27november

Terrific.

Kategori: Daglig Inspiration

Hade gärna sett desa finingar på mina fötter i sommar! 
 
Bildkälla: Fashionisning
 

Silver side up.

Kategori: Shopping

One pearly dress.

Kategori: Shopping

Detta är en av klänningarna som jag köpte i fredags på vår utförförsäljning, och favoritfyndet. Älskar kombinationen av spetsen och den pärlbroderade vackra djupa ryggskärningen. Kommer användas flitigt på sommarens fester och utekvällar. Kanske till och med en kandidat för midsommar? Kommer ut på Nelly i slutet på maj!
 

Håll koll på: Natalia Alaverdian.

Kategori: Style Crush

Natalia Alaverdian är redaktör och stylist på ryska Harper's Bazaar och jobbat för ett flertal stora magasin. Jag älskar Natalia och hennes stil. Allt jag sett henne i skulle jag kunna tänka mig att ha på mig själv, kontraster med spets mot denim och läder är något man ofta ser henne med. Absolut någon att ha koll på och även googla på om man behöver stilinspo! 
 
 
Bildkälla: Wikifashion

Inspiration: Neon with Black.

Kategori: Shopping

Varför inte köra ombytta roller med svarta accessoarer till en neonrosa maxiklänning? Önskar att jag fick strosa runt med detta i sommar. Älskar YSL-hatten! 
Klänningen: NLY Trend Hatten: YSL Väskan: 3.1 Phillip Lim Skorna: River Island

El Corazon.

Kategori: Livet

Jag och Jonas passade på att utnyttja det fina vädret idag, och slog oss ner på en El Corazons uteservering på Kungstorget. Riktigt härligt i solen men helt galet kallt i skuggan. Nåväl, vi satt ju faktiskt ute och då är det vår på riktigt. Höll mig också till Moa 2.0 och tog en Chevré sallad med valnötter och prosciutto di parma istället för tapas, och en helt underbar sådan dessutom. 
 
 
 
Möttes av en lite trött personal som inte var super engagerad. Vi fick maten vi beställt väldigt fort (nästan lite misstänkt fort ...) och min Chevré sallad med valnötter och prosciutto di parma var fantastisk god. Tapasen var också god, dock lite överdrivet flottig och fet. Slutresultatet var en mycket god söndagslunch på en härlig uteservering! :)
 
 
 
 

Coachella Style Stalkin.

Kategori: Daglig Inspiration

En festival jag länge velat åka till är Coachella i L.A. Hade planer för det i år, men det blev ändrade planer och vi bestämde oss för att besöka N.Y istället. Men drömmen består, och en dag är det dit jag åker. Medan jag väntar på att det skall ske, drömmer jag mig bort med lite streetstyle bilder från festivalen och tänker på varma sommardagar med bra musik. Nån mer som är sugen?
 
 
Bildkälla: refinery29.com

Giuseppe Zanotti for Beyonce.

Kategori: Illustrationer

Som jag skrev i det här har flera designers gjort special plagg till Beyonces turné: Mrs Carter Show. Förutom Pucci som gjort klänningar, har Giuseppe Zanotti skissat skor. Kan inte säga att de se alltför bekväma ut att dansa i, men slår vad om att de är väldigt vackra att titta på. Sedan är ju bara skisserna perfektion, älskar när man överdriver! 
 
 
Bildkälla: Vouge.fr

Utförsäljning.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Som vanligt när lönen har landat på kontot har vi stor utförsäljning av massa provplagg på nelly. Ni kan ju bara tänka er hur stämningen är när ett ett 50-tal tjejer trycks in i ett litet rum med plagg där det mesta kostar 20 kr, och  uppemot det dyraste, 300 kr. Fyndade riktigt fina saker idag som jag har kikat in på sajten redan innan, och saker som inte leveretarts in på lagret än. De bästa fyndet var helt klart en klänning från Nellys samarbete med Rebecca Simonson, helt magisk! Visar bilder på mina fynd senare.
 

The Future is now.

Kategori: Daglig Inspiration

Supersnyggt cover med snyggaste Miranda Kerr från Vouge Australia. Detta får mig att välja ut mina favorit covers och rama in dom över hela väggen hemma. Med risk för att det ser ut som redaktinen på Vouge, kanske inte riktigt den effekten man vill ha. Men fint skulle det vara!
 

J. Crew

Kategori: Shopping

Hittade den här skönheten på senast inkommet på Net-a-porter häromdagen från J. Crew. 215 euro får man lägga ut för denna, vilket jag tycker det helt klart kan vara värt med tanke på vilket statement denna gör. inkassera och checka ut med detta ja tack! Här hittar du det.
 
 

Knit and Lace.

Kategori: Dagens Look 2013.

Chrissy och jag gav oss ut på ett litet äventur för att testa hennes nya fantastiska objektiv och jag stod och fånade mig lite framför kameran. Älskar kombinationen av spets och stickat, och tillsammans med nitar får man en skön kontrast. Nu skall jag hoppa i säng efter en lång dag på jobbet och gymmet, imorgon blir det spännande möte halva dagen. 
 
 
 Kjol: Lindex, Tröja: Gina Tricot, Skor: NLY Shoes Klocka: Regal.
 
 
 
 

The Nelly Kitchen.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag var det förberedelser för en liten photosession imorgon i vårt personalkök på Nelly. När man har Borås som utgångslocation som inte alltid är världens hetaste, får man ibland vara lite kreativ med platser och ideér. Här är påbörjandet av en köksidé som kommer ligga live på siten i nästa vecka. Vem hade inte velat ha det så här i sitt kök? Who needs food in the kitchen, when you can have shoes in the kitchen? Kika in på Nelly nästa vecka för att se slutresulatet! 
 

A La Italiana.

Kategori: Daglig Inspiration

Superinspiration med snyggaste Cara Delevingne. Hade inte haft något emot att gå runt så här i vår och sommar Beigt och skirt, matchat med ormskinn. Ja tack. 
 

Australia Fashion Week Street Style.

Kategori: Daglig Inspiration

Sydneys Fashion Week är avslutad och en massa härlig Street Style inspiration finns att hämta. Sydneys Fashion Week är en av mina favoriter på Street Style eftersom det är så många som vågar jobba med färg på ett annat sätt än i Europa/USA. Kanske för att de alltid har sommar. Typ iaf. Vill sno med mig Christine Centeneras look med byxdressen rakt av, och gärna den rutiga toppen längst upp, matchat med lila/blå-ish. Foto av Phil Oh.

Lucy Blouse.

Kategori: Shopping

Denna fina blus släpptes precis på Nelly.com och den åker rakt ner i min varukorg eftersom jag väntat på den i flera veckor. Den är så perfekt! Matchat med jeans och högklackat, och looken är komplett! 529 kr går den på, men är förhoppningsvis är den värd varenda krona. Här kan du också klicka hem den.
 

Hat and Military.

Kategori: Dagens Look 2013.

 
Passade på att använda min älskade hat från H&M igår när det fortfarande är tillräckligt kallt för att jag skall vilja slänga av mig den direkt, för jäklar vad varmt det blir med hatt ibland. (Ta inte det här som jag klagar på att det börjar bli varmare för så är I N T E fallet.) Idag har jag gjort väldigt lite egentligen, mest kollat på Sons of Anarchy, gick ut med Juma på en promme och ätit indisk hämtmat. Bra söndag!
Foto: Sofia
 

Metro Mode.

Kategori: Livet

Ni har väl inte missat att Metro har startat ett eget modemagasin? Jag är riktigt sugen på att se vad de har hittat på och signade upp mig kostnadsfritt här. Hur bra?
 

Pucci for Beyoncé.

Kategori: Daglig Inspiration

Hade jag vart Beyoncé hade jag också låtit världens mest framgångsrikaste designers designa kläder åt mig på mina turnér. Och det är precis vad Beyoncé gör. För hennes nya show har bland annat Puccis norska chefdesigner Peter Dundas ritat exklusiva scenkläder för showen. Jag är kär i det gröna glittriga fodralet! Kan bara tänka mig hur snygg Beyonce är i den där. Men framförallt älskar jag illustrationerna, så fint! 
 

A drink or two.

Kategori: Livet

Mötte upp Sofia denna vackra soliga lördag i stan. Uteserveringarna var som vanligt fullpackade med folk som ville utnyttja solen, men vi bestämde oss för att trots folkmängden iallafall och slog oss ner på Hard Rock Café. För att fira att det var lördag, startade med en drink, och när vi ändå satt där och hungern smög sig på bestämde vi oss för att slå på stort och luncha där också. Tog en fantastisk god kyckling sallad som var dyr, men väl värd pengarna. Mycket bra lördag! 
 

Vardagskostym.

Kategori: Shopping

Dessa tre saker hade jag gärna lagt i min kundkorg på direkten. Klockan, Boyfriend-jeansen och baslinnet med en twist är tillsammans för mig en perfekt kostym till vardags. 
 

Kerr.

Kategori: Daglig Inspiration

Vill kopiera allt från topp till tå. Inspirationen är total! Allt från hatten till skorna. Inklusive håret. Love it!
Se alla bilder från bildserian här.
 

Graffiti and high heels.

Kategori: Dagens Look 2013.

Lugnaste dagen på länge på Nelly, och fick en massa sådant där småpill gjort, ni vet sådant där man vill putsa till men aldrig riktigt känner att man har tid för. Fullfräs på rean och småpill på kommande framsidor som skall läggas upp under helgen. Yep, work on weekends too. Idag kände jag dock för att piffa upp mig, när man äntligen kan använda skinnjackan utan att frysa ihjäl. Imorgon är det fredag folks, hur jäkla gött?
 

MSGM.

Kategori: Shopping

Är egentligen barnsligt förtjust i denna Celine T-shirten, men har varken råd eller kan få tag i en äkta och är inteheller supersugen på att köpa en kopia för ett par hundralappar. Då dök den här snygga upp som ett mycket bra alternativ från MSGM, för 595 kr. Hur bra kap? 
 
Du kan köpa den här

Fashion.

Kategori: Livet

Jag tittar nästan aldrig på tv. De få gångerna jag slår på den är det för jag antingen skall kolla på nått från min Apple TV eller möjligen för att jag verkligen inte har någonting bättre för mig. Men imorgon börjar ett program återigen för 10:de säsongen, som jag faktiskt tycker om och tittat ett par säsonger på, nämligen Fashion. Programet handlar inte helt oväntat om morde och visar intervjuer med intressanta modeprofiler, visningar och massor massor av annat. Skall ni kolla? Fashion går på 1:an 22.45 och börjar imorgon, 18 april.
 
 
 

Runway Steal – Isabel Marant.

Kategori: Look for Less

Kika in på H&M imorse och hittade den här fina toppen som är en snarlik kopia av toppen som ingår i min absoluta favoritlook för våren från isabel Marant. Är SÅ sugen på att klicka hem den direkt. Rena kapet och mycket mode för bara 349 kr. Här hittar du den!
 

Bikbok and the Row.

Kategori: Shopping

Låste här att Bokbok skall göra ett sammarbete med Mary-Kate och Ashlee Olsen som tillsammans har skapat båda märkerna the Row och Elizabeth & James. Skall bli VÄLDIGT spännande att se vad det sammarbetet kan erbjuda. Kan bli riktigt nice tror jag, älskar verkligen the Row. Kollektionen med systrarna släpps till hösten 2013.

Universe Dress.

Kategori: Shopping

Fick äntligen hem min lilla tyll och paljett bakelse från Ida Sjöstedt kollektion på Nelly. Den är så fin! Vet inte när jag skall ha den, men det struntar jag i för jag vill bara ha den och jag kommer hitta tillfällen för den. Det har jag bara bestämt mig för. Den finns kvar i några få ex kvar här: 
 
 

Graduation.

Kategori: Shopping

Den där speciella dagen man ändå kommer minnas så länge man lever börjar närma sig för många och jag minns ju själv vilken ångest det var ett välja en klänningen till en sådan viktig dag. Jag tycker det finns så himla många fina vita klänningar ute nu, så jag hade aldrig kunnat välja om det var min student de gällde. Här är mina favoriter, men allra finast är ju Valentinokläningen i spets ... vilken dröm?
 
 
 
Bildkälla: 1 Vila, 2 Issue 1.3, 3 Ida Sjöstedt, 4 Club L, 5 Issue 1.3, 6 Marni,

Sunset.

Kategori: Daglig Inspiration

Efter en smått galen dag efter River Island lanseringen och en sväng på gymmet säger jag godnatt med en längtan efter ljumma sommarkvällar, och ett försök till ignorera det duggande regn som ligger över Göteborg ikväll. 
 
 
 

River Island.

Kategori: Shopping

 Äntligen har vi släppt märket River Island på Nelly. I en vecka har vi räknat ner till något på sajten utan att avslöja vad det har varit. Men idag stannade ned räkningen på noll och vi avslöjade nyheten!. River Island är ett superstort märke i Englad och har egna butiker där. Det enda sättet för oss att få tag på det i norden har vart Asos, men från och med idag kan man handla det på nelly! Sjukt kul för oss och Nelly!
Här kan du shoppa River island, och här kan du se lookboooken jag gjorde till realesen.
 

Team Fashion.

Kategori: Shopping

Älskar dessa Team Fashion tröjorna skapade av les plus dorés. Slutsåld överallt tills jag äntligen hittade de på denna sida. Hade gärna klickat hem en Jacobs eller Elbaz på direkten. Oversize till ett par snortighta jeans, klackar och blaffigt halsband och looken är done! Vilken är er favorit? 
 

Bikinis på Bahamas.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Tidigt i våras var foto-teamet på Bahamas och fotade bikinis till NLY Magazine och Nelly.com. Detta är något som börjat bli en tradition numera på Nelly att ha ett närmare gigantiskt bikinibildspel varje säsong. Jag fullkomligt älskar dessa bilder och vill klicka hem alla bikinis medetsamma. Blir så glad och sugen på sommar av alla färger. Jag gjorde bildspelet i år, och det var en liten utmaning måste jag säga. Mycket fina bilder som man vill få med med ändå ha en struktur på det hela. Men jag tycker ändå att blev ändå bra tillslut. Sugna på bikinis nu kanske? Här kan ni se hela bildspelet:
 
 

Team Paris.

Kategori: Shopping

Gillar denna tröja skarpt! Perfekt under skinnjackan sålänge, innan våren har kommit på riktigt. Om jag inte vart tvungen att spara mina små slantar hade jag klickat hem den direkt. Finns att shoppa med fri frakt härifrån, men också här.
 

Ida Sjöstedt for Nelly

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Äntligen är de här, klänningarna jag skrev om i det här inlägget har äntligen släppts på nelly, och jag har såklart redan klickat hem min egen favorit. Var bara tvungen att ta den, vet inte när jag skall ha den. Hänga upp den och rama in den kanske. Till lanseringen gjorrde jag en lookbook för kollektionen som vi fotade här, och lookbooken blev tillsist detta. Blev faktiskt riktigt nöjd, och fick filat till en riktigt fin känsla i bilderna. Gillar ni? Hela lookbooken och kollektionen kan ni titta på här.
 
 

White on White.

Kategori: Shopping

Så fort solen tittar fram och jag har får en liten nyans av brunt på mina ben är det vita plagg jag vill ha. En storfavorit är den vita paljettkläningen från Issue 1.3 med långa ärmar. Kanske också något för er som tar studenten? De vita skorna med guldiga ankelremmar är också en storfavorit, tänk er dom till brunbrända ben, fint!
 

Exotic Boho.

Kategori: Shopping

H&M Trend släppte i torsdag massa fina plagg på webben, och jag älskar nästan alltihopp! Hade gärna tagit på mig jenasen med prodering på låren och den fina "lapptäckes"-jackan. Men 3000 kr för en jacka på H&M tycker jag var lite väl saftigt. Här hittar ni plaggen.
 

Sara Singh.

Kategori: Daglig Inspiration

När jag ser och hör detta överväger jag ju nästan att byta karriär. Har blivit så inspirerad på det senaste av att måla när jag gått min kurs på Art Collage, så allt jag vill är att sätta mig att måla och teckna. Hur härligt? Håll koll på Sara Singh!
 

Lovely red.

Kategori: Shopping

Drömmen om Kalifornien.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Igår släpptes Lookbooken för Estradeur jag har jobbat på i ett par dagar. Fantastiska bilder vi planerade för ett par veckor sedan och sedan fotades av Per på PhotoAgency i L.A. Tillsammans med Frejas fina Estradeur-kollektion blev det här superfint! Jag älskar speciellt Leo shortsen och Mockajackan med fransar, så nice! Här kan du se alla bilder i Estradeurs Lookbook. 
 

CONSCIOUS EXCLUSIVE.

Kategori: Shopping

Dessa lyckades jag klicka hem från H&M´s Conscious Exclusive Collection imorse! Hade verkligen bestämt mig för att försöka klicka hem den blå långklänningen, men när jag väl hade chansen klickade jag hem den fina vita toppen med längre bakstycke också. Skall bli så spännande att se hur de ser ut i verkligeheten, om de är så fina som de ser ut att vara. Lyckades ni klicka hem nått från kollektionen?
 

 

Inspiration: Black & Blue.

Kategori: Shopping

Börjar känna mig riktigt sugen på vårplagg nu, och vad är inte finare i vår än blått och vitt och svart tillsammans? Det är ju fortfraande kallt så än skall man väl kanske inte utsätta sig för bara ben, men snart snart snart! Alexander Wang väskan tar jag allra helst med mig ut på axeln i sommar, tillsammans med Kavajen från Zara – helt perfekt!
 
Väska: Alexander Wang Kavaj: Zara Topp: Glamorous, Skor: Sugarefree shoes, Jeans: H&M

The Spirit of Galatea.

Kategori: Daglig Inspiration

Avslutar denna tisdags kväll med konst. Klänningar svepande i vatten känns ju alltid som ett säkert kort på att det skall bli bra på något sätt. Inspiration till framtida modeteckningar!

Fashionary Hand.

Kategori: Daglig Inspiration

Har hittat min nya favorit inspirationsida – Fashionary Hand. Sidan samlar modeillustartioner från världens alla modehörn och en fantastisk sajt för mig och mina modetecknings planer jag påbörjat med min kuts i modeteckning på Folkuniversitet. Här är ett par av mina favoriter, hitta dina egna här: