27november

Tim Burton – Tricks and Treats.

Kategori: Editorial

Nog  för att Haloween helgen är över ... men vad gör det. Tycker den här bildserien är oslagbar i Haloweentider, med en liten fashionedge.

Gipsy Crisp by Diego Diaz Marin

Kategori: Fashion

Piggar upp måndag morgon med innovativt och kreativt mönster alá fashion. Jag blir glad av sådant här. Blir väldigt inspirerad. Fler bilder kan du se här:


Bildkälla:

Lördagskvällen.

Kategori: Livet

Efter ha bjudit på min paradrätt, (haha) "Flygande Jacob" och ett antal glas vin och tjejsnack med Emma och Cicci blev det en utekväll på stan. Hemgång med ont i fötterna och i regnet blev slutet på en lyckad kväll. Mindre kul att gå i regnet dock. Söndagen har vart eb galen lugn dag med en riktig sovmorgon och slapp med lite design och läsning. Mysigt. Riktig taggad för en ny arbetsvecka!

Lula.

Kategori: Livet

Jag skall snart få börja jobba lite med Nelly Magazine, skall bli så spännande! Innan dess, har jag i hemläxa att titta igenom de här tidningarna och inspireras. Det kan jag stå ut med. Kan ha det roligaste jobbet i världen.
Nu bär det en en sväng till stan och träffa Johannes innan det blir fix för kvällen.

High above the ground.

Kategori:

Älskar verkligen tanken på baggyjeans matchat ihop med höga klackar. Helst av allt Christian Loubuton klackar (2). Såklart. Alternativt Stella klackarna, Love them (1). Är detta en grej ni skulle kunan tänka er att bära ?
Bildkällor jeans från vänster: 1, 2, 3, 4 Bildkällor klackar från vänster: 1, 2, 3, 4

27 oktober.

Kategori: Livet

Onsdagmorgon den 27 oktober 2011 var ingen särskillt rolig dag. Väldigt olustig rent utsagt. Därför skall jag trösta mig med lite AfterWork ikväll med jobbet i Borås. Man vet aldrig med Nelly det kan bli hur lungt och hur vilt som helst. Tror på det senare. Speciellt eftersom folk gå tidigare från jobbet får att dricka lite innan afterworken. Hm.




On My Way.

Kategori: Livet

Är på väg till staden Jönköping för att träffa Jonas en sista gång innan han lämnar mig för Spanien ett tag. Tycker inte det känns helt okej. Men så är det.

Tänkte att jag skulle bättra på mig själv på vägen när jag ändå bara sitter på bussen. Förena nytta med nöje om ni förstår vad jag menar. Känner mig nog lite bättre nu.

Bloggtips #4.

Kategori: Bloggtips

En blogg jag tittar in på några gånger i veckan, är Victoria Törngrens blogg på Nyheter24. 19-åriga Victoria från Umeå är en tjej som vet hur man klär sig ursnyggt, nästan bara med hjälp av budgetkedjor. Jag älskar det!  Hon handlar nästan bara på ställen som Cubus, H&M, Zara, Gina Tricot och dessutom en hel del på internetbutikerna som Nelly.com, Romwe och Fashionpash. Visar att man kan klä sig fantastikt utan att det blir speciellt dyrt.
Kika in på hennes blogg här: http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

Fler bloggtips från mig kan ni hitta här:

New in – Jimmy Choo for H&M.

Kategori: Shopping

Häromdagen fick jag äntligen fått den här väskan från H&Ms sammarbete med Jimmy Choo för drygt 2 år sedan. Har velat ha den sedan dess, men inte riktigt haft råd. Men bara för någon vecka sedan hittade jag den billigt på tradera och lyckades buda hem den. Är supernöjd, perfekt storlek för gånger jag inte behöver bära med mig hela mitt liv.

Lördagsfika.

Kategori: Livet

Har sjukt mycket att göra i början på den här veckan. Kommer bli ganska tufft med tanke på att det är mycket personliga grejer att tänka på också. Men å andra sidan slipper jag tänka på det då och bara jobba. Jobba, jobba och jobba.

Här är lite bilder fån min och Jonas lördagsfika vi hade på American-Bakery hos Anna. Vårt stammis-ställe numera. Det och Calor. Det är ett så bra tillfälle att träffa min lillasyster samtidigt som jag faktiskt älskar att fika. Gott.

Most Wanted - Proenza Schouler.

Kategori: Wishful Thinking.

Jag älskar ju som kanske numera bekant, att drömma om fina dyra saker jag vill stuva in i min garderob. En av sakerna jag länge velat ha är en väska från Proenza Schouler. Älskar den här plommonlila höstfärgen och det är en väldigt basic väska, som jag hade sparat hela livet ut. En sådan här väska tröttnar man inte på. Dessutom och hade passat perfekt till min Nowhere-jacka. Lägger den på önskelistan så länge. €1,610 får man hosta upp, om man vill köpa mig den här till mig i födelsedagspresent.

Proenza Schouler, PS1 Large suede satchel.

Söndagsbrunch.

Kategori: Livet

Jag och jonas festade till vår sista söndag på ett tag framöver tillsammans med en riktigt söndags brunch med amerikanska pannkakor och sirep. Lite klurigare att göra än vanliga pannkakor, lite onyttigare än vanliga pannkakor, men väldigt gott.
Vi experimenterade med massa smaker; banan, kokos, blåbär, choklad och vanliga. Det receptet vi utgick efter kan ni hitta här.

Eeast.

Kategori: Livet

Blev lite lyxlunch idag bara för att det är fredag. Sushibuffé på Eeast. Något av det bästa med att jobba i Borås. Plus att de har thaimat. Det är en stressig dag idag, tiden flyger förbi och puckarna far åt alla håll. Det är då man behöver en paus och åka iväg från kontoret en stund. Så kommer man tillbaka med nyvunna sushi-krafter igen.




Erin Wasson.

Kategori: Fashion

Oktoberdagar.

Kategori: Livet

Jag älskar sådana här soliga höstdagar det har varit idag. Gick en liten promenad själv på lunchen, ibland är det så skönt att komma bort från alla, titta på andra saker än en skärm och tänka lite själv. Sådana här dagar passar också en riktig mys-höst-playlist. Jag har gjort en. Den kan ni lyssna på här "oktoberdagar."

Calor Resturante.

Kategori: Livet

Har fortfarande inte lärt mig att ta med men fian kamera och har fortfarande inte lyckats leta fram min kameraladdare. Inte okej. Så det får blir fortsättning på mina skabbiga mobilbilder. Hoppas verkligen det kan bli ändring på detta snart.

Igår kom Jonas på lite spontanbesök över kvällen. Då festade vi till det med att gå på Calor Resturante, som ligger precis i Vasa Victoria. Rekomenderar det starkt! Inte särskillt dyrt och fantastiskt god mat.


Rooney Mara: Vogue US, November '11.

Kategori: Fashion

Såååå vackert. Vouge gör likosm aldrig fel, det kan inte bli fel. Ser ut som en saga. Hade gärna gjort men kan inte riktigt publicvera hela bildserien . Här kan du se alla bilderna från Photoshooten.



Bildkälla:

Advertorials.

Kategori: Daglig Inspiration

Jag håller på för fullt med att göra Advertorials till Nelly Magazine #6. När jag letade inspiration och se vad andra hade gjort stöte jag på de här exemplen. Supersvårt att få en annons att se ut som en editorial, men ändå inte. Klurigt. Men de här tycker jag är väldigt bra exempel på advertorials.

För er som inte vet vad en Advertorail är, så är det ett slags sponsrat reportage i en tidning. Så det skall smälta in i tidningen, men är ändå är betalat av en annonsör. Jag tycker framför allt den från Levis i cosmopolitan är riktigt schysst.




Sälj det med ord.

Kategori: Livet

Ikväll var det en realesefest på Röhsska för den nya boken "Sälj det med ord", skriven utav Please Copy me- bloggaren Mattias Åkerberg (Läs den bloggen här), som är ett känt ansikte inom reklamsverige, speciellt inom Copywriters. Har även gått på samma skola som mej, och haft föredrag i klassen. Fantastisk duktig.

Även den erfarene copywritern Christer Viklander har vart med och skrivit boken. Ser fram emot att läsa den här, behöver verkligen bättra på mitt skrivande, även om jag inte planerar att bli copywriter inom en snar framtid. VERKLIGEN INTE. NO NO. Men all kunskap, är nyttig kunskap. typ.

(Elise tänkte att du kanske e intresserad av den här, om du minns att vi snackade skrivande och copywriting i somras i Amsterdam .. ? )

Nelly Magazine #5

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Då var det dags igen för Nelly Magazine. Nu e det nr 5 som e ute, och följer med i alla odrar från och med imorgon!

Annie by Sara Pellegrino.

Kategori: Daglig Inspiration

New in – Nowhere.

Kategori: Shopping

Älskar min nya jacka från Elins märke Nowhere. Hade dock aldrig haft råd utan mitt presentkort på Nelly, men grymt nöjd att det räckte till den här jackan. Tror det kommer bli bra. Anna är och hälsar på mig ikväll, och vi har haft en supermysig kväll efter lite drama. Imorgon är det redan fredag. tycker mest består av måndagar och fredagar. Konstigt vad tiden går fort.

Flowery Shoes.

Kategori: Skor

Tycker att de här miumiu- inspierarde skorna verkligen är supersöta. Hade jag gärna dragit på mig en höstig någorlunda varm dag i oktober. För jag tycker verkligen inte strumpbyxor är kul.

Stickat.

Kategori: Shopping

Älska min nya stickade tröja från Zara tillsammans med skorna från H&M. Dock får det i det här höstvädret bli att lägga till ett par strumpbyxor eller byxor till. Tråkigt nog. Alltid finast utan strumpbyxor.

New in - H&M Shoes.

Kategori: Skor

Hittade snyggaste skorna på H&M förra helgen, endast 399 kronor. Älskar dom. Har velat ha sådana här hur längesom helst men inte hittat några riktigt prisvärda. Hoppas dom håller ett tag, kan ju säga att jag inte har skyhöga förväntningar när det gäller H&M  skor ...

Fredags Tapas.

Kategori: Livet

Eftersom jag hade äntligen tänkt att jag skulle få blogga även under tiden när jag är i jönköping eftersom de nu har skaffat sig en app trodde jag fel. Jävla skit-app. Funkade ju inte alls överhuvudtaget. Well well. Så jag får blogga idag istället. Helgen bestod iallafall av Jönköping, Jonas, Tapas, våfflor, 50 års kalas och slappat. Sovit länge har jag gjort och verkligen tagit det lungt.

I fredags blev det som sagt tapas på tapas resturangen AnnaGretas i Jönköping. Fantastisk god mat, verkligen prisvärt, rekomenderar er verkligen att gå dit om ni råkar vara sugna på tapas nån gång i Jönköping. Boka i tid dock. Väldigt populärt.
(Ursäktar för riktigt kassa bilder, min kameraladdare ha helt gått upp i rök, så använder min urdåliga mobilkamera tills dess. Måste verklogen leta fram den där laddaren.)

Dagens stora event.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Blev en snabbis på lunchen förbi Åhaga och bloggeventet som utspelade sig där kväll. Fick träffa min favorit bloggerska Sandra som bloggar på: 5 inch and up, hälsade på Frida Fahrman och träffade jättesöta och trevliga andra bloggerskor från Tyskland, Danmark och Holland. Sen var det back to work för min egen del och sedan ikväll lite  ihopplock av hela eventet. Har blvit många sena dagar irad här nu.
Här kommer lite bilder från den lilla stund jag var där iallafall!

Nowhere.

Kategori: Fashion

Imorse släpptes Elin Kling kollektion i sammarbete med Nhu Doung OCH Nelly.com som har beskostat hela kollektionen, på Nelly.com till försäljning. Vad jag har hört har det gårtt som smör i solen och jag råder er att handla snart om ni hade tänkt köpa något. Dock kommer alla skor och väskor kommer in i November. Vet inte vad som hände där. Jag är lite sugen på jackan med skinnärmar och den plommonlila stickade tröjan. Varför skall man vilja ha så mycket. Här på nelly.com kan du iaf handla Nowhere och se inspirations-bildspelet.



Bildkälla:

The Nelly Closet.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Det här är vad jag har gjort ikväll i Borås. Smällt upp en stor walk-in-closet på Åhaga, med andra Nelly-eldsjälar Imorgon smäller det, då skall vi anordna ett stort jäkla bloggevent. Med styling, photoshoot, intervjuer, video och bloggning. Med väldigt stora bloggerskor. Superkul! Kommer att berätta om det här mer när det är mer offciellt, men jag kan kan säga att det kommer bli STORT!

Most Wanted - Christian Louboutin.

Kategori: Wishful Thinking.

Nu när man börjar tjäna lite pengar och det kommer in en lite mer stadig summa än ett studiebidrag på 2 700 kronor i månaden börjar det helt plötsligt till och med kännas möjligt att titta på lite dyrare plagg, skor och väskor som man förr bara kunde drömma om. Det känns faktiskt inte helt omöjligt att köpa en väska eller ett par skor för 2-3 000. Även om det är mycket pengar att lägga på en enda sak, så tycker jag att det är värt det så länge man är säker på att man faktiskt kommer att använda det och det inte bara är en grej man vill ha bara för att det är dyrt.
Något som jag alltid ha velat ha är ett par Christian Louboutin pumps. Och jag kommer köpa ett par så småningom. Dessa tycker jag är helt fantastiska. Modellen" Pigalle 120 patent Leather Pumps" är klassiska, lagom hög klack (120 mm) (ingen klack eller hög klack, ingenting däremellan hörreni), och röd sula. Kan det bli bättre? Kan bli ett inköp. Eller vi kan väl säga så här. De står också högt upp på önskelistan.

Gabbis skor.

Kategori: Skor

Funderade först på hur egentligen Gabbi på jobbet överhuvudtaget kunde gå i de här skorna från Jeffrey Campbell. Men hon påstår att det överhuvudtaget inte märks. Hm. Känner mig fortfarande lite misstänksam ... Fast jag tycker ändå de är ascoola.

Preview - Versace for H&M.

Kategori: Fashion

Det här kommer nog bli bra! Versace kollektionen för H&M kommer att finnas i utvalda butiker från och med den 17 november. Kommer nog finnas en del plagg man kommer att vilja haffa.

Såg förresten att jag låg på blogg.se:s framsida från och med imorse, Kul! Hoppas nya läsare vill komma tillbaka igen!

New in – NellyTrend.

Kategori: Shopping

Här mitt sista fynd jag gjorde på utförsäljningen i fredags på Nelly för 50 kronor. Här ser ni den rosa-skimmriga toppen bakifrån, från Nelly Trend med en jäkla snygg rygg. Älskar den. Kommer förhoppningsvis bli väl använd.

Nelly Beauty Give-Away-Bag.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag kom äntligen de nya  små give-Away påsarna jag har gjort till Nelly Beauty! Vi skall använda dom att lägag i små give-aways till kunder som handlar kläder, för att påminan om att vi faktiskt har massor av smink o annat. På tal om det har vi premiär för ett nytt märke på Nelly.com, nämligen det grymma nagellacksmärket O.P.I. Nu hinner jag inte prata mer om det. Nu skall jag haktiskt åka i tid från jobbet (hör och häpna) och åka till optikern. Oj vad spännande.



Det är klippt.

Kategori: Livet

Kom äntligen iväg till frisören för lite uppfräschning igår eftermiddag. Känns mycket bra att ha en frisyr igen, och inte bara ... hår.

Americas Next TopModel 16.

Kategori: Livet

I kväll klockan 20:00 är det premiär för den 16:de säsongen av Americas Top Model på tv3. Underbart. Ytligt, roligt och mode. Inte särskilt utbildande eller informativt, bara ren underhållning. Skönt att få bara koppla av hjärnan efter en arbetsdag och titta på nått ganska obetydligt på nått sätt.

Stella Pairs.

Kategori: Livet

Nu har väl inte missat net-a-porters Stella McCartney spel där man har chans att vina en garderob från Stella McCartney för £10 000? Nästan 100 000 svenska kronor. Jag hade vart en lycklig tjej om jag vann det. Värt att spela och vara med iaf. Det hela är väldigt enkelt, vanligt simpelt memory-spel, men på tid. Hur många par hinner ni få ihop på tiden? Tävla kan ni göra här:

Kanelbullens dag.

Kategori: Livet

Man får faktiskt äta kanelbulle klockan halv 10 på morgonen när det är kanelbullens dag. Fast jag och Carro har sockerfria oktober. Kunde verkligen inte motstå den underbara doften av varma nybakde kanelbullar som spred sig över kontoret.

Ni skall väl äta kanelbullar idag? Egentligen extremt underskattat med kanelbullar. Eller så är det jag som underskattar dom. Fantastiskt gott ju.

New in – Nelly Accessories.

Kategori: Shopping

Accessoarer är något jag faktiskt inte allt för ofta lägger pengar på. Men på utförsäljningen i fredags fick det bli ett par örhängen jag kollat länge på och ett armband som jag tycker är riktigt coolt. Ett klo-armband. För sisådär typ 10 kronor. Helt okej. Känner på mig att både örhängerna och armbandet kommer bli väl använt.

Elle Norge-annons.

Kategori: Livet

Fick idag se min annons jag gjorde för Nelly.com i den norska Elle shopping guiden som kommer finnas ut i åtta veckor. Tänk att jag fått gjort det också nu. Inte för att det är i riktiga Elle, eller för att det är ett redaktionellt layout-arbete. Men va fasen. I´m on my way. (obs. Loggan finns faktiskt i annonsen, lyckades få till bilden så loggan inte syns bara. Sämst)

New in - Closet.

Kategori: Shopping

Hittade den här fina klänningen på utförsäljningen i fredags på Nelly. Klänningen kommer från Closet som var ett var ett prov från leverantören och ett märke vi kanske skall ta en på Nelly framöver. Tycker den var lite annorlunda med än klänning som passar perfekt till jobbet , kanske med ett skärp i midjan en kavaj och och ett par shyssta skor till. Högklackat om man är på gott humör kanske till och med.

Caroline Corinth by Pierre Dal Corso.

Kategori: Fashion

Kak-kalas.

Kategori: Livet

Blev en sväng på stan idag, och en fika på NK American Bakery hos Anna. Supergott och jätteonyttigt. Men det får man på helgen. Det är ju ändå lördag. Blev också ett litet inköp. Visar senare.