27november

Colour Change.

Kategori: Livet

Äntligen fick jag kommit iväg till frisören, vilket jag har behövt väldigt länge. Tyckte jag dessutom bethövde mer förändring än bara på längden, så fick bli en toning i en varmare röd-brun ton. Blev supernöjd och det känns kul att göra nått nytt!
Kanske inte världens bästa bilder, men det är detta jag kan erbjuda er.Fick ha min egen photoshoot medans Jonas sov. Kul kille det där.





New in – Diesel.

Kategori: Shopping

I fredags eftermiddag var det utförsäljning här på Nelly, och plagg och accessoarer fanns att fynda från 20 kronor och uppåt. Eftersom det var löndedag, fint väder och fredag, gick de flesta helt bananas och alla ville shoppa. Jag hade den stora turen att få tag i ett par skor jag suktat efter i stort sett ett halvår. Dieselskorna. (Som jag skrev om här) För det en aning mastiga originalpriset på 1995 kr, fick jag bära dom med mig hem för endast 200 riksdaler. Ni skall tro att jag var nöjd i fredags. Visst är de snygga ?!

There's Something About Mary.

Kategori:

Det är väl inte många topshop-fantaster som har missat att Mary Katrantzou hade ett designsamarbete med Topshop som släpptes 12 februari? Tycker mycket av de är så underbara, hade gärna ägt alltihop. Och just nu hänger jag på tradera och eBay om vartannat för att se om jag kan hitta schysst fynd från kollektionen. Jag är särskillt ute efter klänningarna, helt underbara! Några av grejerna finns faktiskt fortfarande att köpa på Topshop, men nja, klänningarna är ett strå vassare. Är Mary Mary Katrantzou´s Topshop kollektion någonting ni också suktar efter?

My new running partner.

Kategori:

Nu när våren faktiskt är här på allvar, så har jag börjat komma igång att springa igen efter ett par månader stillsittande. I onsdags blev första löppasset på 4 km, (extremt jobbigt), men var fortfarande fast besluten att vänja mig tillbka till löpningen så fort som möjligt. Jag har länge funderat och varit sugen på Nike+ men har inte förrän nyligen haft ett par nike skor och möjlighet till att använda det. Nike+ innebär att man köper en liten GPS man sätter i sina nike skor, under innersulan och kopplar det till sin iphone/ipod via appen, för att räkna ut rutter.

Men i lördags när jag och Sofia hade våran braiga lyxlördag och var på löplabbet, så köpte både hon och jag en nike+ Gps för att komma igång ordentligt med löpningen. Testade det för första gången idag, och jag älskar det redan. Jag vet redan nu att jag kommer bli mer taggad att gå ut o springa, nu när jag kan jämföra exakt hur fort jag sprang förra gången hålla koll på mina rutter via gps:en, genomsnittsfart och hur länge jag springer. Det här sånt här jag behöver för att komma igång! Och det är lätt värt 200 kronor.
Nu när jag har springit 5,18 km, är jag faktiskt värd ett par våfflor. Plus minus = noll, tänker jag.

Lördag på Tranquilo.

Kategori: Livet

Efter en bra träningsdejt med Sofia, och en lunch på tranquilo drar vi ut på stan för att kolla läget en löningshelg som denna. Hade dock önskat att solen var framme så vi hade kunnat glassa på en uteservering. Hoppas ni får en fin lördag !

Because one is simply not Enough.

Kategori: Daglig Inspiration

Bara för att jag älskar net-a-porter och allt vad de gör, så skall jag publicera deras s/s12 videoguide som är aktull just nu. De skapar ju inte mindre ha-begär direkt. Jag vill ha ALLT. Här kan ni se hela väskguiden. (gå in här, jag lovar att ni inte ångrar er.)

Lyxlunch på fredagar.

Kategori: Livet

Bara för att det är fredag, lönedag och ett fantastiskt väder blev det lunch med några nellysar. Världens godaste cesarsallad på Borås mysigaste café, med en fullproppad uteservering. Jag älskar att våren är här!

Exclusive Conscious.

Kategori:

Läste på H&M idag, att de den 12 april skall släppa en exklusiv "Conscious kollektion" i hållbart material. Kollektionen kommer at säljas från och med 12 april, både i butik och online (Hallelujah). H&M beskriver själva kollektionen som en exklusiv kollektion tagits fram med festplagg i mer hållbara material, som visar det hållbara modets potential med outfits i olika stilar som speglar variationen på röda mattan idag. Om du vill läsa mer eller vill se fler plagg från kollektionen , kan du göra det här:

Jag gillar den här kollektionen. Jag vet dock int enär jag skulle använda en långklänning fullproppad med volanger. Men den blommiga klänningen ser ut att vara stunning, tillsammans med den ljusgrå med lila detaljer och den klar lila. Jodå. Det kan nog bli nått köp av den här kollektionen. Vi får se hur svår den blir att få tag i.


Face of Fashion – Elin Kling @ Net-a-porter.

Kategori: Daglig Inspiration

Som de flesta vet, så avgudar jag det mesta som net-a-porter gör, producerar och säljer. Det inte lika många vet är att Elin Kling är en av mina asboluta främsta förebilder. I en kombination med Net-a-porter blir det nästan oslagbart. Älskar att höra vad förebilder inom mode har att säga om mode, och vad det betyder från dom. Oftast har de en riktigt skön distans. Om ni vill se fler modeprofiler snacka mode på net-a-porter, klicka här:

CDON Group Awards 2012.

Kategori: Livet

Fick inte till så mycket bilder från festen i fredags som egentligen ville, men kan hända att det kommer fler bilder senare i veckan. Såhär såg det iaf ut. Fördrinkar, mat, E-type och massor av dans. 20-tals temat var oerhört lyckat och en stor majoritet hade ansträngt sig för passa till 20-talet. Lätt en av de bästa anordnade fester jag vart på, och definitivt den bästa personalfesten jag någonsinn varit på. Än så länge.

En resdag.

Kategori: Livet

Vilken fest, vilken kväll och vilka underbara arbetskamrater jag har. Hur kunde det bli såhär bra? Jag jobbar nog på Sveriges roligaste företag. Det är min känsla idag iaf, en känsla som duger. Idag är en lugn resdag tillbaka till Göteborg, då kaffet och trevligt sällskap räddar dagen. Och appar, hejja DrawSomething.

Här kan ni också se mitt nyaste förvärv till garderoben, mintiga gröna byxor från Gina Tricot, mina nya vårfavoriter. Älskar dom redan, sköna och alldeles perfekt mintgröna. Finns på Gina för 299 kr.

På väg mot 20-talet.

Kategori: Livet

Nu drar vi på Nelly.com ner mot bredare breddgrader, Malmö. Ikväll är det 20-talet som gäller och en kul kväll med de andra från CDON group. Kommer ta massor av bilder och bara ha en kul kväll, hoppas ni får en bra fredag!

Trender s/s12 – VI.

Kategori: s/s-12

En sjätte trend den här våren jag väljer att lyfta är transparens. Man märker att det redan är många budgetkedjor som hakat på trenden, ofta också långa kjolar med transperant släp. Jag kan inte påstå att det är trenden jag tycker om allra bäst, men tycker absolut att den har sina stunder. Bara man inte överdriver, ni förstår säkert varför. Vad tycker ni om transparensen?

the Perfect mint Sweater.

Kategori: Shopping

Mintgrön är verkligen våren 2012s färg, och med all rätt. Jag hade gärna sett mig själv i den här mintgröna perfekta stickade tröjan från COS. Funderar starkt på ett inköp på sajten. Denna kommer vara perfekt att dra på sig kyliga sommarnätter.


Bildkälla:

Etno prints.

Kategori:

Idag blev jag hemma efter att jag vart riktigt krasslig igår, så tänkte göra alla en tjänst att stanna hemma så jag inte smittar ner någon annan med nått. Men efter MASSOR av sömn och bara inte göra någonting, känner jag mig många gånger bättrre, och det blir absolut jobbet imorgon. Jag blir alldeles för uttråkad att bara vara hemma.

Idag har det iaf varit ett riktigt fint väder som man blivit en gnutta mer pigg av. Jag blev också riktigt sugen på den där brunbrännan man saknat sedan september. I sommar vill jag matcha mina brunbrända ben med färgglaga etno prints, och jag hade inte teckat nej till Sass & Bide shortsen längst upp till höger. Är etnomönster något ni vill matcha era sommarben med ?

The Weekend.

Kategori: Livet

Så var det söndag eftermiddag igen och man undrar hur helgen kunde gå så fort. En fredag med Nelly High Heels Party, och en fantastisk lördagskväll med vänner, tapas och en spännande melodifestival. (och vad var det jag sa, Loreeen blev vinnaren, även om jag faktiskt hejade lite lite mer på Danny) Idag har det mest vart slapp, och jag tagit promenader med Zumbi eftersom Jonas har varit i Jönköping hela dagen. Börjar känna mig krasslig, hoppas det försvinner till imorgon.

Fokus på Skor.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Den här veckan har vi haft sko vecka på Nelly, och jag fick slänga ihop ytterliggare ett bildspel, men den här gången om skor. För mig som älskar skor är detta i stort sett drömuppgiften. Vilket fantastiskt jobb jag har?  Kolla gärna in mitt bildspel om vårens skotrender här.  Du kan även filtrerar på klackhöjd, priser och sorters skor. Bra va?

Kony 2012

Kategori: Livet

När jag lägger in det här klippet har det nästan 37 miljoner views på youtube. Så jag kan är väl inte först direkt, men jag ser det på nått sätt som en skyldighet att posta det här, för ibland behöver man vakna upp. Inse att man faktiskt man skriver och bryr sig om ganska ytliga saker, även om det är mitt allra största intresse. Dessutom är filmen oerhört snyggt gjord, och jag får en grym respekt för Jason Russel. Alla bör se den här.

Sports Fashion.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Förra veckan fick jag stressa ihop ett bildspel på en till våran grymma sportfotning vi skulle lansera, tyvärr föll det lite på målsnöret när kommunikationen inte riktigt hade klaffat mellan alla avdelningar .. så det fick bli en lansering idag istället. Jag har ju ansvaret över sportavdelningen på tjej och det grafisk utseendet, och jag tänker lätt göra det den snyggaste avdelningen på hela Nelly. Bara för att det är min avdelning, tillsammans med skor. Jag älskar verkligen den här fotningen för Nelly Sports Fashion, tycker den är så snygg! Och jag älskar verkligen att få jobba med shyssta bilder, då blir det en helt annan grej.

Så titta gärna in här och kolla på bildspelet i sin helhet, samt den shyssta sorteringen. Passa gärna på att shoppa lite också, när ni ändå är i farten ... Jag vill gärna ha konstruktv kritk också, om ni nu sitter på sådan.

Marc by Marc Jacobs.

Kategori: Shopping

När jag fyllde år önskade jag mig detta armband från Marc by Marc Jacobs. TYvärr tog det dock slut och jag fick istället ett presentkort på Raglady motsvarande summan på armandet. I går på min shoppingdag med min lillasyster, fick jag syn på armbandet och det var påen gång mitt. tycker det är hur fint som helst, och jag kan bara tänka mig hur fint det blir på en solbränd arm.

Trender s/s12 – V.

Kategori: s/s-12

För att fortsätta på vårens trender, som jag erkänner att jag släpat efter lite med ... så går vi vidare till en stark trend nämligen en undervattensvärld. Med mycket paljetter, skimmer och undervattensprint är man helrätt våren 2012. Jag måste ju säga att jag älskar Elie Saabs gröna paljett-skimmerklänning, som desutom visades i massor av olika färger. Vad tycker ni om undervattens-trenden i vår ?

Söndag på stan.

Kategori: Livet

Efter en sanslöst stressig vecka så mötte jag idag min lillasyster på stan och gick en runda. Jag hinner nästan aldrig gå i stan längre och kolla, hinner inte .. hur deprimerande? Det blir mest internetshopping för min del nuförtiden, men det blev lite inhandlat idag. Men mest av allt var det kul att träffa Anna som jag inte heller hinner träffa för ofta. Så kul att man ändå har en syster man kan prata om allt med.

M a r n i at H&M

Kategori: Shopping

Så sitter man här en fredagkväll och bloggar efter em lååång vecka men massor av stress, tempo, övertid och en satans massa avbockat på todo-listan. Skall bli riktigt skönt med helg.

Jag fyller iaf min fredagskväll med pieces från Marni at H&M kollektionen som släpps om drygt en vecka, (nästa torsdag 8/2, Save the date!) Jag gillar speciellt den klarblå klänningen med som ser ut att ha ett fint knytband i nacken och med mörklila sidor. Ser riktigt tjusigt ut. Ser ni något ni skulle vilja haffa på torsdag ?