27november

H&M vs. Wang.

Kategori: Spend or Save?

Efter jobbet hann jag för en gångs skull gå en sväng till H&M på avenyn (Lätt bästa H&M i hela Göteborg! tar alltid med mig något därifrån) och blev en aning chockad/uppspelt när jag fick se en liten modehistora i budget-alternativ. Alexander Wangs succé-sko från höstkollektionen 2011 har tydligen nu gjorts i en budgetvariant. Jag kan tycka att det är alldles för sent, och blev inte ens lite sugen. Tappar lite grejen eller? Hur som helst finns de att köpa på H&M för endast 399 kronor nu, och Alexander Wangs originalpris är 4680 kronor. Så det finns ju pengar att spara om man nu råkar vara sugen!

Black&White.

Kategori: Dagens Look 2012

Jihaho. Då var det slutet på onsdagen, och över halva arbetsveckan är avklarad. Efter en behgalig dag på jobbet så åkte direkt till Elise och hade tjejmiddag med ett väldigt trevligt sällskap. Svamprisotto, rödvin och hemlagad sorbetglas. PÅ EN ONSDAG! Skulle kunna tänka mig att ha det så varje onsdag. Ett mycket härligt tjejgäng, och jag hoppas verkligen det blir fler tjejmiddagar inom snar framtid!
Idag hade jag på mig det här. Lite siffror, helt i svart och vitt. Ville ju testa mitt nya linne från NLY Trend. Nu skall jag gå o lägga mig och ha en god natts sömn. Guten Nacht.

Jeans: Zara Kavaj: Zara Topp: Nly Trend Skor: NLY Shoes Väska: Guess by Marciano.

Sneakers is the new High Heels.

Kategori: Spend or Save?

Ni har väl inte missat sneakersen med inbyggd/dold klack som slått igenom totalt på alla streetstyle bloggar? Isabel Marant sneakersen syns på varenda Streetstyle blogg och creddig bloggerskas fötter, och har blivit de nya High Heels-en. Tillochmed Beyonce har på sig dom i sin video, Love on Top. (Se den här:)
Jag måste erkänna att jag tycker de är snygga.. Fast ändå inte. Typ fulsnygga? Men det ser ju fantastiskt bekvämt ut. Kollade runt lite i cybervärlden och hittade de här look-aliksen på Have2have. Är smått sugen på att beställa ett par. Jag gillar inte riktigt annars när det blir för likt ett märke. Men att köpa ett par sneakers för nästan 10 000... ja där går min gräns (och jag har en hög smärtgräns när det gäller skor!)
Jag hittade även lite olika matchningar folk har gjort jag hittat på lite olika streetstyle bloggar, ifall ni vill se hur man kan macha dom. Åh. Nu blev jag ännu mer sugen. Kanske får bli ett par ändå. Skorna kan ni köpa här

Details.

Kategori:

Idag har jag på mig mitt tunna armband med två berlocker jag har fått av Mamma och Anna. Syster och en väska. Tycker den lilla väskan är så söt, vilket min mamma också tyckte och att den passade mig. Ibland är det de små detaljerna som gör det.

Crochet Back.

Kategori: Dagens Look 2012

Tänkte jag skulle börja med en sådan grej som jag faktiskt jag tycker det är roligaste med bloggar. Någon typ av dagenes look/outfit. Egentligen tycker jag det är lite pinsamt. Jag vet inte varför, men det bara är det. Why not egentligen? Hoppas den kan uppskattas lite hos någon iaf. Idag hade jag min supersköna klänning från Dry Lake med en fantastisk rygg. Köpte på Nelly för någott år sedan. Älskar coola baksidor!

Klänning: Dry Lake Skor: Nelly Shoes Jacka: H&M Väska: Jimmy Choo for H&M

Foto: Christine Hallin Redigering: Jag

White Outfit.

Kategori:

Så här skulle jag matcha mitt linne från NLY trend denna varma dag. Har inte fått det än, men väntar med stor förväntan. Alltså, detta är ju mitt drömscenario såklat. Vitt och silver är ju en riktigt shysst kombo. och pjuxen från alexander Wang är jag makalöst sugen på att klicka hem. Vitaste kavajen från YSL hade heller inte suttit helt fel.

week 21.

Kategori: Livet

Idag är det söndag igen mina vänner. Veckorna rusar fram och snart är det juni. JUNI!? Min vecka 21 har varit en helt fantastisk vecka. Jag vaknade i onsdags och tyckte att livet var underbart med en galen prognos för att vara Sverige, jag bar vita korta shorts jobbade över en hel del och var på ett semanrium med Adobe på Bergakungen om det nya Creative Suite CS6. Jag bar blommitgt och köpte färgglada kläder, och var på perukfest med mina fantastiska Nelly-vänner. I lördags började mitt sommar-projekt att läsa Steve Jobs biografi och klädde migg glittrigt till Eurovision finalen, som Loreen tog hem, nästan utan spänning .. ( ni minns väl vad jag skrev efter första gången jag hade hört hennes låt?? Se här) Sedan gick jag hem barfota precis som man skall på sommaren, åkte färja till mina föräldrar idag och åt god mat medans vi firade min kära mor. Passade dessutom på att sola så mycket jag bara kunde.
Det var vecka 21 det. Intensiv och innehållsrik. Precis som det skall vara. Nu hoppas vi att vecka 22 blir minst lika bra den. Nu blir det sängen så jag är pigg och glad till jobbet imorgon. Godnatt!

Euphoria.

Kategori: Livet

Vilken trevlig kväll det vat igår hörrni? Det var ju nästan inte ens lite spännande. Lätt att jag skall gå på Eurovision nästa år, skall någon haka på eller? Efter en rolig kväll med middagsbjudning och efterrättsbjudning att duktiga Elise var jag hemma ganska sent och föll i säng på en gång. Så här såg det ut igår:


Bild: Elise

Eurovision.

Kategori: Livet

Sticker på Eurovision final nu hos Elise, håller alla tummar tår för Loreen! Glittret är såklart på, dagen till ära.

Nly Trend No.85.

Kategori:

Igår släpptes de här shyssta tröjorna från Nelly trend igen! Vet att de är populära och det tar slut fort, så om ni vill haffa en, är det bäst att göra det på en gång. Em tydlig inspirationskälla är Isabel Marants s/12-kollektion (Se här!) jag haffade den vita ärmlösa som är påväg hem till mig i detta nu. Vet precis hur jag skall bära den. Nu skall jag tillbaka ut i solen igen, innan jag gör mig redo för kvällens äventyr.

Dagen efter.

Kategori: Livet

Efter en grym kväll igår, (kan knappt vänta tills jag får publicera lite bilder från festen!) på inflyttningsfesten på vårt nya Nelly HQ, så ligger jag nu och steker mig på gården och bara chillar. Precis vad jag behöver. Har också nu äntligen börjat på Steve Jobs boken som är mitt bokprojekt i sommar, och redan efter första sidan inspirerats. Hoppas ni har en lika härlig lördag som jag!

Adobe Creative suite cs6.

Kategori: Livet

Sorry för en urusel bloggupdate de senaste dagarna. Skyller på att min blogg-app för min iphone är helt katastrofalt dålig. Men nu har det vart mycket. Men idag serrni, idag gjorde jag en spännande grej. Jag var på ett Adobe seminarium på bergakungen i Göteborg, där det var några Adobe experter och visade massor av nyheter i Creative suite cs6. En massa härliga och bra nyheter, speciellt i Photoshop. Kan knappt börja vänta att börja jobba i cs6. Och att ha en hel bioduk, där någon förklarar shyssta grejer i Photoshop, är det ju inte varje dag man ser.

Some overtime.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag blev det en del övertid med mina carpool-buddies. 12-timmars pass, och jag är helt slut. Mycket just nu. Men jag älskar det, så länge det är kul, är det värt det. Här är mina carpool buddies in real action på Nelly.com HQ.

 

This must be Underwater Love.

Kategori: Editorial

Barbent.

Kategori: Livet

När man kan vara barbent och inte frysa klockan 07.30, då vet man att sommaren är här! Idag firar jag att sommaren med min jeanskjol som legat långt in i graderoben och dammat. Kände att det var dags för den att komma ut. Varför har jag inte använt den här förut?

 

Vogue Hellas may 2012.

Kategori: Editorial


Solen lyser och jag spenderade min luch på terrassen. Hade gärna gått några nyanser åt det mörkare hållet.
Lägger lite inspiration från Greklands Vogue så länge med prada inspo, medans jag jobbar vidare.

Den här veckan ...

Kategori: Livet

... har jag burit min bekvämaste boyfriens fit-jeans, ätit lunch thai i Borås, Haft min favvoring och haft en givande fika med min söta syster. Jag har druckit alldeles för mucket kaffe i min Starbucksmugg, men gått hurtiga PW´s i slottskogen, för att kompensera, på nått underligt sätt. Jag fick äntligen satt mig ner och ritat som jag känt för så länge, och ätit en av himmelriktes omeletter. Sedan var jag ikväll och grillade med Cicci, med blev tyvärr ingen bild på det. Men jag har haft en superbra vecka. Och eftersom vädret ser ut att bli bättre , så kommer den här veckan bli minst lika bra.

Givenchy Obsedia Bag.

Kategori: Wishful Thinking.

Efter en lite knasig vecka med ledighet på tordsdagen är man ledig igen då. Man får inte börja bli för van vid det här, farligt! Jag skall strax gå ut på en Powerwalk och njuta lite av det underbara vädret. Men första så skall jag upplysa er om att jag gärna hade sett någon av de här väskorna i min garderob. Obsedia bag från Givenchy för 2895 dollar respektive 1600 dollar. Småpengar! Består av 100% stritskinn, därav det extremt höga priset. Men galet snygga. Här kan ni shoopa dom om ni har lust med det.

Advertorials NM #2

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Jag har vart lite dålig på att ge er den uppdateringen, men bättre sent än aldrig! I Nelly Magazine nummer 2, (Det som ni får med  i era odrar nu när nu beställer från Nelly) samt bilagan, så gjorde jag en hel del advertorials. En advertoriel är en blandning mellan en annons och en editorial, man kan säga en sponsrad artikel. Jag fick uppdraget att göra en stor för Kelloggs i NM, och en i bilagan. En för Hawaiian Tropic, Tigis beach look, Scanco´s sommardofter och remington. Det var inte helt lätt kan jag säga. Men jag tycker det är oerhört kul, och det bästa med print, är att få hålla det i handen när det färdigt och tryckt.

H&M a/w12.

Kategori: a/w-12

Kikade runt på internet och fann bilder från H&Ms a/w-12 kollektion. Tycker det ser supertrendigt ut – som vanligt, och har redan hittat ett par favoriter redan nu. Älskar den gråa kappan i mitten näst längst ner och den glimmrande t-shirten med fuck you- tecken. Hm. Känns en aning trist att tänka på höst nu. Men i modevärlden, så skulle jag säga att det typ är oktober. Deppigt.

Den här veckan ...

Kategori: Livet

... har jag målat mina naglar i mitt blekta Viva La Diva-nagellack, handlat på H&M fast jag inte får och bakat världens godaste bullar från Leilas kokbok med limeglasyr. Jag har vart på bio och kollat in Johnny Depp som vampyr, och fått raseriutbrott på Zumbi som hade vält ut en kruka och spritt ut jord över hela vardagsrummet. (men han är söt när han sover) Jag har också ätit glass från lejonet och björnen i den värmade vårsolen. Kan inte sommaren komma nu?

Let's go Neon.

Kategori: s/s-12

Jason Wu´s kollektion är en av mina favorit kollektioner den här säsongen. Så O T R O L I G T  vackra plagg! Är sugen på att ha på mig neon nu. Skall nog gräva fram nått i garderoben, har inte råd att shoppa just nu, så får shoppa i garderoben. Vilket visserligen kan vara minst lika givande ibland. Anyone agree? Hur som fullkomligt jag bilden överst. Det är nått med backstagebilder.

Water Sign.

Kategori: Editorial

Jag kan börja med att förvana, långt inlägg. Jag verkligen försökte får det här inlägget kortare. Men det gick inte, det var helt omöjligt. Det gick bara inte att välja ut några av de här bilderna, tycker det är helt fantastiskt vackra. Undervattenstrenden håller i sig ... Jag älskar det, gör ni?

Bilderna kommer från Indiska Vouge, majnummret.

Skotrend II – Extreme Platforms.

Kategori: Skor

Det var ett tag sedan jag tog upp skotrenden metalltå nu, så dags för sko trend nummero 2. Extrem platå. Helst med en ankelrem. Den här trenden är jag verkligen inget stort fan av. Inte för att jag är särskillt lång eller kort, men att plussa på uppåt 20 cm på mina 168 cm blir för mig lite väl långt ... Sedan kan jag inte riktigt tycka att det är estetisk snyggt. Mest hypad sommarsäsongen är Celines stadiga platå. Men man ser mycket alternativ hos de mer ekonomiska alternativen, Vad tycker ni? Hiss eller diss?


La Rivière Sans Retour.

Kategori: Editorial

Modell: Ginta Lapina Fotograf: Sean & Seng Publicerat i: Numero #133

New in – Lindex.

Kategori: Livet

Har sedan länge velat ha en lite längre spetskjol, och blev överlycklig när jag fann denna på Lindex, en affär jag aldrig annars ens tittar in i. Passar perfekt på jobbet, och till brunbrända ben såklart.

Just nu ...

Kategori: Livet

.. hänger jag så mycket jag kan i slottskogen, äter glass, bär solglasögon och är barfota i mina converse. Och är med Jonas såklart. På morgonen har jag börjat promenera till korsvägen istället för att ta spårvagnen, och jag njuter av att körsbärsblommorna blommar. På lunchen, lunchar jag gärna med mina härliga arbetskollegor på knalleland i borås där vårt nya kontor ligger, allra helst på Viskan, som lätt har världens godate cesarsallad. (har sagt det, men jag säger det igen)

Anna Dello Russo @ H&M.

Kategori: Livet

Stormen har knappt laggt sig från Marni sammarbetet, och idag släpper H&M nyheten om ännu ett sammarete. Sammarbetet lanseras den 4 oktober, och är ett accessoar kollektionsammarbete tillsammans med Anna Dello Russo. Anna Dello Russo är verklign en mode personlighet, och har mycket statement, och ha verkluigen en extravagant stil. Kan bli ett par riktigt shyssta pieces! Även om jag tycker att hon ser en anning creepy ut ... Läs mer om kollektionen och sammarbetet här, och läs Annas blogg här:

andra maj.

Kategori: Livet

Efter en underbart solig dag på kontoret med en fruktansvärt seg server, har jag nu gått på kvällsprommenad och fått i mig lite mat. Nu skall jag diska och sedan röra mig mot sängen. Händelserik dag. Ohja.


Så här såg du ut på vägen mot slottskogen från mig . Fient.

Strandfavoriter.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Fick uppdarget för ett par dagar sedan på Nelly att göra ett bildspel med ett par bloggerskors strandfavoriter från Nelly. Eftersom det var väldigt mycket att göra i förra veckan fick det bli kvällsjobb. Men resultatet blev bra, och Sofia Fahrman publicerade sin del på sin blogg. Känns fint, det är ju en ganska välkänd blogg ändå. Framsidan fick jag lägga en hel del photoshoptid på eftersom jag inte hade nån strandig bild eller resurser för att köpa en. Så fick bli  lite quality time med sand och klipp-klistra samt kloningsverktyg. Här kan ni kolla på hela bildspelet.