är Jason Wu, som alltid gör vackra feminina plagg med en twist. Eftersom nästintill alla resort 2013 kollektioner är släppta nu tänkte jag samla lite favoriter på bloggen. Det känns nästan som julafton, jag älskar! Mina personliga favoriter från Jasons Wu har jag märkt ut, men jag skulle kunna tänka mig allt från kollektionen i min garderob. (who wouldn´t ?) Men jag kan inte riktigt ta ögon från den klarblåa skinnjackan, eller den vita toppen matchat med de svarta byxorna. Här kan ni se hela Jason Wu´s resort kollektion.
 

Min insta-vecka 28.

Kategori: Instaweek.

Sista veckan innan semestern var seg. Regn, regn och  mer regn och jag var riktigt trött på mornarna. Men det fanns också många ljuspunkter såklart. Jag fick ett vafyllt paket från Nelly och jag levde i stortsett på bananpannkakor. Den nya Elle trilla igenom brevinkastet, och Chrsitine serverade annanas-cheesecake till fredagsfikat. Jag fick även fixat mitt pass och åt världens godaste brunch på incontro med gott sällskap i söndags. Nu skall vi ta och se vad min första semestervecka kan erbjuda! 
 

Glamourous.

Kategori: Livet

Har väntat på att de här örängerna skall komma in i en evighet. Jag borde väl egentligen inte ha gått in på Nelly eftersom det är min första semesterdag .. arbetsskadad någon? Men den här gången var det endast för att checka in på det kommit några roliga nyheter. Jag bestämde mig iaf för att köpa de två paren i mitten, tycker de är så coola! Men presentkortet på 75 kronor jag fick förra gången jag handlade över 500 kr, och personalrabatt (mohaha) kostade de endast 82 kr/paret. Ha! Här kan du också köpa dom:
 
 

Den där Rihanna...

Kategori: Daglig Inspiration

... vad har inte hon gjort egentligen? Det här är i allafall ett riktigt vackert omslag från Harpers Bazaar som jag bara älskar. Cleant, avskalat och vackert. Vet tyvärr inte när detta omslag publicerats. Men hade gärna sett det i bokhylla här hemma. För där har ni min svaghet. Modemagasin. Det svämmar i stort över av dom här hemma. 

Startskottet har gått...

Kategori: Livet

... för från och med idag är jag ledig i tre veckor! Min första betalda semester och det skall bli så jäkla skönt. Efter det här året på Nelly har jag lärt mig mycket, jag har stressat mycket och jag har jobbat hårt. Men framförallt så har jag haft så jäkla roligt. Men hur kul det än är, så måste man faktiskt vara ledig ibland. Och jag tror jag behöver det, att jobba mellan 8 upp till 12 timmar om dagen alla vardagar i ett år tar på krafterna. Och även om det känns jättekonstigt att inte vara där, så känns det nyttigt. Rensa tankar och komma ut "Nelly-bubblan" lite grann. Men såklart kommer inte bloggan nere för den sakens skull. Nu har jag ju mer tid. För min blogg är inget stressmoment, det här gör jag på min fritid, som bara råkar vara av samma intresse som det jag jobbar med.Nu skall och Jonas göra lite mat och dricka lite vin, för att fira semestern. 
 

Who said that you can't match Black and Blue?

Kategori: Shopping

Vem sa att man inte kan blanda svart och blått? Dumheter. Idag hade jag på mig min nya härligt mönstrade klänning från jag fick i mitt nelly.com paket ifrån igår. Klänningen ifrån är från Glamorous, och kostade endast 249 kronor! Finns tyvärr inte kvar i samma färg länge, men i rött, här: Kap kallar jag det. Matchade gjorde jag med min svarta kavaj och skor från Nelly Shoes.
 

Onsdagspresenter.

Kategori: Livet

Kändes nästan som jag fyllde år när jag kom hem idag. Fick både hämtat ut min paket från Nelly och min premie från Styleby och dessutom låg den nya fina ELLE-tidningen innan för dörren och väntade på mig när jag kom hem från ett svettigt gympass. I Nellypåsen låg en hel del spännade saker, har längatat att få hem dom! Men nu skall jag slänga mig in i duchen och hoppa i säng, gonatt!
 
 
 

Miss Dior Cherie

Kategori: Daglig Inspiration

 Är inte det här ändå världens bästa perfym reklam? Jag vill bara hoppa in i filmen och vara Maryna Linchuk, och Miss Dior Chérie. Det är liksom inte som alla andra där det spelar på sensualitet och sex. Utan mer lekfullt men ändå vackert. Jag vill med springa runt på Paris gator och äta cupcakes, macarons, spruta perfym och fluga upp i liften med ett par ballonger i handen. Nån mer?
 

Psst! ...

Kategori: Shopping

Idag har vi på Nelly 20% rabatt på alla skor från Jeffrey Campbell hela dagen. Så passa på om du känner dig sugen på ett par! Shoppa Jeffrey Campbells här:
 

Alice in Wonderland by Annie Leibovitz.

Kategori: Daglig Inspiration

Den som också tycker det här är fantastiskt räcker upp en hand! Detta är en editorial från Vogue US från 2003 med modelen Natalia Vodianova som bara är så rätt! Och en photoshoot med Annie Leibovitz kan ju knappast gå fel. Det roligaste och bästa med det här är att varje scen ur Alice i Underlandet representerar en designer, såsom Viktor & Rolf som de enträgna tvillingarna som har klätt Alice i en typisk V&R -kreation, eller John Paul Gaultier som sitter i trädet med sin klassiska randiga tröja, precis som självaste filurkatten. Känner ni igen några fler designers?
 

Neon Summer.

Kategori: Dagens Look 2012

Hur ofta kan man gå hem i Sverige, klockan 21 i korta shorts utan att frysa överhuvudtahet? Inte många dagar på ett år, inte i Göteborg iallafall. Igår mötte jag upp Cicci för en snabb fika efter hennes jobb. Så här såg jag ut då! Fick äntligen använt mina grymma neonshorts från H&M trend och det skadar ju inte heller att de är hur sköna som helst.

Pink Swing Bag.

Kategori: Shopping

Hur fin var inte den här? Älskar dragkedjedetaljerna, den prickiga insidan och storleken på väskan, perfektion! Väskan är från Rebecca Minkoff och kostar 2382 kronor. Inte alls mycket med tanke på detaljerna och materialet. Gillar den rosa färgen såklart också, känns riktigt somrig och härlig. Ja detta kanske till och med skall bli mitt nästa väskköp. Väskan finns att köpa här:
 

8 juli.

Kategori: Livet

Hallå redan söndag kväll?! Helgerna går alldeles för fort. 8 juli har vart en händelserik dag. Hunnit umgås med Jonas, ätit glass, tränat med Sofia, och fikat med Cicci och städat lägenheten. Det har framförallt vart helt underbat väder, och då blir ju faktiskt allting mycket lättare. Här är lite snapshorts från min instagram jag har tagit under dagen! 
 
 
 

Green Drizzle.

Kategori: Livet

Igår blev det en sväng på stan med Sofia igen eftersom hon behövde köpa på sig lite semester-ateraljer. Lunch blev det också på ett salladsställe jag blev mycket förtjust i. Green Dizzle ligger innanför Hemtex vid Kungsgatan, och är en salladsbar som ingår i Espresso House. 95 kronor kanske kan känns som ett lite saftigt pris för en sallad, men den var riktigt god och jag rekomenderar det varmt. Mycket bar ingrisienser och inget snålande. Inköp blev det endast solkräm och har-behövt-länge-grejer, ni vet sådana där tråkiga saker .. Måste ju spara pengarna så jag kan shoppa på mina inplanerade semesterar!
 

Details of the day.

Kategori: Livet

Blev min favvoringen och fina klänningsfyndet fyndet från Zaras rea. Passar inte alls dagens väder, man kan säga att jag snarare kompenserar det. Regn är inte min grej. 

Net-a-porter Sale Favourites!

Kategori: Shopping

Den där rean dödar mig. Inte ens när vissa priser är reducerade till 70%, är det ett pris man kan tänka sig att ge. Någon gång skall jag kunna shoppa loss rejälvt på netas rea, för det finns så OTROLIGT mycket vackra saker! 
Här är några av min favoriter jag sitter och dreglar över, som jag drar in och ur min shoppingbag minst en gång per dag. Det känns nästan som man faktiskt kan shoppa det då. Det är iallafall en härlig dröm! Rean på netaporter kan du hitta här: Har ni också plagg ni dreglar över ? 
 

Inspired by Vintage Type.

Kategori: Livet

Något av det roligaste som finns är ju inspiration. Att titta på vackra saker och inspireras till att skapa nya vackra saker. Något blandas med något annat och tillsamman blir det något helt nytt. Jag älskar att kolla på typografi, jag inspireras supermycket  och det är något jag kan använda i mitt dagliga arbete på Nelly.com dessutom. Här har jag hittat rusktigt schyssta typografi-vintage-planscher från Type Everything som jag inspireras av. Varj planch eller ettikett är ett konstverk i sig. Gillar ni ? 
 
 

Topshop shorts.

Kategori: Shopping

Jag var inne och kollade topshops sortiment online en sväng häromdagen (och råkade shoppa lite för den delen också ..)  och hittade massor av fina shorts i olika mönster, färger och material. Hittade massor jag skulle kunna tänka mig ha i min garderob. Men det blev dock inga shorts för mig utan nått jag kan sätta på fötterna. Det tänker jag visa när jag har fått hem det. (Spänningen är olidlig...) Hur som helst blev jag väldigt förtjust i de här shortsen, de med cupcakes är mina favoriter, vilka är era? Shortsen hittar du här:
 

Sailor Girl.

Kategori: Livet

Sånt här är det jag faktiskt jobbar med. Ibland kan jag inte förstå, jag måste ju ändå ha en av världens roligaste jobb. En plåtning gjordes för några veckor sedan i Marstrand, där det delades upp i två delar – en vardag och en fest. Utmaningen för mig var egenligen att tillföra Sailor- och havs-känsla till bilder, i grafiken som egenligen inte alls hade så mycket med hav att göra. Det är så det går till, ibland måste man trolla lite för att det skall funka! Jag tyckte det hela löst sig bra och jag blev riktigt nöjd! HÄR kan ni se hela bildspslet, och likea det gärna om ni gillar ...
Bilderna är producerade, retuchearde och designade av teamet från Nelly.com
 

One Lime Bag.

Kategori: Shopping

Efter ett galet gött BodyCombat pass och en god middag med mig själv skall jag snart nu dra iväg för lite bio med Cicci och Josefin. Prometheus eller Avengers får det bli, vi får se sen. Sålänge tänkte jag visa min fina väska jag köpta från H&M Devided igår, för endast 129 riksdaler. Tycker den ser betydligt finare ut än så, och det är alltid kul att ha en väska i en oväntad färg. Dessutom är de ju betydligt billigare än den mycker dyrare förlagan från Celine (Se här:) Den fanns i neon-rosa samt svart-vitt också. Haffa in de tar slut, för de lär de göra ganska snart med det grymma priset. 
 

Versace and Converse.

Kategori: Livet

Som jag nämnde igår, kunde jag inte sluta fota min glittrand Versace/H&M kjol i solen. Kombinerade den med lite vardagliga kläder som en lös vit t-shirt och converse för att få lite mer vardaglig känsla. Här är min outfit från igår alltså, fotad av Sofia.