27november

Moschino belt.

Kategori: Shopping

Äntligen har jag klickat hem skärpet jag funnits i mit bakhuvud sååååååå länge. Visserligen i brunt, hade egentligen fördragit svart, men det går möjligtvis att göra något åt senare. Perfekta skärpet att piffa upp en lite tråkigare vardagsklänning. Har en känsla att detta kommer bli en välanvänd accessoar för mig i höst. 
 
 
Jag köpte mitt på Nelly.com som är slut nu, men de finns att köpa här.
 
 

Stunning.

Kategori: Shopping

Höstens finaste partylinne! För sådana är man ju alltid på något sätt alltid ute efter. HUr svårt är inte det att hitat ett bra sådant? Är riktigt sugen på att klicka hem ett både i svart och rosa, eftersom de ultimata baslinnenerna (har både ett i svart, vitt och blått redan) men en uppdaterad festversion. Här hittar du dem!
 
 
 

Bag About it!

Kategori: Shopping

Min väska börjar vittra sönder och jag behöver verkligen en ny vardagsväska, till och från jobbet, på stan, och ni vet sådant där man har väskor till. Dock har jag inte råd att lägga speciellt mycket pengar som jag skulle vilja, (Balenciaga, Valentino och Proenza Schouler får vänta lite) utan skall försöka satsa på ett lite mer ekonomiskt alternativ. Dessa väskorna fastnade jag speciellt för när jag surfat runt och letat lite, riktigt förtjust är jag i nr. 4 och nr. 5. Tydligen är det svart, oxblod och guld som gäller för mig i höst. 
 
 
 
Köpställen: 1. & Other Stories, 2. Zara, 3. & Other Stories, 4. Zara,
 
 
 
 
 

Simple as that.

Kategori: Dagens Look 2013.

Jag älskar enkla outfits, gärna med en twist. Igår blev det min favvokjol från Stylein med en basic tischa från Zara, superbekvämt och framförallt riktigt nice! 
 
 
Kjol: Stylein, Tischa: Zara, Skor: Converse.
 
 

Nellys Trend Guide.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Förra veckan slängde jag ihop en liten trendguide på Nelly.com, där vi visar de 5 största trenderna på Nelly i höst, och perfekta plagg att shoppa för att nå ultimata trendgraden. Denna gången blev det en skrollbar variant med snabbknappar på sidan. En lite mer användarvänlig och roligare variant av ett vanligt bildspel/lookbook tycker jag. Se hela trendguiden här.
 
 
AD: Moa Jansson CW: Elisabeth Bäckström 
 
 
 

Dream, Believe, Achieve.

Kategori: Shopping

En av mina favoritbloggerskor, Sincerely Jules, har en egen webbshop, med lite roliga t-shirt. Oftast är dem slutsålda, men den här tröjan kan jag inte riktigt släppa. Det står liksom allt det där man behöver peppa sig med i bland. PLUS  att det står i ett FETT snyggt typsnitt. Fler tröjor Jules designar finns här:
 

MBFW Stockholm

Kategori: Fashion

I två dagar har du nu uppdaterats, skrivits och instagrammats som mest från Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm. Jag har alltid sagt tillmig själv att jag också skall få inbjudingar en dag. Nå, vi får väl se hur det blir med det. Jag valde kanske inte riktigt rätt yrke, (Grafisk designer) för att få springa på visningar. Som tur är, kan man se visnigarna ett dygn senare om inte mindre än så, på det kära internetet. 
 
De visningar att är värda enligt mig att uppmärksammas är; Ida Sjöstedt såklart. Tyll, blommor, vitt pch romatiskt som vanligt. Med lite oväntade inslag ,för att vara vår, – päls. 
Mimi Plange, är inte en designer jag har koll på, men älskar printen jag ser på den där bilden! J.Lindeberg, börjar verligen ta mer plats på modescenen, och de där metalliska accessoarerna ser fantastiska ut! Carin Wester, jobbar med ljusa skira och puderrosa toner till nästa vår! Lika så gör Dagmar, som hade mycket nude och med kimon, och en del stickat såklart. Hunkydory är och en designer som tar allt mer plats, och den där fjäder jackan hade jag gärna sett på mig själv till våren!
 

On My Mind ...

Kategori: Shopping

Så mycket fina höstplagg inne i alla affärer nu! Vill ha allt! Är riktigt sugen på den där kritstrecksradiga kjolen från Zara i höst, men inser att den bara är snyggast till bara ben, vilket man kanske inte kan ha så mycket längre. (Inte så mycket till väderoptimist). Så jag kommer nog satsa på en kavaj i kritstreck istället. Jag letar också efter den perfekta randiga tröjan. Denna från Proenza Schouler är perfekt förutom priset ...
 
 

The Leo coat.

Kategori: a/w-13

Leokappan är populär på catwalken i år, men ingenting mot vad den syns på streetstylebloggarna och bloggerskornas updates i höst. Jag är riktigt sugen på leomönstrat i höst, och hade till och med kunnat tänka mig en hel kappa! Jag skulle välja att matcha den som Sincerely Jules, översta bilden till vänster, med kappan från By Malene Birger. Gillar ni leotrenden? 
 
 
 
 
 
 
BIlder: Style.com & Pinterest
 

Gold Details.

Kategori: Livet

Använde min fina skor men massa gulddetaljer från NLY Shoes idag, tillsammans med bara ben. Älskar boots med bara ben! Gärna stickad överdel matchat med det. Det hade jag dock inte idag. Sommaren är ju tillbaka, så det var på tok för varmt för det. Dessa är superbekväma och kommer hålla mig varm om fötterna tills snön landar på backen.
 
 
Skor: NLY Shoes
 

Fashion Pops s/s13

Kategori: Daglig Inspiration

De flesta av oss förbereder sig för höstens mode, men faktum är att det faktiskt fortfarande är augusti, därför passar det ju att fortsätta med sommarens mode. Konceptdesignern Lara Atkinson från Dubai har skapat "Fashion Pops". Fashion Pop är ett projekt i Dubai, där de firar när en säsong anländer, på massa olika typer av sätt. Detta är Isglass och förpackningar inspirerat efter designers som Kenzo, Louis Vuitton och Alexander McQueen.
 
 
 
 
 

Trend Report II AW13

Kategori: a/w-13

Grått: En stor trend på framför allt jackor och kappor är olika nyanser av grått. Passar dock lika bra på kostymbyxan som på festklänningen alá Lanvin. (Kanske är det serien där Mr. Grey spelar en stor roll, som påverkar modet lite kanske?) Två visningar att kika in lite extra är Proenza Schouler och Alexander Wang som båda använder flera olika nyanser av grått i olika material. Jag är riktigt sugen på en höst/vinterkappa i grått i år istället för svart, som jag alltid annars har. Jag är riktigt vågad i år. (haha). Gillar ni grått? 
Köpställen: 1. H&M, 2. Selected Femme, 3. NLY Trend,
 

New in – Zara Boots.

Kategori: Shopping

Tog en sväng på göteborgs kulturkalas och stan tillsammans med mor igår, och kunde inte låta bli att ta med dessa fina boots hem. Perfekta till hösten då man vill ha klack men inte en ostadig silett att halka i. Tror detta kommer kunn bli ett par riktigt väl använda boots i höst för mig. Det bästa var att priset inte var mycket mer än 399 kr. Det kallar jag kap! Du hittar skorna här:
 
 

NLY Shoes AW13.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag släppte vi på Nelly Lookbooken för NLY Shoes som jag pillat ihop. Tyckte slutresultatet blev riktigt bra för att vara en sko-lookbook, det är svårt skall ni veta. Man vill att det skall kännas levande och tillmötesgående fast man egentligen bara vill visa skorna. Klurigt, men ett roligt problem att lösa tillsammans i vårt kreativa team, med marknad, webbdesigners, copywriter, fotografer och stylister. Credd skall så klart Hanna och Emelie också ha, som jobbar med att designa och köpa in NLY Shoes dag in och dag ut.
 
 
Se resten av lookbooken här:
 
 
 

My boyfriend and Leo

Kategori: Dagens Look 2013.

Förälskade mig så i kombinationen av skjortan och jackan från i söndags så var tvungen att testa ihop med mina boyfriendjeans. Och ärlig talat. Att ha boyfriend jeans och stor lös skjorta är något av de bekvämaste någonsin. För att undvika att det ser ut som man skall måla om vardagsrummet hemma själv, bestämde jag mig för att matcha med klackar också. 
 
 
Jeans: River Island, Skjorta: Issue 1.3, Jacka: H&M Trend,
Skor: NLY Shoes (slutsålda), Väska: Michael Kors (turkietfynd)
 
 
 

En Nellystart.

Kategori: Livet

Tisdag kväll och jag har redan haft en 25-timmarsvecka. Inte för att det har varit speciellt stressigt på jobbet, men det har varit så skönt att bara sitta kvar efter arbetstid och få saker gjorda. Mycket plåtningar inför hösten har varit i planeringsstadiet och det har vart en hel del möten för att hinna allt i tid. Vi har också släppt en ny site ganska nyligen och senast idag ett nytt märke – Make Up Store. Jag älskar att jobba och göra bra ifrån mig, hatar att lämna ifrån mig saker som jag inte är nöjd med, vilket händer extremt sällan. För jag jobbar med någt tills det är klart, om jag skall så skall behöva jobba dag och natt föra att hinna. Det är väl det som gör att man utvecklas antar jag. Jag är otroligt taggad för hösten nu, och vad allt de innebär både på Nelly.com och för mig och min utveckling. Jag känner att jag har en grym höst att se fram emot, är ni med?
 
 
 

V for Vodianova.

Kategori: Daglig Inspiration

Älskar hur de har jobbat med typografin tillsammans med bilderna i denna editorialen om Natalia Vodianova i Harpers Bazaaar UK. Hur de har vicket lte på V:et i rubriken och i bildtexterna som gör det lilla extra för bilderna. Inspo att spara ner och minnas!
 
Natalia Vodianova for Harper’s Bazaar UK September 2013 by Jean-Baptiste Mondino.
 
 Bildkälla: Photos de Mode
 
 
 

Classic Saturday.

Kategori: Dagens Look 2013.

En liten sväng på stan men min nya favvojacka från H&M Trend idag. Älskar den med alla snygga diskreta materialmixarna som finns med sammetsärmar och de fina detaljerna på ryggen. Har aldrig vart en skjort-tjej men denna vita klassika från Issue 1.3 är en helt klar favorit då den är oversize och har en lite "herrig" feeling. 
 
 
 Skor: Zara, Jacka: H&M Trend, Skjorta: Issue 1.3,
Väska: Michael Kors (Turkietfynd) Solisar: Ray Ban: Jeans: Dr Denim
 
 Foto: Jonas Lundberg
 
 
 
 

Tibi-wantie.

Kategori: Shopping

Kärlek vid första ögonkastet, Piper Boot från Tibi. Man måste ju ha ett par skor i höst ... eller hur?
 

Hologram-holic.

Kategori: Shopping

Kom hösten nu? Sitter här vid datorn och hör smattret av regnet på rutan. Ganska mysigt ändå när man intehört det på ett par veckor. Men jag hoppas att vi får uppleva ett par soliga dagar till och få matcha min solbränna med holografiska material. Jag har redan skrivit ett inlägg om solglasögonen, men matcha gärna ihop med ett par skor eller väska. Eller för de lite modigare en hel outfit som Hugo Boss i sin ss'13 kollektion. Jag hålle rmig nog till en väska som mest, möjligvis paret från Jennie-Ellen, som i övrigt har en klassik modell. Gillar ni?
 
 
Köpställen: 1. LeSpecs, 2. Jennie-Ellen, 3. Shopakira, 4. Jeffrey Campbell,
5. NLY Shoes, 6. China Glaze, 7. Oh. Hell., 8. Proenza Schouler, 9. Chanel. 10, Illesteva.
 
 
 

Fläckiga tassar.

Kategori: Shopping

Favoritklackarna är just nu dessa från NLY Shoes. Lagom höga för en helkväll på stan och sådär lagom mycket leopard så det inte för mycket så det tar över. Sen är ju priset på 349 kr inte pjåkigt de heller. Älskar den här typen av skor med två remmar, enkelheten och minieringen av skoskav som kan uppstå. Hur bra? Matchar gärna i övrigt med helsvart eller helvitt.
 
 
Skor: NLY Shoes

Trend Report I AW13

Kategori: a/w-13

Som sagt börjar hösten närama sig (Snälla dröj lite till!) och höstplaggen börja rulla in i alla butiker. Jag tänkte gå igenom säsongens största trender, det har ju blvit lite av en tradition numera. Så man vet vad man skall hålla lite extra utkik efter i butikerna redan nu. Love this!
 
Punk: En av säsongens största trender är punken och grungen. Småblommigt matchat med rutiga skjortor, stora, klumpiga boots tillsammans med päls, läder och nitar så har du enkelt kammat hem looken. En visning att kika in extra är Versaces, och personer att googla på stilinspo är Kurt Cobain och Jenny Humphrey andra säsongen i Gossip Girl. Jag är personligen inget fan av Punken, men kan säkert ta tll mig lite detaljer som nitar, dragkedjor och rutiga detaljer. Gillar ni? 
 
 
Köpställen: 1. H&M, 2. H&M, 3. H&M, 4. Gina Tricot,
 
Bilder: Style.com
 

Top of the Fashion Food Chain.

Kategori: Shopping

Är det något smycke som slår statement-halsbandet? Knappast. I resort 2014 kollektionerna ser vi mycket statement i form av kedjor och vi börjar gärna bära dem redan i höst! Perfekt att matcha till den finstickade tröjan för skön kontrast eller till en djup v-ringad överdel alá Chanel eller Bottega Veneta.
 
 
 
 
Köp de här: 1. Selected Femme, 2. NLY Accessories, 3. Pieces,
4. Tory Burch, 5. H&M, 6. Pieces, 7. Rachel Zoe, 8. H&M
 
Bilder: Style.com
 
 
 

Zara AW13.

Kategori: a/w-13

Även om det är sorgligt att sommaren börjar gå mot sitt slut, även om vi för hoppningsvis har massor av härliga sommarkvällar och soliga dagar kvar börjar jag bli sugen på höstkläder. Vill shoppa kappor, boots, stickat och skinnjackor. När jag såg den här filmen från Zaras höstkollektion blev jag inte mindre sugen, vill ha i princip allt. Sedan var filmen riktigt snygg också. Ingen story, ingen mening – bara snygga kläder.
 

Semester.

Kategori: Resor 2013

Nu är jag tillbaka. Efter en riktigt intensiv vår på många plan kände jag att jag verkligen behövde ta ett uppehåll från bloggen samtidigt som jag tog semester på jobbet. Ingen stress eller press eller datorsittande på två veckor. Hur skönt? Nu efter två veckor har jag både energi och lust att komma tillbaka med full kraft. Dock har jag en vecka kvar på semestern på jobbet, men ärlig talat kunde jag inte riktigt hålla min från bloggen längre. Vad har jag gjort på semestern då? Förra veckan var jag i Turkiet och en sväng till Grekland med Jonas, en riktigt slappar-resa med sol, bad, All-Inclusive, drinkar, varma sommarkvällar och brunbrända ben. 
 
 
Utsikt över hela Bodrum.
 
Amfiteater som används än idag. 
 
 Jag i Bodrums hamn.
 
Min favoritdörr of all times i Bodrum. Någon gång skall jag också ha en sådan här dörr och ingång till mitt hem.
 
Så här skulle det se ut. Hehe. Välkommana!
 
 Man kan hitta allt på marknaden i Bodrum. Älskar denna färgkombination.
 
 Får det vara ett par Praba eller Dolcce Gabbbana kanske? 
 
Det syns tydligt i akitekturen i Bodrum att Grekland ligger 20 min bort med båt.
 
En färskpressad juice på momangen.
 
Ett besök på Bodrums borg från 1400-talet var givet.
 
Utsikt från borgen St. Johns över Bodrum.
 
Jonas och jag åkte över dagen till den Grekiska ön Kos, och vi åt lunch på denna mysiga resturangen.
 
En Souvlaki blev det såklart den grekiska dagen till ära.
 
 Trivs på Kos.
 
 Katterna trivdes också.
 
Jonas och jag.
 
Värmen på ca. 40 grader sliter på alla, stora som små.
 
 Tillbaka på Hotellet, Bodrum Park Resort och poolen för svalkande dopp.
 
 Maten var utmärkt, och långt över förväntan då det var ett All-Inclusive.
 
 Hotellet hade en egen vik, med svalkande och fantastiskt klart vatten.
 
Avslutar med en obligatorisk hoppbild från Hoellets utskikt över Yali.