27november

You are invited ...

Kategori: Livet

Imorgon börjar våran Fashion Week på Nelly, och som vi jobbat får att få den färdig! Imorgon går startskottet med NLY Trend i täten tillsammans med lite annat kul som trendrapporter och tävlingar. Kom ihåg att kika in imorgon. Jag fick uppgiften att utforma loggan för fashion Week och Lite av grafiken, hoppas ni gillar det!
 

Rebecca Stella for Nelly.

Kategori: Livet

 Idäg släpptes de första plaggen från Rebecca Stellas kollektion på Nelly! Måste säga att det är nog både är en av de mest vågade och snyggaste plåtningarna vi har gjort. Jag älskar spetsklänningen och paljett kjolen, som tyvärr båda komme rin lite senare, men kanske kan bli ett köp! HÄR hittar du hela kollektionen:
 
Bildkälla: Nelly.com

Three times Lindex.

Kategori: Livet

Jag är verkligen ingen Lindexfantast, det är ytterst sällan jag går in i butik. Men senast jag stack in näsan för en liten kik hittade jag tre superfina kjolar som jag gärna hade sett i min garderob i höst. Speciellt skinnkjolen i mitten som är hur fin som helst!  Hade gärna matchat den med allt hela hösten. Gillar ni? 
Bildkälla: Kjol 1, Kjol 2, Kjol 3

Fall in Autumn.

Kategori: Livet

Låg på första sidan på blogg.se från igår och det är ju fantastiskt trevligt att kika på besökstatistiken och hur det går uppåt för man får lite plats. Jag vill passa på att tacka för att ni kikade in och hoppas att ni vill stanna kvar ett tag till, om ni vill ha koll på mina uppdateringar kan ni lägga till mig på bloglovin HÄR. Då hade jag blivit lite glad. Annars då? Jo, vi konstaterade i Carpoolen påväg hem igår att det är höst nu. Regn, rusk och mörkt på morgonen. Vad tycker vi om det? O-kul skulle jag säga. 
 

News from Issue 1.3

Kategori: Livet

Barcelona – Part I.

Kategori: Resor 2012

Upptäckte att jag hade så mycket bilder från resan att jag var tvungen att dela upp det lite. Jag vet. Jag fotar lite för mycket när jag är utomlands, men det bara blir så. Kan inte rå förde.
--- 
Vi startade iallafall resan med att äta pizza när vi kom fram, och sedan en sväng ner till stranden för att kolla läget. Sedan gjorde vi oss iordning oss för utgång och vi drack öl och åt chips till middag, samtidigt som vi spelade kort med ett par skottar vi mött på hostellet och drack mojitos för 20 kronor styck. Senare blev det valfärd för hela hostelet till dansklubben Razzmatazz som var helt enormt stor med fem dansgolv detvar totalt ös på. Efter jag och Sofia letat efter utgången i en kvart minst hittade vi äntligen ut och satt snart i taxin påväg hem. Dagen efter kom solen fram vid 2 tiden och vi sprang ner till stranden för att få i oss lite D-vitaminer. Självfallet behövde vi kompensera det med lite kolhydrater och åt sinnesgod glass, precis vid stranden. Även denna kvällen slutade det i mojitos, kortspelande (dock denna gång med ett par kandensare) och sedan dansade vi hela natten lång på Opium Bar, med en fantastik DJ som spelade grymmaste klubbmusiken ever. 
--- 
Det var de två första dagarna de, återkommer strax med resterande eftersom det tar lite tid att redigera bilder. Bilderna är iaf tagna blandat av både mig och Sofia.
 
 

Fashionweek Invitations AW12.

Kategori: a/w-12

 Nu när nästan alla fashionweeks är över, kikade jag runt lite på inbjudningrna som skickats till alla visningar. Eftersom jag älskar print och roliga ideér blev jag överlycklig när jag insåg att mpde världen är fantastiska på att hålla sig konsekventa inom ett tema. Louis Vuittons inbjudning är en tag som skulel kunan sitta på vilken resväska som helst, precis som deras visning som handlade om resa. Vilka är era favoriter ? 
 

Bang!

Kategori: Livet

När jag såg den här t-shirten på nelly.com igår så kunde jag inte motstå den. Var bara tvungen att klicka hem den på direkten. Serietecknarfigurerna och alla typer av inspo kommer från Phillip Lim´s AW12 kollektion, som innehåll en del liknande grejer. Tröjan är från Issue 1.3 och kostade endast 299 riksdaler. Nu hoppas jag att den kommer fram och passar bara. Här kan ni också shoppa den.
 

You were Pourn this way, baby.

Kategori: Daglig Inspiration

Läste på Cap&Designs hemsida idag om Nathalie Hallmans arbete "Gaga Tea" hon gjort på Beckmans Akademi Tydligen har arbetet blivit uppmärksammt världen över. Hur coolt? TYcker det är fantastisk snyggt gjort, och mycket smart. Om man tittar på bilder på bilder av Lady Gaga, dricker hon te på massar av bilder. Detta uppmärksammande bevisar två saker. Ett, Lady Gaga-fans är närmast besatta av henne och snokar upp varenda liten grej som har något med gaga att göra och hyllar det. Två, Nathlie Hallman har gjort nått riktigt grymt jäkla bra som ett skolarbete. Läs mer om Gaga Tea här på Nathalies portfolio här: Jag är egentligen te-fantast, men de här hade jag gärna sett i min kökshylla! 
 

I´m home

Kategori: Livet

... and I'm Alive. Tänkte att det kunde vara bra att ha en sådan sak sagt eftersom jag inte visat livstecken på ett par dagar. Men kom hem igår vid 21-tiden på kvällen och hoppade i säng på direkten. Jobb hela dagen idag och sedan den bästa kvällen på länge hos Elise och Andreas där det bjöds på fantastisk Laxrisotto med kladdkaka till efterrätt. (Måste verkligen sluta med sådana där söta saker ...) Har en hel hög med härliga bilder från resan i Barcelona som jag längtar efter att få publicera, men har varken hunnit titta på de själv eller lägga in de i datorn. Så får ta det imorgon istället. Så ni blir det hopp i säng igen, har en del sömn att ta igen från resan fortfarande. Stort tack att det är fredag imorgon.  Här är tre av mina favoritinstagrambilder från sista 2,5 dagarna i Barce sålänge. 
 
 

Good Times.

Kategori: Resor 2012

Vi har det bara fint här i Barcelona, lite sämre väder än väntat, men så kan det bli. Igår fick vi iaf en dag på stranden, och idag har vi haft en shoppingdag, utan shopping för min del. Kan vara första och sista gången det händer mig. Igår kväll hade vi roligaste kvällen någonsin på Opium Mar, en av Barcelonas mest kända nattklubbar, träffade på ett par kanadensare som vi lärde svenska och dansade sedan hela natten lång fram till 5-snåret. Kan meddela att jag vart en aning trött idag. Nu är det iaf halvtid och jag har redan gjort så mycket, nu hoppas vi bara på lite mer sol, så kommer allt vara perfekt.

Barcelona Baby!

Kategori: Resor 2012

Sitter på flygplatsen med Sofia och om en halvtimme lyfter vi från svensk mark och om ytterliggare 3 timmar är vi spansk mark. Skall bli så underbart skönt med lite semester, sol, värme och god mat. Är tillbaka på onsdag igen förhoppningsvis med lite nya krafter och ny energi.

Trend report IV A/W -12

Kategori: Livet

Coolaste printen i höst är geometriska mönster från topp till tå! Prada och MiuMiu gick All In på trenden och med strarka 70-talsvibbar marcherade de in med mönster på både väskor, skor och kostymer. Redan nu har budget kedjorna såsom H&M och Zara lyckats få in mycket liknande plagg i utbudet. Trendigast är såklart att ha samma mönster på både över- och underdel. Är detta en trend som faller er i smaken? Jag känner: Njaaa ... Se alla föregående trendraporter från AW12 här:
 

Louis Vuitton Fashion Show AW12

Kategori: a/w-12

Coolaste visningen för AW12 i våras var helt klart Louis Vuittons visning. Där rullade det in ett stort ånglok, där sedan modellerna marcherade ut framför, såklart med varsinn "väskbärare" som bar allt deras bagage (såklart AW12-modellerna) Signefikt för Lous Vuittons visning var såklart de underliga hattarna som fick många tillsammans med loket, kom och tänka på sagan om Harry Potter. Jag älskar sådant här! 
 

Louis Vuitton Womenswear Fall Winter 2012 2013 Full Fashion Show from Devon Nicholas Runway Archives on Vimeo.

Trend report III A/W -12

Kategori: a/w-11

Säsongen AW12 är rött hetast! Tillsammans med bordeauxrött och nyanser som närmar sig lila som övergår i kleinblått, har du höstens trendigaste färgpalett. Hetast på trenden är Valentino, speciellt med den mycket hypade röda spetsklänningen, tillsammans med Calvin Klein. Jag tycker rött är galet fint, speciellt på brunetter måste jag erkänna .. Dock måste man balansera så det inte blir julafton istället för coolt och sexigt. Gillar ni trenden? Se alla mina andra trend reportar för AW12 här.

Colourful Wednesday.

Kategori: Livet

Idag var det en ganska vanlig onsdag egentligen. hade en hel del att göra på jobbet men ändå inte stressigt. Efter jobbet åkte jag en sväng till Sofia för att checka in oss på Ryan Air till Barcelona om 2 dagar. Nedräkningen har sannerligen börjat på riktigt nu. Det var en ovanligt färgglag onsdag för mig som ni kan se. Man blir lite glad i hjärtat ändå, till skillnad mot det här vädret. Hu. Skall verkligen bli gött med lite sol och vad jag har fått rapporterat, 29 graders värme. 
 
 

Instaweek nr 36.

Kategori: Instaweek.

Vecka 36 i bilder. Blev egentligen inte så mycket som det var tänkt, men vad gör det, bara det blir bra tillsist. Den här veckan har jag massa ny energi på lagret och räknar ner dagarna till Barcelona med underbara Sofia. 
 



5 Inch and Up for Nelly

Kategori: Livet

Måste bara tipsa er om en grej som händer på nelly.com på tisdag! Då kommer nämligen det superspännade kollektionssammarbetet med Sandra Hagelstam från bloggen "5 inch and up" lanseras på Nelly! Jag har redan kollat in ett par grejer jag hade sett i min garderob utifrån bildern från Lookbooken. "5 inch and up" har vart en av mina favorit bloggar sedan 2 år tillbaka och jag tycker att det är så kul att Sandra gör en sådan här grej med Nelly. Hon är riktigt duktig och har en egen stil, kolla in hennes blogg här:  Jag är lite extra kär i kavajen som ser helt grymt bra och basic ut, och älskar den lila stickade tröjan, BIG WANT.
 
Sandra har även en egen streetstyle blogg på Nelly, den här ni väl inte missat? Kolla in "The Neighbourghhood Watch".
 

Torsdagsmys.

Kategori: Livet

Möte upp Sofia idag efter jobbet och vi hade en härlig disskusion om livet och alla dess vägar. Såklart pratade vi också om den fantastiska Barcelonaresan som väntar oss om bara 9 (!) dagar. Ibland behöver man bara en god väns råd och tankar. Tack Sofia, hur hade det gått utan dig? Till middag blev det en grym sallad och en söt macaron från Le Pain Francais, Nominom.
 

 
 

Wishful thinking ...

Kategori: Livet

Hade gärna sett den här i min garderob, Ornate Floral Print Barness Dress från Stella McCartney a/w-12. Hur fin? Hade passat fint både till både en kvaj på jobbet och på fest med klackar och ett par statement örhängen.

Phillip Lim and his Superheroes.

Kategori: Livet

Älskar när modeskapare utvecklar sina kollektioner och tar det till en ny nivå. Phillip Lim som är inspirerad av serietidningar såsom Sin City i sin a/w-12 kollektion har också tillsammans med illustratören Jan Duursema och  författaren John Ostrander, gjort en egen serietidning! Det bästa är att du kan köpa alla superhjältes outfits i tidningen, Hur cool ide?  Läs mer om det här: 
 

Tomorrow – Issue 1.3

Kategori: Daglig Inspiration

Imorgon släpper vi  ä n t l i g e n  vårt nya egenproducerade märke på Nelly.com, Issue 1.3, designat av Madeleine von Schedvin. Skall bli så kul att släppa ett riktigt nice märke på Nelly och jag har redan kollat in ett par pieces jag gärna vill lägga vantarna på! Speciellt jeansen som har en blå dip dye efter knäna, och paljettbyxorna såklart. How wonderful? Här är en liten video så ni kan förhandstitta på alla najsiga plagg!
 

Fall update.

Kategori: Livet

Har fått en mycket rolig arbetsuppgift tillsammans med Christine på jobbet igår, som innebär en hel del studerande av höstens trender inför Nelly Magazine nummer 6. Jag som redan tycker är så galet kul med sådant här ser det inte som en nackdel att få betalt medans jag gör det. Kommer ge er en update när det närmar sig!
 


Instaweek nr 35.

Kategori: Instaweek.

Förra veckan handlade mest om Stockholm och Lady Gaga får jag nog erkänna. Så de mesta bilderna handlade om antingen det ena eller det andra. Denna vecka blir det nog mest jobb och massa mode, är supertaggad inför en superhöst och massa härligt mode! Jag har numera också börjat nedräkningen till barcelona .. Så härligt att ha små semesterar att se fram emot! <3
 


Håll koll på: Christine Centenera.

Kategori: Style Crush

Jag hoppas ni vet vem denna vackra tjej är! Om inte – get to know her now! Om ni någon gång söker efter outfitinspo skall ni definitivt googla Christine Centenera. Christine är moderedaktör på Australiens Harpers Bazaar, och samtidigt frilansstylist. Hon syns frekvent på de flesta StreetStyle bloggarna och har blivit ett stort namn i bloggvärlden och en stilförebild för många. Jag älskar hennes stil för att hon alltid håller det "lagom med en edge". Det är alltid något där som får en att stanna upp. Jag skulle nog kunna ta på mig varenda en av dessa outfits nedan.
 

Acne Free.

Kategori: Livet

Min visit i stockholm resulterade inte bara i en trevlig helg med kvalitetstid med min syster och en fantastisk konsert med Lady Gaga, det resulterade självklart också i lite shopping! Jag slog till på något jag vanligtvis inte gör, eller något jag brukar unna mig. Jag blev helt kär i dessa boots när jag vandrade in i Acneaffären på NK och var bara tvungen att ta hem dem. Modellen heter Acne Free och är de perfekta höstbootsen. Och om inte annat med tanke på priset så kommer jag ha de här i flera år, men mest för att de är så galet fina! Klassiska med en twist. Kommer bära dessa till varendra outfit framöver tror jag. Här hittar ni dom!
 




Lady Gaga – Born this Way – Ball tour.

Kategori: Livet

I torsdags var jag och min syster Anna på en liten visit i Stockholm för att se Lady Gaga i Globen. Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag tycker det innehöll allt en show behöver och skall göra. Dans, sång, kläder, ljusshow och dialog. Jag tror att Lady Gaga gick igenom det mesta under hennes show. Hon föddes, red på en häst, skjöt med k-pistar, (fejk ..behöver jag säga det?) hade (fejk)-köttklänning, åkte motercykel, spelade aukustiskt, dansade den klassiska gah-gah-oh-la-la-dansen och bytte kläder minst (!) 10 gånger. Har jag glömt något? Förmodligen. Vad hände inte på den scenen?
 
En av de saker jag blev mest imponerad av, var hur hon arbetade när det hände en så oväntad grej som att strömmen gick. Mycket spännande. Hon tassade försiktigt ut med ännu en ny outfit och förklade läget och började improvisera snyggt. Efter en stund började hon fråga publiken om de hade frågor till henne, så satt hon vid publiken att snacka en stund. Blev glad av att en sådan stor artist tar ett allvar på sitt jobb. "I can´t just sit here and wait for the power when it's my job to entartain you" Massor av respekt till Lady Gaga.
 
Om ni följt min blogg ett tag vet ni att jag har mycket svårt att inte överdriva mitt fotande när jag är på konsert och inte mycket bättre var det den här gången. Så här är en mindre bildbomb av torsdagens fotande.