27november

Saint Laurent SS14 Pre-Collection

Kategori: Fashion

Nästan så att jag längtar till våren 2014 när jag ser denna kollektionen från Saint Laurent. Perfekt! Älskar det stilrena men ändå glammiga. Har alltid vart lite svag för kostymer och glammiga detaljer. 
 
 
 
 

Vogue Paris.

Kategori: Fashion

Dör lite. Hade gjort mycket för lite sol bad och sand just nu. Nu är bara mina skor helt genomblöta. Inte fashion.
 
Modell: Andreea Diaconou, Fotograf: Mario, Sorrenti Bildkälla: fashioneditorials.com
 
 
 

White Flare.

Kategori: Shopping

Nått som jag riktigt fastnat för är fina kjolar med volang på. Dessa är två riktiga favoriter, men jag valde att slå till på denna istället på H&Ms rea, superprisvärd och kommer perfekt i sommar till brunbrända ben och klackar!
 
 
Vänster: Supermuse, Höger: Asos

That Zara Sale ..

Kategori: Shopping

... tar fullkomligt kål på mig. Om det inte hade vart dagen före löning hade jag nog spontant shoppat upp hela månadslönen. Phu. Detta hade jag  lagt i varukorgen på en gång om det inte vore så. Så mycket fint! 
 
1. Sandaler, 2. Jacka, 3. Kavaj, 4. Slingbacks, 5. Pumps, 6. Kavaj, 7. Kjol, 8. Sandaletter, 9. Väska
 

SS13 trends to keep for AW13.

Kategori: a/w-13

Våren och Sommarens trender börjar snart bli gamla och uttjatade. Men vissa saker bör vi hålla kvar i garderoben eftersom en del trender fortsätter vara superheta även i höst. Här är mina tips vad du bör håll kvar i garderoben även i höst från vårtrenderna. 
 
VIppig Volang. En av vårens störtsa trender där vi ha volanger på det mesta – kjolar, toppar, klänningar och byxor. Ta en extra kik på Balenciagas ss13 kollektion för inspiration!
 
 
 
Monokromt och grafiskt är och har vart vårens allra största trend och ser ut att hålla i sig riktigt strakt till hösten också. En personlig favorit för mig eftersom jag älskar svart och vitt – simple but elegant. Kika in Marc Jacobs s/s13 för mer inspiration.
 
 
 
Alpha Females återkommer i höst med i skepnaden av kappor och jackor som inspirerats av den manliga garderoben i grova material. Men spara och återanvänd kostymen som vart het i vår som passar perfekt till en sådan kappa.  Kika extra mycket på Saint Laurent ss13, för mer inspiration.
 
 
 
Läder och Attityd fortsätter att vara stort i höst med i en annan skepnad nämligen engelsk grunge och särskillt punk. Spara skinnjackan, de tunga statement- smyckerna, lacken och nitarna för att nå denna trend. Kika extra mycket på Balmainför mer inspiration. 
 
Bildkälla: Style.com
 

That Cow print.

Kategori: Shopping

Håll utkik efter koprintet i sommar, som även håller hög trendgrad i höst på den monokroma trenden håller i sig. Är själv riktigt sugen på de där shortsen tillsammans med långtröjan som är H&M's mycket inspirerade version av Givenchys fre-fall kollketion 2013. 
 
1. Shorts: Zara, 2, Tröja: H&M, 3. Topp: H&M, 4. Väska: Givenchy, 5. Ballerina: Issue 1.3,

Wide White Pants.

Kategori: Fashion

Har fått en häng upp på stora vida vita byxor, så jäkla shysst! Avslappnat men fräscht och dessutom riktigt bekvämt. Finns tyvärr inga riktigt bra kandidater på Nelly, så jag får ge mig ut i cyber-space och leta lite. Tips välkomnas! 
 
 

My New Darlings.

Kategori: Shopping

Dessa nya ballerinas kommer följa med mig överallt i sommar, love them! Finns i massor av fina färger, men klasisskt svart fick det bli för mig eftersom det är det jag använder absolut mest. Men Ballerina Closet har hur mycket fina färger och varianter som helst, så rekomenderar er verkligen att kika in deras sajt här.
 
 

Mary-Kate and Ashley Olsen for BikBok.

Kategori: Fashion

Äntligen har lite bilder släppts från Mary-Kate Olsen och Ashley Olsens design sammarbete med BikBok i höst och jädrar vad nice det ser ut. Man ser en tydlig inspiration av vårens Saint Laurent kollektion med stora hattar och har influeras av Mary-Kates och Ashleys personliga stil. Plagg som chiffongblusar, skinnjackor och jackor i ull. Dock kommer det fler bilder då sammarbetet går ut på 3 kollektioner, då tredje är mer influerat av LA och fest. Priserna startar från 249 SEK för jerseytoppar upp till 3 999 SEK för limiterade skinnjackor. Det kommer bli interssant att se kollektionen live om ett par veckor!
 
 

Net-a-porter Sale

Kategori: Shopping

Varenda säsong när net-a-porter har sin rea slänger jag mig in för att kika på alla fina lyxiga saker med rabatt. Har dock aldrig någonsinn köpt nått. Än. Har inte riktigt ekonomin för att spontanshoppa över 10 000-talskronor. Men man kan alltid drömma och man kan alltid göra collage av sånt man skulle vilja köpa. Älskar den gröna Alexander Wang kläningen och hade gärna matchat den med det matalliska Jimmy Choo skorna. Addrea gärna väskan och jackan till så är det en komplett outfit! Den röda mönstrade kläningen från Isabel Marant är bara så fin och hade gärna haft på mig vid de fletsa tillfällerna. Gå till net-a-portes rea och shoppa loss här
 
 

Just Perfect.

Kategori: Shopping

Dags för ett par nya röda pumps till mig kanske? Dessa godningar finns just nu på Zara. Är riktigt sugen på att haffa ett par och matcha med mina vita symmetriska shorts, vit kavaj och vit baslinne. Ahmen hur fint kan inte det bli?
 

Claire Singlet.

Kategori: Shopping

Detta linnet har just kommit in på Nelly igen, efter ha vart en jädra åtgång på dem. Jag har det vitt och blått och är det baslinet jag använder allra mest. Passar både till jobbet/skolan och du klär lätt upp det om du skall ut på festligheter. Klickade just hem detta i svart också, om jag ändå gillar det och det passar till allt, så varför inte. De har ju dessutom den där specialla ryggdetaljen jag älskar. Big like. Här kan du hitta dem:

Satin Blue.

Kategori: Dagens Look 2013.

I helgen var jag på ett bröllop för nästan först gången i mitt liv. En tur till det platta skånelandet blev det med superfinvigning och en riktig blöt fest. Och äntligen fick jag tillfälle att ha på mig min fina fina H&M Conscious Exclusive klänning! Älskar släpet (även omjag nära att trilla på mig själv ett par gånger) och den där färgen är verkligen helt magisk. Har blivt mycket blått på mig det senaste, känns riktigt fräscht i sommar!
 
Btw missa inte denna mycket trevliga låt från Avicii. Kan.inte.sluta.lyssna.
 
Klänning: H&M Conscious Exclusive, Skor: NLY Shoes
 

Matthew Williamson for Lindex.

Kategori: Fashion

Idag släpptes nyheten för ytterligare ett stort designsammarbete mellan en stor erkänd designer och en budgetkedja, nämligen Matthew Williamson som skall designa plagg till förmån för Cancerfonden hos Lindex. Kollektionen består av kläder och accessoarer släpps den 4 oktober online och i utvalda butiker.
Detta ser riktigt nice ut och kommer definitivt behöva den där blå clutchen. Läs mer info här:
 
 

Summer Sale.

Kategori: Shopping

Vill tipsa er som inte gillar Nelly.com på Facebook att vår sommar rea började igår, och det finns hur mycket fina vårplagg som helst på 50% rea. Har själv redan klickat hem lite för mycket ... Tipsar lite extra om att kika in rean på märket Issue 1.3, massor av superfina grejer till grymt pris. Kika närmare på rean här:
 
 

One Bucket bag.

Kategori: Shopping

Har sett lite "Bucket bags" det senaste på mina favorit-inspirations-sidor och är riktigt sugen på en fining från Alexander Wang efter ha googlat runt på en massa alternativt och outfits. Dock kostar den ett par tusenlappar och jag får nog börja med något lite billigare, möjligen nr 3 i mitt lilla plock nedan. Klassikern är ju såklart "Noe" från Luis Vuitton som skapades för en Champagne-distrubitör på 30-talet, den hade jag inte tackat nej till.
1. Alexander Wang, 2. Caia, 3. Sonia Rykiel, 4. Whistles, 5. Luis Vuitton
 

IvyRevel.

Kategori: Shopping

Det är inte många i "bloggvärlden" som missat att Kenza jobbat med ett eget märke och en kollektion som släpptes i dagarna. Kollektionen är egentligen inget för mig, förutom dessa två plagg som jag verkligen gillar, som har lite speciella ryggar – såklart. Älskar den typen av detalj! Här hittar du hela kollektionen:
 

Party de Luxe.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Fick göra en lookbook på Nelly av de finaste bilderna vi fotat i sydafrika för ett par månader sedan. Älskar de stilrena men lyxiga bilderna i kontrast mot de glammiga kläderna. Blir riktigt sugen på att ta på mig glitter, vitt och blått. Hela lookbooken kan du se här:
 
 
 
 

I Have Issues.

Kategori: Shopping

Vill tipsa om den här grymma kampanjen vi har på Nelly nu, där vi har kampanj på flera Issue 1.3 plagg för upp till 50 % rabatt! Detta är mitt absolut favoritmärke på nelly och skulle kunna klicka hem allt på en gång. Är mest sugen på shortsen och jeansen! Se alla plagg i kampanjen här.
 

Spend or Save? – Chloé.

Kategori: Spend or Save?

Har spanat in den här fina blusen inspirerad av Chloes s/s-13 kollektion ett par gånger jag sprungit in på H&M i vår, men det har aldrig blivit något köp. Blir nog inte så senare heller, men hade gärna machat den med ett par tajta jeansm klackar och en hatt! Gillar ni? 
 

Symmetric Shorts.

Kategori: Dagens Look 2013.

Hittade dessa supersnygga shorts på Zara igår, som jag bara var tvungen att ta med mig hem eftrsom de inte ens var särskillt dyra, 299 kr för att vara exakt. Älskar vita shorts mot brunbrända ben, måste matcha dessa med en helvit outfit någon dag också senare i sommar. Älskar att det ser ut som en kjol fast det praktiskt nog är shorts. Nu står en löptur i slottskogen på tur! Äntligen har träningsvärken från summerburst gett med sig. 
 
 
Shorts: Zara (finns inte i webbshoppen men finns liknande här:),
Linne: Estradeur, Jacka: Zara, Skor: Converse, Solisar: Ray Ban
 
 

Isabel Marant pour H&M!

Kategori: Fashion

Hur bra är inte detta sammarbetet då?! Älskar Isabel Marants kollektioner och äntligen kan man få haffa tag på ett plagg som är i en prisklass man klarar av att köpa själv. Isabel Marant är designern som inspirerar mode världen med en parisisk rockig och bohemisk kollektion och för H&M kommer Isabel Marant att skapa en kollektion full av personliga favoriter som hon själv älskar att bära. Kollektionen släpps den 14 november online och i 250 butiker världen över, och innehåller både kläder, accessorarer för dam och för första gången även för män. Jag måste ju nästan  ta ledigt en här dagen från jobet för att få tag i ett par plagg. Läs mer om sammarbetet här

Summer bikinis

Kategori: Shopping

Till sommaren älskar jag att ha färgglada och mönstrade bikinis som är snygga till den där brunbrännan man försöker jobba fram. Det där man att ha en helsvart del och matcha med massa andra olika underdelar eller överdelar har aldrig vart min grej riktigt. Dessa hade jag gärna haft allihop i sommar, dock håller jag mig nog till min gröna batikmönstrade bikini överst i mitten från Beyonces kollektion för H&M. Love it!
 
 
 
 

Summerburst dag 2.

Kategori: Livet

Så var sorgligt nog Summerburst till sin ända i Göteborg för i år, och för väl är väl det för min kropps skull. Herregud, man kan tro att jag är 63 istället för 23. En grym helg har jag iallafall haft med fantastiska vänner, galen dans utan dess like och grym musik. Slutlåten Don´t you Worry Child med Axwell kommer jag kunna leva länge på. 
 

Summer shorts.

Kategori: Shopping

Inhandlade dessa fina shorts inför summerburst igår, perfekta och bekväma för sommarens alla tillfällen. Med höga klackar och ett fint linne är det perfekt för fest, men passar också utmärkt till stranden med en bikinitopp och flip-flops. Dessa kommer jag använda massor i sommar, älskar dessutom den lilla gulddetaljen på snöret. 
 
 
Shorts: H&M 149 kr
 

Summer Burst Day 1.

Kategori: Livet

Vilken dag och kväll igår, startdagen på Summerburst! Slutartisten David Guetta var fantastisk, och jag kunde inte stå still en enda sekund av 1,5 timmes musik. Egentligen faktiskt på hela dagen, Steve Aoki var nått så galet bra han med.  VIlket jag känner av i dag – har ont i varenda kroppsdel från vader till nacke. Dansa som en galning i 6-7 timmar sätter sina spår. Idag kör vi igen med Hardwell, Galavant, Zedd, Alesso och Axwell!  
 

 

6 Juni.

Kategori: Dagens Look 2013.

Efter lite hektiskt flängande mellan jobb, träning, födelsedagsfirande och hemmabesök hos föräldrarna (igen) är jag hemma igen och firade det sista av nationaldagen på Linnégatan tillsammans med Jonas och Juma. Passade på att ha bara ben, man får ju passa på medans man kan eller hur? Imorgon står Summer Burst på schemat, är så TAGGAD! 
 
Klännig: Issue 1.3, Kavaj: Gina Tricot, Solglasögon: Ray Ban, Heels: Bershka

Knitted and Sequins.

Kategori: Dagens Look 2013.

Matchade en av min favvokombos idag med varandra – Stickat och paljetter. En riktigt bra kombo och ett tips på hur du kan klä ner en partykjol och ha till vardags utan att det blir too much på jobbet. Accessoarerna jag har till är min guldarmband från Marc by Marc Jacobs och en ny New York-favvo, – min Isaac Mizrahi klocka.
 
Tröja: Gina Tricot, Kjol Gina Tricot (från förra året) Klocka: Isaac Mizrahi, Armband: Marc by Marc Jacobs

Spend or Save – Marants Paisley.

Kategori: Spend or Save?

H&M har de senaste säsongerna gjort plagg väldigt inspirerade av Isabel Marants kollektioner, och den här säsongen är inget undantag. Älskar deras version av denna somriga paisleyklänning av Marants s/s-13 kollektion och den har dessutom ett grymt pris, 249 kr är ju som hittat! Här kan du klicka hem klänningen.
 

Under the Sun.

Kategori: Dagens Look 2013.

Passande på att använda ett av mina fina New York inköp från Forever 21 i helgen. Älskar färgen och att den är så där luftig och sval. Och man kan äta hur mycket som helst utan att man behöver hålla in magen. Ultimat klänning med andra ord. Dessutom grymt prisvärd för sisådär 140 kr, och passade sig utmärkt mot den fantastiska gröna fonden av nyutslagna träd. 
 
 
Klänning: Forever 21, Solglasögon: Ray-Ban, Skor: NLY Shoes, Armband: Present
 
 

Summer Weekend.

Kategori: Livet

Efter ett uppstressat jag, passade en helg hos föräldrrna på landet, perfekt för avkoppling med god mat och totalt lugn. Pefekt värme och strålande sol – vad mer kan man önska? Jag njuter av varje sekund och önskar att vädret ville stanna till oktober.