27november

Jumpsuit.

Kategori: Fashion

 
Hade gärna hittat en vitjumpsuit till förmånligt pris att klä mig i vår! Utmaningen känsn som att hitta någon som inte är genomskinlig och inte heller för tjock. Hm. Chiara "The Blonde Sald"Ferragni klär i den nått så grymt snyggt iaf, och jag blir sugen på att ta en sväng på stan i helgen och kika efter en ... 
 
 
 
 
 

Suger Coated Gangsta.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

 
Förra veckan var det ju som sagt en hel del som var på G, och jag hann inte ens visa er den roligaste kampanjen vi haft på länge på nelly – Suger Coated Gangsta! Enhörningar, cupcakes och björnar i en härlig blandning med massor av pasteller och en härlig attityd. Och med vår lilla hundstatist "Sessan" såklart. Denna bilden är min absoluta favoritbild från plåtningen, tycker den är så NICE! Klänningen ser ju faktiskt till och med dyr ut, inte 349 kr. Modellen – Stephanie är verkligen hur grym som helst. Hela kampanjen kan ni kika på här.
 
 
 
 

Topshop X Adidas Originals.

Kategori: Shopping

 
Det här sammarbetet hade helt gått förbi mig, sjukt nice! Älskar sportkläder de har hottat till lite, med ett par klackar och slitna jeans så är det perfekta vardagslooken.
 
Här hittar du hela kollektionen.
 
 

H&M Conscious Exclusive.

Kategori: Fashion

 
 
Inte kärlek vid första ögonkastet, men måste säga att hela kollektion växer på mig ju mer jag kollat på den! Mina favoriter är mörkblåa shortsen med högmidja på bild 5, känsn som de kan bli sjukt snygga till nån kavaj och kort topp i sommar. Har ni någon favorit? 
 

This Week.

Kategori: Livet

Den här veckan har så vart så sjukt hektiskt att jag för första gången på flera år inte bloggat på en hel vecka. Jag vet inte vad det var som hände, helt plötsligt var bara veckan över på något sätt. Men det har för det mesta bara vart kul då Jag och Cicci var på "Leave the World Behind" på bio med Resturangbesök på Incontro, vi startade också vår app-kurs vi har anmält oss till, jag har vart på fin-resturangbesök med vänner, firat min lillasyster, tränat och jobbat som en idiot. Jag tror det var det. Slappat också lite med katten jag har fått låna på obestämd tid, hur mysigt? Den här veckan hoppas jag att det blir lite lugnare iaf, nu skall jag hoppa i säng för att ladda för en ny vecka. 
 
 
 
 

Perfect lace dress.

Kategori: Shopping

 
Men alltså hur fin!? Om jag hade haft nån student eller liknande hade denna åkt rakt ner i kundkorgen på Asos, och vart påväg hem till mig för länge sedan. Men eftersom jag inte riktigt komma på nått tillfälle att använda den på, så får jag nog hejda mig ett ögonblick. Är nästan avis på alla som tar studenten i år. 
 
Klänning: Asos

Pastel outfit.

Kategori: Shopping

 
Sol idag igen? Hur härligt? Jag hade gärna satt mitt på ett café hela dageni solen i denna outfit – kanske ett par grader varmare ändå då. Älskar verkligen skorna, är riktigt sugen på att klicka hem dem. 
 
1. Jacka, 2. Skor, 3. Väska, 4. Solglasögon, 5. Klänning
 
 
 
 

Birthday Cake.

Kategori: Livet

 
Min lördagskväll bestod av detta, en riktigt smaskig hembakad hallontårta för att fira att min lillasyster fyller 22 på måndag. Asså hembakt tårta slår ju alla bageri-tårtor med hästlängder. Iaf princesstårta. Asså vem gillar dem egentligen? Jag bjöd på carnitas – en återkommande favorit, (fick två matlådor också, Yaay) och vi hade en riktigt trevlig familjekväll helt enkelt. 
 
 

Stripes with Leo.

Kategori: Dagens Look 2014.

Kavaj: Gina Tricot, Tröja: Gina Tricot, Jeans: Dr. Denim, Skor NLY Shoes, Väska: DvF, Solisar: Karen Walker
 
Nu när våren har kommit tillbaka tänkte jag att det kanske var på tiden att jag kom igång med mina outfits igen. Inte minst av anledningen för att jag bli lite motiverad att tänka på vad jag skall ta på mig på morgonen överhuvudtaget. Är rätt svårmotiverat när man går upp sju på morgonen – vilket inte äns är speciellt tidigt för att pendla till Borry. Nåväl.
 
Idag blev det kombon av randigt och leo lite konstig kombo som inte låter speciellt bra förrän de sitter på en. Love it! Ihop med mina Valetino look-a-likes (Får duga tills jag har råd att köpa de äkta, mycket finare – och dyrare) tycker jag att det blev en grym vardags outfit. Man borde verkligen ha klackar oftare, man känner sig så mycket piffigare. 
 
Foto: Christine
 
 
 

Three songs for work.

Kategori: Livet

När jag jobbar lyssnar jag gärna på musik för att lättare fokusera på det jag gör, och inte lyssna på vad alla andra håller på med hela tiden, - vilket kan vara ganska svårt när man sitter på ett ganska öppet landskapskontor som Nelly HQ är. Ibland behöver man liksom stänga in sig lite. Just nu är dessa mina tre favoriter jag lyssnar på repeat. Ja jag är en sådan där person som lyssna sönser en låt tills jag hatar den och måste hitta en ny. Är ni likadana?
 
 
 

ss14 trend II – Draped.

Kategori: s/s-14

 
Draperat är en trend jag välkommnar med öppna armar. Denna typen av kläder ser ofta skit ut när de hänger på galgarna men när man tar på sig dem är det magi! Störst på trenden var Givenchy men Vionnet och Versace hade en hel del inslag de med. Jag vill ha klänningar, toppar och kjolar av denna trenden, men känns som detta inte som detta är en trend för bara säsongen utn något som kan håla ett bar tag framöver. På nått sätt är det ju alltid trendigt med draperat. speciallt kjolar, tex den här från NLY Trend, perfekt pris och en kjol som passar till allt? Ja tack. Gillar ni draperat?
 
Bilder: Style.com
 
 

Jules.

Kategori: Shopping

 
Asså denna kvinnan kan ju klä sig jämt! Älskar klänningen i kombination med ett par sneakers, som får det hela se så där avslappnat och "LA-casual-aktikt" ut. När jag tar på mig ett par sneakers till en klänningen känner jag mig oftast lite fel. Tror det kräver sin styling. Tror dessutom jag fått ett nytt favvomärke – Diane von Furstenberg. Var och klämde på massa greje rpå deras butik på NK när jag var i Stockholm för två helger sedan och ville ta med mig det mesta hem. 
 
 

Dots at Zara.

Kategori: s/s-14

 
Zara Trf har fattat grejen med prickar i vår! Hur fint är det inte med marinblått och vitt till brunbrända ben då? Perfektion. 
 
 

Zara Jacket.

Kategori: Shopping

 
Perfekta vårjackan men snygga dragkedjedetaljer som nog kan passa med allt i min garderob. Är riktigt sugen på denna skönhet som jag klämde på första gången i Stockholm förra helgen. Åh det kliar i shoppingnerven.
 
Jacka: Zara.
 

Addicted to who?

Kategori: Musik

 
Jag älskar denna kampanjen för David Guettas nya remix av Aviciis låt "Addicted to you", där du kan ta reda på vem som är din "addiction" där en faceboopapp går igenom dina facebookbilder och genererar en liten film som fylal din addiction. Avicii har jobbat ganska mycket av sådan här kampanjen, är riktigt imponerad av hans mangement som känns rätt i tiden på sådant här. Han sprider låten på ett sätt som är kul, och inte känns reklamig. Sen är det ju en grym låt de promotar – en bra detalj. Ni kan se vilken er "Addicion" är här!
 
 
 

Work this out.

Kategori: Träning & Hälsa.

 
Efter ha vart sjuk i  en vecka och inte kunnat träna alls är jag nu sinnesjukt sugen på att komma igång igen. Man får sådana cravings på att svettas när man väl kommit igång och träna och är sugen, men inte får. Irreterande. Därför funderar jag på att ge mig själv en träningspresent för att fira mig själv. Det får man ju göra.
Är riktigt sugen på linnet från Stella McCartney (Nr2) så snyggt! Så vad det de här med den vita shoppingmånaden. Vi får se.
 
3. Casall, 4. Nike, 5. OnlyPlay, 6. Nike, 7. Casall, 8. Nike
 
 

Chilligryta.

Kategori: Livet

 
Mellokväll igår! Det betyder ju såklart någon slags variant på taccos, och igår blev det en chlligryta som stod på bordet. Blev riktigt bra! Först bev det alldlles för starkt, – och då kan jag säga att jag gillar stark mat. Men efter lite modifieringar blev den perfekt! Älskar mat med mycket färg, det är nog därför jag gillar att laga mexikansk mat, känns så glatt på något sätt. Jag följde detta receptet på "jazzig chilli" (Vad det nu betyder), men bytte ut några grejer som jag inte hade hemma. Till detta gjorde jag denna guacemolen. Och ja, jag gjorde 8 porttioner till 3 personer. Jag rekomenderar detta chilli receptet starkt! (hehe) Anna och Cicci sa iaf att det var gott, och känns som det passar perfekt för att bjuda många på mat.
 
 
 

Pink & White.

Kategori: Fashion

 
 Är ändå lite svag för kombinationen av rosa och vitt – känner på mig att det kan bli en del av det i vår för mig. Och de där byxorna. Byxorna med stort B från Isabel Maranats sammarbete med H&M är så nice med ett par klackar till. Kanske kan se om jag kan haffa ett par lite billigare på tradera.
 
 
 

Spring Look.

Kategori: Shopping

 
Det börjar bli just på morgonarna och det börjarbli dags att leta fram de där vårkläderna. ÄNTLIGEN! Denna outfiten hade jag gärna hoppat i på en gång om man inte frusit hjäl utan en tjocktröja på sig. Sen hade en anledning att ha på sig solisar inte vart helt fel heller.
 
Byxor: H&M, Jacka: Monki, Väska: Diane von Furstenberg Solisar: Karen Walker/KyssJohanna 
Nagelack: Deborah Lippman Topp: Notion 1.3  Skor: Jennie Ellen
 
 
 

My Stockholm Weekend.

Kategori: Livet

Startade dagen med en rejäl frukost. Rejäl med stort R.
Emma är nöjd med sin shopping på Zara.
Fönstershoppade lite förstås i affärer man inte kan titta in i Göteborg.
Tele2 Arena, PEPP!
Sjukt Awesome konsert!
Två glada tjejjer.
Stämmningen <3
Dagen efter gjorde vi gamla stan. Så här såg min uniform ut.
Blev kär i den här genomfarten, Gamla stan är verkligen vackert!
Älskar denna giffen utanför slottet, vi missuppfattade timern på kameran lite .. 
El slotto.
En fika måste man ha.
Avslutade en grym weekend med shae på Joe & the Juice.
 
 Nuså fick jag fixat till lite bilder från min Weekend i Stockholm med Emma och Avicii! Första dagen gick vi runt lite på stan och drog senare för att käka tapar på STHLM Tapas på Kungsholmen – riktigt bra tapas! Något glas vin senare blev det sängen och sova ut inför Avicii-dagen. En tur på stan för att sedan hem och ladda, och sedan in med tunnelbanor och bröte för att änligen dansla loss på tele2 Arena. Dagen efter blev det en tur i gamla stan och en massa fotande. Hade verkligen saknat det, så skönt när jag fått tillbaka min kamera nu. Avslutade en grym helg med en shake på Joe & the Juice, med mycket skratt, dans och mycket fruksot.
 
 
 
 

Två leofavoriter.

Kategori: Shopping

 
Dessa två leofavoriter går varma hos mig nu. Min kära väska där allt nödvändigt får plats och den färgglada blåa leotröjan från Monki som jag inte kunde hålla mig borta från shoppingrundan i Stockholm i helgen. Tyckte jag var värd nått fint. Plus att jag behöver lite mer färg i min garderob, som till 95% består av svarta plagg. 
Leomönster är verkligen helt perfekt, klassikt, stilrent men roligare än enfärgat – love it!
 
 
 
 

Leave the World Behind.

Kategori: Livet

 
När vi ändå är ine på house- och musiktemat kan jag ju lika gärna nämna att jag otroligt sugen på att skaffa mig biljetter till den här dokumentären om Swedish House Mafia – Leave the World Behind. Bijetterna visas exklusivt på SF-biografer runt om i Sverige den 17 mars, och biljetter släpps den 4 mars för SF-medlemmar och den 5 mars för övriga. TUR att jag nyss blivit medlem.
 
"Musikdokumentären regiseras av Grammisvinnande regissören Christian Larson som fångar deras sista världsturné i en dokumentär, vilken blev världens genom tiderna största turné inom elektronisk dansmusik med över 1.000.000 sålda biljetter – på bara en vecka."
 
Källa och mer info här

◢A Magical Avicii Night◢

Kategori: Livet

 
Igår var Avicii's kväll. Eller snanare hela helgen kanske, – fy satan vad detta var bra! Stämmningen var grym, ljusshowerna var perfekta och musiken var magisk. Kunde typ inte vart bättre. Kanske att jag hade velat höra någon mer av de större hittarna, men va sjutton. Kunde inte låta bli att ladda upp en liten film på ett av min absoluta favoritstycken på nya albumet. Och bilderna blev faktiskt riktigt bra, är supernöjd med min nya iPhone 5s, för man skall inte vänta sig underverk på en arena med 0,0 ljus och hoppande glada människor runt omkring sig. Låt oss säga att jag är supernöjd med konserten, och ler bara jag tänker på det. Det är omöjligt för mig att stå still till sådan här musik, benen bara vill dansa runt och kan inte sluta le. Pure happiness.
 
En parantes: (Killen är lika gammal som mig och fyller Tele2Arena två gånger. Och vad har jag åstadkommit nu igen!?