27november

The Hat.

Kategori: Dagens Look 2013.

Har verkligen fått en total hang-up på hattar och när jag var en sväng i stan i måndags hittade jag denna fina på H&M Divided för ynka 149 kronor. Då kunde jag inte hålla mig och det fck bli ett köp. Firade att det var lite varmare med att ta skinnjackan också, hur skönt? Hatar min vinterjacka nu, vill aldrig mer se den. 
 
 

She Moves in Mysterious Ways.

Kategori: Daglig Inspiration

Efter en riktigt lång dag som aldrig riktigt ville ta slut, avslutar jag den med dessa fina editorialen med gif-animationer av Mike Lewis. Annorlunda och kul, och tar verkligen tillvara det där som där så bra och roligt att jobba med webb. En sådan här lösning hade ju vart fantastisk på Nelly. Tåls verkligen att spara ner i inspirationsmappen. Nu säger jag gonatt. (om de är lite hackigt kan det vara för att filerna tar lite tid på sig att ladda, men vänta några sekunder så skall det fungera) 
 

Runway Steal – Isabel Marant.

Kategori: Shopping

Sprang förbi denna glittriga topp på H&M när jag tog en äntligen-är-lönen-här-runda i stan. Var nära på att ta med mig den hem, men fick påminna mig själv om allt annat fint jag har planerat att köpa framöver. Men visst är den ett bra alternativ till Isabel Marants MUCHO dyrare original? 

spets-och tylldröm.

Kategori: Shopping

Har ju vart en del om Ida Sjöstedt här på bloggen – men kan det bli för mycket? Den här har spetsdrömmen kommit in igen på nelly.com, och hur fin är inte den? Inte för att så många fler än egentligen modeller kan bära upp den .. så hade jag nästan bara velat ha den i garderoben hemma. Bara för att. Här kan du köpa den.
 

One purple hat.

Kategori: Dagens Look 2013.

Har egentligen glömt att jag haft den här västen at klä på mig när det fortfarande är kallt. Hur kunde jag glömma den? Gick runt med detta i slottskogen i nån timme utan att frysa nått alls. Tummen upp för det. För övrigt har jag gjort finfina inredningsfynd idag som jag tänkte visa senare i veckan. Nu skall jag mysa ner ig i soffan och kolla på The Walkning Dead. Hoppas ni har en bra söndag!
 

Spend or Save? – Saint Laurent

Kategori: Spend or Save?

Har länge suktat efter dessa P E R F E K T A sandlerna från Saint Laurent och blev superglad när jag såg att Zara har inspirerats väldigt mycket av Saint Laurent när de producerade sina egna. Jag hade ju såklart föredragit Saint Laurent-versionen, men Zara-versionen ser ju lite mer gångbar ut. 
 

Cali Dream.

Kategori: Livet

En dröm jag på något sätt alltid haft är att ta mitt pick och pack och dra till Californien och bara "road-trippa" runt i ett par månader. Göra vad man känner för utan några måsten eller krav. Bara njuta, kanske testa på att surfa och titta på solnedgångar. Speciellt sugen känner man ju sig nu när vintern på nått sätt liksom aldrig vill släppa taget. Suck. Är det är någon som är sugen på att haka på?
 

Beyonce@H&M.

Kategori: Fashion

Läste här att det idag tillkännagavs att Beyonce skall göra ett sammarbete med h&m i sommar. Om man skall döma av bilden ser det ju ut att kunna bli riktigt snyggt! Det hela är fotat på Bahamas, är regisserat av Jonas Åkerlund och i samband med släppet kommer en ny låt släppas – då kan det väl inte gå fel? Beyonce är väl egentligen ingen storfavorit hos mig, men kroppen har ju att kunna sälja, och har tydligen själv haft inflytande i designen av kollektionen. Skall bli mycket spännande att se mer av kollektionen som släpps i början av maj. 
 

SS/XIII.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag släppte vi blogerskan Fanny Lyckman kollektion "FannyLyckman for Estradeur" på Nelly, Kollektionen är minst sagt lite speciell, men jag tycker det finns några pieces som även jag skulle kunna tänka mig att klicka hem. Jag har designat lookbooken som du kan hitta här, med texter av Elisabeth såklart. Shoppa kollektionen kan du göra här.

The Black Hat.

Kategori: Daglig Inspiration

Är så otroligt sugen på en svart hatt al á YSl s/s13 nu. Matchar ju faktiskt till det mesta, och är en perfekt accessoar som gör ett större uttryck på en outfit än ett smycke. Har letat runt lite grann men inte funnit den perfekta än, har någon ett tips, så mottages det gärna! 
 

Carry my Nelly Bag.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Har ni fått hem den här påsen hem än? Nästa gång ni får det kan ni tänka en extra gång på mig eftersom jag fick äran att designa våran nya nellypåse. Efter mycket disskusioner (det är många som skall vara med och bestämma på en sådan här sak) blev jag nöjd med slutresultatet, även om det inte blev exakt som jag ville. Men hur kul och häftigt är det inte att flera tusen kunder får se min påse varje dag med sina ordrar i? Ganska häftigt tycker jag. Här kan  ni shoppa något fint som ni får hem i min påse! 
 
 

Conscious Exclusive collection.

Kategori: Daglig Inspiration

Den 4 april är det återigen dags att bänka sig framför datorn – alternativt ställa sig i lång kö väldigt tidigt på morgonen – för då släpps H&M´s Conscious exklusiva festkollektion. Kollektionen är ett sammarbete med hollywoodstylisten Samantha McMillen som är ett stort namn i branchen, och har varit kreativ rådgivare genom kollektionsamarbetet. Priserna på plaggen ligger mellan 599 kr – 2999 kr. För de som är som mig och inte bor i vår huvudstad, får sitta bänkade framför datorn eftersom kollektionen bara släpps i butiker där.
 
Jag skulle nog kunna tänka mig att leva i den här kollektionen resten av mitt liv. Den långa puderrosa klänningen, den långa blå klänningen med djup v-ringning och den vita dressen längst ner hade jag nog kunnat offra min högra hand för. Jag anmäler mig härmed till klubben som kommer sitta framför datorn och uppdatera frenetiskt den 4 april.
 

Aurillac - Valentino.

Kategori: Spend or Save?

Idag kom dessa fina in på Nelly från NLY Shoes. Ett superbra budget alternativ till dessa galet fina, med svindyra Valentinoskor. Här kan du shoppa Aurillac. Jag är själv rikigt sugn på de beiga med guldnitar, ser riktigt fina ut i verkligeheten dessutom. 
 

backstage Ida Sjöstedt @nelly.com

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag fotade vi imageplåtningen för Ida Sjöstedt for Nelly-kollektionen på Nelly. En del spring blev det för mig ner till studion för att kika in ljusättning och snack med fotograf, stylist och Ida själv för att det hela skall kunnas göra anpassat till webben framöver. Klänningrna är helt fantastiska, och rekomenderar er verkligen att spara en slant till vecka 15, då kollektionen släpps på Nelly. 
 

Runway Steal – Acne.

Kategori: Shopping

Börjar bli riktigt sugen på vårplagg nu och tänkte börja kolla igenom alla vårvisningar igen för att se vad jag skall satsa på i vår ordentligt. Gick in på Choices och hittade dessa fina look-alikes T-shirts från Acnes s/s-13 visning. Sjukt snygg bas-t-shirt som är perfekt när man inte orkar anstränga sig till en komplicerad outfit. 
 

Are you Shoe Weak?

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

I veckan har vi haft skovecka på Nelly. Eftersom vi i två veckor varit två man kort på Webb-avdelningen fick jag och resten av vår avdelning jobba extra hårt och effektivt. Men det gick jättebra och vi fick ihop en riktigt bra skovecka tillslut. Jag fick bestämma rafisk maneér för skoveckan, vilket resulterade i illustrerade skor, som jag färgla när jag endast använde illustrationerna som grafik. Idag är sista dagen nu både kan vinna skor för ett helt år och vinna presentkort, så passa på! Gå till Nellys skovecka här: 
 
 
 

CDON group Awards 2013

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Igår bar det iväg med hela nelly.com för CDON group Awards i Malmö med Las Vegas-tema. Knasigt nog blev de väldigt dålig med bilder. I know, riktigt kasst. Men det betyder väl att jag hade så roligt att jag inte tänkte på att föreviga det. Darin var årets gästartist, även om det inte kom upp i förra årets artist E-types röjjande på dansgolvet, så var det ett grymt uppträdande. Jag är så glad att jag jobbar på Nelly och i en sådan entreprenörsgrupp, känner mig återigen superinspirerad att jobba lite extra hårt framöver. Efter en god hotellfrukost och 5 timmarsresa hem igen är jag mycket nöjd med mitt senaste dygn.
 

The White Coat.

Kategori: Shopping

Är så galet sugen på att klicka hem en vit kappa nu i vår, som är lite tunnare men ändå har längden. Fullständigt förälskad i matchningn med leopard tröja och skor på översta bilden, men hade också gärna matchat den i våriga gröna toner.
 

Tiger Fever.

Kategori: Shopping

Fick äntligen hem mitt skall igårkväll jag beställde från Kenzo i måndags. Grymt snabb leverans, då jag redan kunde hämta ut paketet 2 dagar efter beställning. Helst hade jag ju hemskt gärna skaffat mig en KENZO-tröja, men eftersom jag har satt igång "Projekt spara" fick det räcka med ett skal den här gången. Jag köpte mitt här för 25€. 
 

I got Me some new Ray-Bans.

Kategori: Shopping

Har suktat efter ett par Ray-Bans Wayfarer i flera år nu. Häromdagen köpte jag de äntligen, och är så galet nöjd redan. Har inte riktigt kunnat lita på mig själv att jag inte skall tappa bort dom eller sätta mig på dom. Ni vet hur man är ... Nu får det bära eller brista. Jag köpte mina här:
 
 

Kvällens bästa.

Kategori: Musik

Lördagens mello var inte enligt mig den bästa genom tiderna, var inte dödsförtjust i någon låt direkt, möjligen Anton Ewald. Jag tycker nog att Loreens mellanakt var det allra bästa på de sex mello-veckorna. När det är så bra att man får gåshud och nackhåren reser sig ... Då är det bra. 
 

Inspiration: Denim & Lace.

Kategori: Shopping

Waiting for Summer.

Kategori: Shopping

Jag gillar när man kan fynda fina kläder billigt – samtidigt som jag tycker det är supertråkigt när jag kan se samma plagg jag precis köpt på fem stycken till när jag går hem från affären. Man känner sig inte direkt speciell. Blev därför glad när jag såg att Oasis har en onlinebutik med massor av fina saker till bra priser. Den här outfiten hade jag gärna bärt både till stranden och efter stranden i sommar. Gillar verkligen den somriga klänningen, hade passat grymt på mina solbrända ben i sommar ... hehe. Dessutom kan ni få hela 30% rabatt på ordern när ni anger koden 30SPRING i kassan. Och det som redan var billigt?!  
 

Nelly goes to Hollywood.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

I torsdags släppte vi denna "Hollywood"-kampanj på Nelly. Jag har gjort all grafik på hela kampanjen och det har varit som min lilla bebis eftersom det hela tog sin tid. Elisabeth har fösrtås gjort de grymma texterna. Känns superkul att det ligger på sajten nu för att åskådas och förhoppningsvis inspirera. Startsidan är illustrerad i Illustrator samt Photoshop, och kampanjerna som "Designkollen", "KändisQuizen" och "Fixa Kändisstilen" är gjort i Photoshop. Tycker det blev riktigt bra om jag får säga det själv ... För det får man väl?
 
Ni kan själva kika in Hollywood HÄR
 
 

Leather Jackets.

Kategori: Shopping

Jag älskar min skinnjacka som jag köpte på Zara i höstas, och jag bara längtar tills jag kan använda den varje dag i vår. Skinnjackan känns som ett plagg en del är beredda att lägga lite mer pengar på, vilket jag tycker är helt rätt eftersom den är grym att matcha med det mesta. Man kan både klä upp och klä ner den och man kan ha den på jobbet och på festen. I all min iver över skinnjackan var jag tvungen att göra ett collage av mina favoriter och hade jag inte redan haft en storfavorit hemma hade jag vart mycket nära ett klick från J-Lindeberg jackan (nummer 3) där jag älskar att det är gulddetaljer istället för silver. Vilken är er favorit? 
 
 
 

Boyfriend Jeans & Studs.

Kategori: Dagens Look 2013.

Satan vad vad kallt det är idag! Skulle gå ut och fota en oufit idag men höll ju på att frysa sönder. Efter det tog jag och Jonas en promenad i slottskogen, båda ver helt stelfrusna när vi kom hem. Längtar oerhört mycket tills man bara kan få slänga på sig en tunn jacka över toppen man har på sig. Sååå långt kan det väl inte vara kvar? Med dagens temperatur känns det som en evighet.  
 
Jeans: H&M, Skor: NLY Shoes, Jacka: Zara, Topp: H&M

Aliania Shoe.

Kategori: Shopping

I veckan hittade jag dessa ballerinor som skulle passa perfekt på mina fötter i vår! Älskar komönstret som jag tycker är en roligare och uppdaterad version av den tidlösa leopraden. Även de svart känns som de perfekta bellerinasen som man kan slänga på sig till det mesta Du hittar de här för 599 kr:
 

Le Petit déjeuner.

Kategori: Livet

Idag mötte jag upp Sofia för att äta en mysig frukost på Le Petit på Linnegatan. För 70 riksdaler fick man allt detta jag har på tallriken. Grymt värt, och riktigt gott var det också. Man borde verkligen äta frukost ute på helgerna oftare än vad man gör. För jag skulle aldrig ens försöka övertala mig själv att göra det innan jobbet. Efter det blev den en heldag på stan, dock blev det – hör och häppna – ingen shopping. 
 
 

Voilá!

Kategori: Daglig Inspiration

Det blev en ensam hemmakväll idag när pojkvännen ringde vid 7 tiden och sa att han var tvungen att stanna i sin lilla stad. "Jaha." tänkte jag. Då blir det tv-serie maraton med grilladkyckling till middag. Hur bra är inte det emellanåt? Trivs som fiken i vattnet och kommer somna gott i sängen vid 10 efter den här intensiva veckan. Blev lite inspiration på det – hur fint är inte egentligen rosa och guld ihop då? Måste testa det på nån outfit nån dag. Bildkällor från min pinterest här:
 

Pinchos.

Kategori: Livet

Vilken vecka. Har knappt hunnit fatta att det redan är torsdag kväll och fredag imorgon. Eftersom vi är två man kort på jobbet och fortfarande har lika mycket att göra, blir det smått stressigt Tur att jag tycker mitt jobb är så roligt. Nåväl. 
Igår livade jag upp vardagen med att gå till den nyöppnade resturangen i Linnné – Pinchos. Sofia övertalade mig (kan flika in att jag inte var speciellt svårövertalad) till att testa den första "app-resturangen" i Göteborg. Jag älskade maten, men jag vet inte om jag är så förjust i konceptet, att hämta maten själv när den är färdig. När jag är på resturang vill ja ha maten serverad. Kan dock ändå rekomendera att gå dit – minihamgurgaren med chevré är gudomlig! 
 
 
Efter en effektivdag på jobet och tre timmar på Art collage skall jag nu dyka ner i sängen. Den här veckan har slitit. Fick tacka nej till en väns event också bara för att orka med nästa dagen. Hatar när man får ge återbud så nära inpå. Känner mig som en sådan kass människa. Men ibland måste man prioritera sömn, hur gammal det än får en att känna sig. Haha.

My Issues.

Kategori: Shopping

Rag & Bone.

Kategori: Shopping

Är helt förälskad i dessa sandaler från Rag & Bone! Hade kunnat se mig i dessa hela sommaren till alla outfits. Lagom mycket med detaljer men ändå snygga och passar till allt. Tummen upp från mig. Du kan köpa dom här:
 
 
 

Behind the Scenes @nelly.com

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag förberedde och fotade vi för skoveckan som kommer framöver i mars på Nelly. Det är det här som jag tycker är det bästa med mitt jobb på nelly, att jag på nått sätt får vara med i hela processen. Att springa ner till foto för att ta en kik och disskutera och sen få bilderna och koppla de samman med maknad, copywriters och retuch för att sedan få ut det som en helhet på sajten. Visst ser det fint ut? Det kommer det bli!
 

Sunny Sunday.

Kategori: Livet

Fick till ett gympass med Carro imorse iaf. Efter lördagens besök på HardRock Cafe som jag och Jonas rullade ifrån kändes det som ett riktigt måste, och det var riktigt skönt. Sedan gav jag, Jonas och Juma oss ut på en promenad i den soliga fullproppade slottskogen. Dagens outfit bestod alltså av Juma och en take-away mugg som accessoarer, min fina Nowhere jacka jag letade ut ur garderoben och min finaste Acne halsduk. Det höll mig värmen alldeles lagom mycket för en vårdag i mars. 
 

Black and Neon.

Kategori: Dagens Look 2013.

Idag fick Jonas assistera som fotograf för första gången. Gick ju ganska bra ändå. Jag gillar ju som sagt kontraster och därför är jag "big fan" av det här med att ha helsvart förutom en stark färg. Neon tillsammans med svart kan inte gå fel. Förrsten så hade jag skinnjacka hela dagen och frös inte. Okej lite. Är våren påväg kanske? 
Foto: Jonas Lundberg Retuch: Jag
Jacka: Zara Likanande här, Väska: H&M, Tröja: H&M Trend Liknande här, Skor: Issue 1.3 

Requiem Solution.

Kategori: Livet

Fredagskvällen spenderades framför filmen "Catch me if you can" med Jonas efter en god middag med Flygande Jacob. Det måste allvarligtalkat både var den godaste och enklaste fredagsmiddagen någonsinn. Idag skall jag och Jonas till stan en sväng. Tänkte svnga in på NK och sukta efter lite allt möjligt som jag vill fyll amin garderob med och ta en fika kanske. Fick ställa in träningen med Carro imorse eftersom jag hade lite halsont. Vågade då inte gå och träna eftersom hälften av webbavdelningen är borta på semester nästa vecka, och jag -får- inte vara sjuk. Då blir det inte mycket av Nelly. Nåväl, denna lördag lyssnar jag på Loreens och Kleerups nya fantastiska låt, älskar den!