27november

2014 – I'm ready!

Kategori: Livet

Det är dags för ett nytt år och nya upplevelser. Jag ser fram emot 2014 riktigt mycket. Har redan en hel del roligt planerat för det kommande året och jag är mycket förväntansfull. Nu skall jag dra på mig mitt glittriga fodral, de högsta klackarna jag kan hitta och ta champagneflaskan under armen, så ses vi nästa år! <3
 
Min outfit ikväll! 
 
 

Sale.

Kategori: Shopping

Har kikat in på snart alla reor nu, både butiker och webbshoppar, men jag tycker det är rätt kasst utbud alltså? Jag brukar hitta hur mycket som helst annars. Men icke i år. Sen bereor det väl på att jag sitter en rätt go personalrabatt på Nelly varje dag. Så det är ju rea varje dag typ. Du blir man väl lite kräsen med priserna. Här är iaf mina reafavoriter på Nelly, vart annars? 
 
 
 
 
 
 

Alexa and Michael.

Kategori: Livet

I två av mina paket under granen gömde sig dessa fina klappar, Alexa Chungs Bok "IT" som jag mest vill ha bara för att den e så fin, och finaste ipadfodralet från Michael Kors. Nu kan jag ta med den vart jag än vill utan att behöva vara livrädd att tappa den. 
 
 
 
 
 

The Nelly Sale is ON!!

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Ville bara kika in och tipsa er om att Nellys rea börar imorgon, men med koden VIP4U kommer ni inte lite tidigare än alla andra! I år har faktiskt jag fått äran att göra rea-grafiken, som jag animerat en glitter-gif på. Bara en sådan sak. Tycker faktiskt den blev riktigt glammig för att vara en rea. Gå in här för att kiak in rean.
 
 
 

Christmas sprit.

Kategori: Livet

Är hemma och julmyser hos föräldrarna och bara är. Sover länge, äter gott och bakar julgodis. Har faktiskt lyckas fixa en ordentlig julkänsla till och med, det är inte alltid så lätt. Blir inte gärna samma sak som när man var åtta och den 23/12 var den längsta dagen på året. Men nuså. Men asså. Hur mycket behövde jag inte denna julen? Den kom verkligen inte en endaste dag för tidigt, så himla skönt att inte få göra någonting alls. Jag brukar vanligtivis inte vara så bra på det, men nu jävlar, nu skall det slappas och ätas. Så nu vill jag önska er alla en fruktansvärt god jul!
 
 

Some sparkly pieces.

Kategori: Shopping

Insåg imorse att det faktiskt bara är drygt en vecka tillsnyårsafton. Jag har liksom vart inne så min nellybubbla att jag insett att det är julafton om två dagar, och därav nyårsafton snart. Jag har faktiskt redan inhandlat min nyårsblåsa, paljetter blev det såklart. Kan man ha ens för mycket paljetter? I do not think so. Men om jag skulle handla till nyår, hade dessa alternativ vart mycket lockande att bära på årets sista dag. Speciellt guldklännigen. Så fin. Och jumpsuiten. Ett par klackar och massa accessoarer matchat till den så har man den nyårslooken färdig!
 
 
 

Almost over.

Kategori: Livet

ÄNTLIGEN så var det fredag och en av de mest intensiva veckorna är över på Nelly. Varför känns det som jag har skrivit det nästan varje vecka den här hösten? Insåg när jag kom hem till lägenheten ikväll att jag inte ens sett att det vart jättestökigt och smutsigt eftersom jag knappt tänt ljusen när jag kommit hem, bara gått till soffan och däckat en stund och sedan direkt till sängen. Yoghurt och Müsli till middag 5/5 veckodagar och att sminka och klä upp sig ligger allra lägst ner på priolistan. Det glammiga livet hos en Web Designer på Nelly.com! Tur att jag verkligen trivs på det där stället och att jag har massor av fantastiska arbetskamrater som är minst lika passionerade för Nelly som jag är. De gör det hela roligare. Nu skall jag typ vara ledig i en vecka. Nu fasen skall det vilas, och inspireras för ss14 riktigt ordentligt!
 
Kunde inte låta bli att ta med den här bilden i inlägget, fast det inte har en endastekoppling till texten.
Mest bara för att Elsa är så snygg på denna bilden och att jag älskar posen. Anledning nog? Yes.
 
 

#HMSS14

Kategori: Fashion

Åh visst börjar de rycka i modenerven ordentligt när man ser denna vårkollektionen från H&M? Hade nog kunnat tänka mig att äga alla plagg i den här filmen, och man blir ju inte lite sugen på vår heller. Älskar när man bygger upp en sådan här förväntan och känsla på en kollektion. Snälla låt vintern gå fort!

What I want under my Christmas tree.

Kategori: Shopping

Så var det 15 dagar kvar till julafton, och alla panikar till vem, hur många, hur mycket och vad man skall köpa. Jag har två klappar färdiga, två kvar. Hälften har inhandlats på internet, har en känsla av att de som är kvar också görs det. Alltså hur kan man inte gilla att handla på internet? Det är ju i princip det bästa som hänt sedan hjulet. Men nog om det, detta önskar iaf jag att jag fann under granen om drygt två veckor! Halsbanden är jag sedan länge superförtjust i, och den ipadskalet från Moschino hade passat perfekt på min nya ipad. Väskorna från Diane von Furstenberg och Rebecca Minkoff är båda två små, praktiska och så fina!, men lite mer kär är jag nog i den från DvF ... Kontentan = Det går bra med allt på listan, tack. 
 

Asos 20% off.

Kategori: Shopping

Har ni sett att Asos har 20% på hela dera sortiment i helgen? Hade nästan själv kunnat klicka hem hela sortimenet, men framförallt är jag sugen på skorna med nr.5. Hur perfekta? Synd att det blivit en decimeter snö över natten – så särskillt sugen på sandaler blir man ju inte. För att få 20% så använd koden WKEND20, och den slutar gälla klockan 9 ikväll. Lite julklappar som kan införskaffas kanske? Åtminstone till sig själv kanske ... 
 
 1. AQ AQ, 2. AQ AQ, 3. Asos, 4. Asos, 5. Asos, 6.Asos, 7.Asos, 8.Asos, 9. Asos
 
 
 
 

Idol.

Kategori: Musik

Jag har ju följt Idol Sverige sedan fredagsfinalerna började sändas, så var lite tvungen att posta ett inlägg om detta också nu när en vinnare har korats. Vinnare blev Kevin Walker som jag tycker är en grymt värdig vinnare, här har vi en riktigt fighter. Men lite extra hejade jag på Elin ikväll, som är sådan grymt cool tjej! 17 år och coolaste bruden någonsin, och gick hon någonsinn upp på scen utan magtröja? Tror inte det. Jag spalar iaf Elins låt "The fire" på repeat här hemma, och tror många fler gör det, är helt övertygad att man får se massa mer av Elin. 
 
 

My Nelly Wishlist.

Kategori: Shopping

Ni har väl inte missat att man kan göra en önskelista på Nelly och sedan vinna den? Jag får ju tyvärr som anställd inte delta i tävlingen ... Men det kan ju ni och hur awesome hade det inte vart att få hem det här i ett litet paket? (Jag menar stor kartong), jag föreslår att ni som faktiskt får och går in och önskar och såklart vinner! Läs mer och önska HÄR
 
 
 
6. NLY Trend, 7. NLY Shoes, 8. Dagmar, 9. Back, 10. Wonderland, 11. NLY Accessories
 
 

Christmas in Paris

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Kom på att jag glömt er visa den här kampanjsidan jag slet mitt hår över i över en vecka, strax innan julen kom igång på Nelly. Det har liksom vart så mycket sedan dess, har knappt hunnit fatta att julen i princip bara har börjat, för mig har det vart jul i flera veckor. Nåväl, här är iaf ett smakprov från vår julkampanj som fotades i Paris i början på november, och grafik av mig. Hela kampanjen kan ni se här, och kika gärna runt lite, som vi slitit för att få ihop detta! Loggan har jag också gjort, vilken jag faktiskt blev riktigt nöjd med, blev lite Paris/fransk feeling på den!
 
 
 
Se hela kampanjen HÄR
 
 
 

Dresses.

Kategori: Shopping

Karen Walker.

Kategori: Shopping

En födelsedagspresent till mig själv. Ibland så kan man bara inte låta bli, ett par Karen Walker i Cat-Eye modell som jag inte kunde sluta titta på. Tillslut gav jag mig själv inget annat val än att beställa hem dem för att åtminstone prova. Såklart blev jag kär. Längtar tills det blir massor av sol så jag kan få gå ut i dem, och så många outfits som blir nått helt annat med denna accessoar. Låt det bli sommar nu, tack!
 
 
Jag köpte mina HÄR.
 
 

#nellyawards

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Efter en veckas paus från bloggen på grund av extrem aktivitet i Borås och Nelly.com är jag äntligen tillbaka, och jag har så mycket att berätta och visa er! Men jag börjar med ett av helgens event: Nelly Awards.
Varje år har vi en julfest på Nelly, som på så många andra företag. Men Nelly Awards är speciellt. Det är energi, kärlek och passion för företaget vi jobbar på. Kan inte förklarar det bättre än så. Och precis som 2 år tidigare var jag med och arrangerade årets fest, där jag fick göra fina inbjudningskort med foliering, ett program som användes på hela kvällen och såklart diplom till vinnade kandidater i varje kategori. I år var jag själv nominerad till "The Passion Award" och kammade även hem vinsten. Kan ha varit en av mitt livs lyckligaste ögonblick tror jag, fullständig lycka!  Att ge så mycket tid och kraft jag har gjort (som så många andra fantastiska människor på Nelly) känner jag att jag faktiskt var riktigt värd vinsten. Sen fick jag ta med mig en iPad mini hem ockå, det var ju inte så tråkigt det heller. Här är lite av mina och mina vänner snapshoots från festen och från hashtaggen #nellyawards, som användes under kvällen. Där ser ni mig i mitt glädjerus också, (haha, ser inte klok ut men det fick de vara värt.)