27november

Which team do you belong to?

Kategori: Shopping

Så här i fotbollstider (Göteborg är invaderat av Gothia Cup) vill jag tipsa om dessa fina tröjor. Jag kan väl också bära min idoler som Miuccia och Azzedine på ryggen precis som fotbollsnördar bär Zlatan på ryggen. Eller hur? Idag trillade dessa fina nyheterna in på Net-a-porter, och jag har problem med att hålla mig bort från att klicka hem någon av dom. Wang (Alexander Wang – Creative Director och Fasion Designer för Alexander Wang) och Ghesquiére (Nicholas Ghesquiére– f.d Creative Director för Balenciaga), är mina favoriter och hade gärna bärt nämnen på min rygg. Vilket lag tillhör du? Shoppa tröjorna här:
 
 

Mirrored Sunnies.

Kategori: Shopping

Är riktigt sugen på ett par Ray-Ban i spegelglas! Mest sugen är jag på ett par i orange/rosa spegling, precis som sista bilden här nedan. Införskaffade ett par i blå spegling när jag var i New York, men känns inte riktigt som det passar på mig. Inte min färg liksom. Nåväl, kanske blir det ett klick till nästa lön .. Här finns Rayban i spegelglas att köpa! 
 
 

Darling Bikini.

Kategori: Shopping

 Har kikat på den här fina bikinin ett bra tag nu, men har redan ungefär 30 stycken delar jag knappt kan hålla reda på. Ämdå lockar den, känns precis som min stil, klassik med en lite twist. Kanske blir det ett klick! Om ni  är sugna rekomenderar jag er att köpa idag då nelly.com har 20% på hela det ordinarie sortimentet med koden: FBONLY20. Gäller t.o.m. 00.00 ikväll! Kika närmare på bikinin här!
 
 
 
 

The Bag sale Edit.

Kategori: Shopping

Reorna börjar tömmas riktigt ordentligt nu, men det finns massor av fint kvar att fynd som nu är till riktigt bra priser. Jag skulle gärna hugga tag i den där superfina Mulberry-väskan i blågrön och väldigt gärna den röda fantastiska väska från Chloé. VIlken är er favorit?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

on the run.

Kategori: Shopping

Svarta pumps är nått alla tjejer bör ha i sin garderob, men vita klackar då? Jag har alltid tänkt att vita klackar skall jag ha en gång i mitt liv, och det är på min bröllopsdag. Men nu har jag hittat ett riktigt coola par från Jennie-Ellen som jag gärna hade sett i min garderob, - vardag som fest. Man får känslan om att de är doppade i vit färg liksom. Love it! Du hittar dem här:
 

Calvin Harris.

Kategori: Livet

Igår kväll blev det en tur till Calvin Harris som spelade på trädgårn i Göteborg. Otuligt för mig som jobber tidigt på måndag morgonen började spelningen klockan 01, så fick bli en kortis där med en massa fantastisk dans till klockan 2. Men det var en fantastisk dans kväll med riktigt bra ös, och jag hoppas att jag är ledig dagen efter han kommer nästa gång. 
 

Monochrome Railway.

Kategori: Dagens Look 2013.

Gjorde ett garderobsfynd igår när jag letade fram dessa byxor som jag köpte från H&M Trend för 2-4 år sedan. Hur bra är inte det då?! Nya byxor nästan gratis. Älskar detaljen med att det är dragkedja längst ner och det är helt symmetriska mönstret. 
 
 
 
 
 
 Topp: Estradeur, Byxor: H&M Trend, Skor: NLY Shoes
 
 

Cool & the Glam.

Kategori: Fashion

Älskar lekfullheten i den här editorialn. Stylingen och kläderna är väl egentligen ingenting för mig, men blir sugen på det bara för att hon ser ut att ha väldigt roligt när hon cruisar runt i Hollywood. Segway-bilden är helt klart min favvo. När man sätter ihop något så o-fashion som en Segway med något så Fashion som i Elle France. Kan det bli bättre? Från Elle France 2013 
 

Photographer: Ben Morris
Stylist: Michele Beaurenaut
Hair: Adrian Clark
Make-up: Cynthia Sobek
Manicure: Karen Gutierrez

Model: Bambi Northwood-Blyth

 

Perfect Basics.

Kategori: Shopping

Jag hittade de perfekta baslinnet! Baslinnen är något man egentligen aldrig kan ha för mycket av, men svårt att hitta någon lite finare variant ändå tycker jag som funkar till jeans och ballerinas utan att det skall bli too simple. Detta finns i 4 nyanser och kostar bara 140 kr. Kap? Finns här:
 
 

The Shoe Sale edit.

Kategori: Shopping