27november

The perfect ripped jeans.

Kategori: Shopping

Dog lite när dessa kom in på Nelly idag från Notion 1.3. Har letat efter de perfekta trashade jeansen ett bra tag, men har inte funnit förrän nu. Egentligen är det lite sjukt att köpa söndriga jeans innan man har använt dem en endaste gång. Men va sjutton, mina jeans jag köper hela och rena slits alltid sönder på fel ställen, och det här är mycket snyggare. De blå kom in idag och de svarta kommer snart in, jag är riktigt sugen på att haffa dem båda! 499 kronor får du lägga ut för dessa skönheter. Här kan du klicka hem dem.
 
 
 
Jeans: Notion 1.3
 

Hunkydory ss14

Kategori: Fashion

Älskar Hunkydorys vårkollektion, lagom bohemskt men ändå med klassiska drag. Jag som vanligtvis inte brukar gilla Hunkydory på något sätt, tycker att de verkligen har verkligen lyft sig och flera av plaggen hade jag kunnat tänka mig strosa runt i sommar. Nu skall det bara bli vår och sommar också! Nu tack.
 
 
 

Fynd.

Kategori: Shopping

Jag trodde faktiskt inte man längre kunde fynda något värt i butikerna, men efter en svängom på Zara i lördags med mamma och syster gick jag därifrån med en välfylld kasse med en kvaj, en klänning och ett par söta shorts. Allt för under 500 kr! Klänningen känns lite bohemskt Isabel Marant och var superfin på och den där lite längre kritstrecksrandiga kavajen kommer passa till ungefär allt i min garderob. De rutiga shortsen med spetskant har jag inte riktigt funderat ut hur jag skall matcha än, men eftersom de kosta 79 kr kunde jag inte bara lämna dom där. Mitt tips är att beger ut på den där rean och ge den en sista chans!
 
 
 

A–Ö.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Så äntligen fick jag lägga upp projektet jag jobbat med i knappt en vecka. Haha, ja jag vet, men det är en evighet att jobba med en sådan här grej i en heeeel vecka. Vårens trender A-Ö har jag länge velat göra, sedan jag såg Net-aporters (som de inte gör längre? kass.) Dock blev vissa grejer lite väl ihopstressade men jag tycker det faktiskt blev riktigt bra tillslut, tror det är mest jag som ser dem. Om inte annat har jag också lärt mig massa jag skall tänka på tills nästagång jag gör en sådan här guide. Och hur kul är det inte att få anväda sig av typografi på riktigt för en gångs skull!? Hoppas ni gillar!
 
 
Se kampanjen i sin helhet här:

Budget.

Kategori: Shopping

Som bekant är det ju faktiskt årets fattigaste vecka på hela året vi går in i, och därför måste jag ju tipsa som de allra snyggaste och bästa kapen i butik just nu. Fattar inte hur allt blev så grått bara? Hade gärna klickat hem allt på en gång...men jag får vänta tills på fredag, sen kan det nog hända att ett par grejer får läggas i varukorgen. 
 
 
 
.

Kate Moss.

Kategori: Fashion

Häromdagen fyllde en av världens mest kända och uppskattade modeller 40 år, nämligen Kate Moss – eller Katherine Ann Moss som är hennes riktiga namn. Hon ser dock inte ut att vara en dag över 30. Kate Moss har under sina 20 år som modell haft grymt mycket inflytande på västvärldens syn på mode och modeller – speciellt under 90-talet då hon både gav size zero och heroine chic ett ansikte. Jag vet inte om det är nått man skall vara stolt över men visst har hon gjort ett avtryck i modehistorien. Sen skall vi inte glömma vad hon gjort för stuprörsjeansen och leopardmönstret, ingen bär upp det där lika bra som hon. Rock Chic och "ofixad"är en synonym med Kate. Numera är hon Edtorial chief för brittiska Vouge och släpper snart sin andra kollektion för Topshop, som skall bli väldigt spännande att se. Kate Moss kommer alltid vara en ikon för 90-talet och kommer förmodligen fortsätta vara ikon ett bra tag framöver.
 
 

Elle-galan!

Kategori: Fashion

Som bekant ägde Elle Sveriges årliga gala igår i Stockholm. Och som vanligt så var det både bu och bä på röda mattan. Jag förstår inte riktigt ibland vad det är med svenska och att klä upp sig. Om man får chansen att gå på Elle-galan, tar man inte på sig något fantastiskt då? Tydligen inte ens hälften. några ljusglimtar var det dock, men av de väntade som brukar fatta det där med glamour; Marie Serneholt, Kenza och Elin Lanto. Här kan ni se alla på röda matten och här nedan är mina favoriter!
 
 
 
Bildkälla: Elle

News from Notion 1.3.

Kategori: Shopping

I veckan har det kommit in massor av fina vårnyheter från Notion 1.3 och jag är riktigt sugen på flertalet av dem! I synnerhet de två randiga topparna, twistade klassiker! Sen är skorna hon har på sig helt fantastiska och hade gärna kunnat tänka mig båda paren, för tänk när man gå gå i öppna skor ... <3
 
1. Topp, 2. Klänning, 3. Kjol, 4. T-Shirt, 5.Topp, 6. T-shirt
 
 
 

Candice Swanepoel for Vogue Brazil.

Kategori: Fashion

 Man behöver ju inte säga mer än Candice Swanepoel så vet man liksom att det kommer att bli awesome. Så satans jäkla fint! Både Candice, kläderna make-upen, the location, och känslan är top-notch! Hade gärna tagit mig en tur till Brasilien när jag ser detta och upplever vädret här hemma. 
 
 
 
 
 

Alone Together.

Kategori: Musik

 Denna låt spelas på repeat i mina hörlurarna på jobbet, kommer förmodligen tröttna på låten inom nån vecka, men strunt samma, bäst att passa på att lyssna sönder medans man har lust.  Lyssnade ofta på Fall Out Boy för 3-4 år sedan men de fick en ordentlig come-back hos mig när de spelade på Victoria Secret Fashion Show 2013, hade glömt hur bra dem var liksom.

Key Items s/s14

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Denna veckan var det dags för att lägga upp kampanjen om the Key Items s/s14 på Nelly. Ni anar inte vad jag har kämpat med denna. Vände migg ut och innpå flertal gånger för att göra dessa lite grå/beiga bilder till något lite mer sprudlande och mer "Nelly". Tyckte det faktiskt det blev riktigt bra tillslut! det är kul att leka med former i kombination till bilder. 
 
Se hela kampanjen här:
 
Se hela kampanjen här:
 

Daria Werbowy for MANGO SS14

Kategori: s/s-14

Fick en sådan härlig känsla av den här videon, jag som inte annars är ett Mango-fan. Men det kan nog bli en riktigt shysst vår, med tanke på att Dania frontar det. Känns lite bohemskt, Isabel Marant-isch och svalt. Jag gillar!
 
 
 
 

Wishful thinking ...

Kategori: Shopping

Egentligen så är ju vår allt man vill ha. Men så kom kylan och man insåg att vintern bara hade börjat. Yay. Vilken temperatur det än blir hade jag gärna sett detta i min garderob, den randiga klänningen från Asos på nr. 8 har jag vart kär i sålänge men finns bara kvar i storlek 40. Åh damn. Bra för ekonomin sämre för min vårgarderob.
 
 
1. Asos, 2. Givenchy, 3. YSL, 4. Topshop, 5. Asos 6. Zara, 7. Zara, 8. Asos

Slip in the skate sneakers!

Kategori: s/s-14

 Är det någon typ av sko man skall stasa på i vår är det helt klart slip in skon, helst från Celine såklart. Men för oss vanliga dödliga människor finns det hur mycket bra budget alternativ som helst, både från Vans till H&Ms egna versioner i alla prisklasser. Jag hade gärna sett ett par i leopard från Celine på mina egna fötter men kommer nog satsa på ett par Vans helst i leomönster Hur bra är det inte att en bekväm skotrend är på tapeten? I like.
 
 
 
 
1. Vans, 2. Vans, 3. Vans, 4. Bronx, 5. Kurt Geiger, 6. Givenchy,
7. Givenchy, 8. H&M, 9. Vince, 10. Ash, 11. Sam Edelman, 12. Topshop
 
 
Bilderna är tagna från min Pinterest

Nellys Trendguide ss14

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Eftersom januari betyder ny säsong betyder det också att det är dags för massa nya härliga vårtrender. Som jag har längtat efter det här! Även om vädret kkänns speciellt vårigt och inte heller kommer göra det på ett bra tag så får man väl nöjja sig med detta sålänge. Vi koncentrerade oss på de sex starkaste trenderna för oss på Nelly; Rockig romantik, logomania, ljusa pasteller, draperade längder, sexig grunge och sportigt 90-tal. Jag tycker om vårenstrender som känns väldigt bärbara, dock är den lite mörkare än vad det brukar. Mycket svart, vitt och en aning "rockigare" med mer attityd. Tänkte göra en egen trendguide som jag brukar också lite längre framöver. Hela trendguiden på Nelly kan ni se HÄR
 
 
 
 
Se hela trendguiden HÄR
 

Do epic.

Kategori: Shopping

Hittade denna snygga printet på en kanadensisk site med namnet eLUXE för ett tag sedan och blev lite kär. Mest är det nog för att de påminner om det där citatet "Do Epic Shit". That's Awesome. Om det vart möjligt att beställa till Sverige från siten hade jag gjort det på en gång. Jag har alldeles för många tischor med print bara, så det kanske är bra för mig att det inte går. Printet är en del av ett sammarbetet med bloggernskan Song of Style som säljs exklusivt på eLUXE.
Kika närmare här:
 
 

Work that body!

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Eftersom det fortfarande var många som var lediga förra veckan på jobbet fick jag knåpa ihop söndgagens nyhetsmail från Nelly.com, som handlade om sport och träningskläder. Tyckte det var riktigt roligt att göra och Alex (modellen) gjorde ett riktigt bra jobb, hon passar verkligen på sport! Jag passade även på att knåpa ihop en liten spelningslista eftersom jag tycker det hänger samman så med träning. Sen så älskar jag att göra spelistor– kan ha lite med det att göra också. Här kan ni lyssna på den, promise – den får dig att tagga till!
 
Se hela nyhetsbrevet här:
 

La Mer Noire.

Kategori: Fashion

Blev så sugen på sommar, strand och gyllenhud när jag såg denna Editorialn. Solsemester behövs? Ja tack!
 
 
 
Model: Aanna Roos van Wijngaarden
 
 
 

Suits.

Kategori: Livet

Jag brukar ju normalt inte skriva om serier och tv, men den här är jag tvungen att skriva om! När jag ser den här serien blir jag nästan lite besviken på mig själv att jag tackade nej till juristprogrammet på Handels i Göteborg för fem år sedan. Vill också strosa runt i Louboutins på New Yorks gator. Älskar den här seriens kvicka och roliga dialoger och de två karaktärerna Harvey och Mike. Sen är bara det faktum att alla går i kostymer, (varför låter det inte alls lika nice på svenska?) och att det utspelar sig i New York, gör det inte sämre. Har alltid vart svag för både män i kostym och New York.
 
Suits handlar om Harvey Specter, en av New Yorks bästa advokater som tvingas av sitt företagets policy att anställa en medarbetare. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross, ett geni med fotografiskt minne, är Harvey imponerad av Mikes intelligens,kvicka tänkande, hans kunskaper om lagen, och anställer honom. Men Mike saknar en juristexamen, och eftersom företaget föredrar studenter från Harvard, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen. 
 
 
 
Det bästa är att de två första säsongerna finns på Netflix. Win!
 
 

Leopard Print Bag.

Kategori: Shopping

Fick för några dagar sedan hem denna lilla perfekta väska. Och faktiskt så var den precis lika fin – om inte finare – än på bild. Älskar den! Kan verkligen rekomendera accessoarerna från Diane von Furstenberg, galet snygga grejer men inte dyrare än Marc Jacobs eller Micheal Kors som alla andra skall ha just nu. Och hur kul är det att ha samma som alla andra? Not so much. 
 
 
Finns också här.

It Had To Be You.

Kategori: Fashion

Vi kikade på denna editorialn från Vougue India (November 2013) på jobbet häromdagen för att vi ville hålla lite koll på svenskfödda Kelly Gale som gjort en del jobb på Nelly. Hon var också Victoria Secret Angel i 2013-års VS-show. Bara 18 år gammal. (livet är bannemig orättvist ibland) Hur som helst satte den sig på min näthinna och var tvungen ta en kik till. Älskar hur de har jobbat med den övriga grafiken runt bilderna för att bevara känslan av tradition, och att de har satt ihop två uppslag som kollage, för en lite mer fotoalbum-känsla, precis som bröllop ofta återupplevs i. 
 
 
Foto: Signe Vilstrup
 
 

Festligt.

Kategori: Livet

Efter juldagens utekväll fick både jag och Cicci mersmak och bestämde oss för att köra en utekväll idag med. Fast det är fjärde januari och man egentligen inte har råd med mer än att dricka vatten och äta bröd resten av månaden. Egentligen. Men nåväl. För att peppa igång mig själv jag högst volym på denna spelistan. Hoppas ni har en grym lördagkväll!
 

Theese boots are made for walking.

Kategori: Shopping

 Har på senare tiden blivit riktigt sugen på ett riktigt nice sportiga sneakers. Jag är inte alls en "sneakersperson" egentligen, (Vad definierar en sådan?) förutom mina converse jag bor i på sommarhalvåret då. Till våren tänker jag defintift haffa ett par Vans som jag gått och sugit på länge nu, men det kanske kan få bli nått mer. Är väldigt intresserad av de där sneakersen från Maison Margiela, ser riktigt fina ut! För i verkligheten använder man ju de där bekväma skorna tusen gånger mer än de där väldigt fina, men otroligt obekväma klackarna. Gillar ni sneakers?
 
 
 
 
 

Rihanna for Balmain.

Kategori: Fashion

Rihanna tar över modevärlden steg för steg och modellar nu för Balmains ss14-kollektion. Känns som Balmain har hittat en riktigt grym profil för deras attityd i stil, men kan inte låta bli att tycka att de säljer ut sig lite. Gör det lite mer kommersiellt än vad det är, för att attrahera en annan kund än vad de har. Så jag köper det inte riktigt. Det skall liksom vara High End, med en svår modell som gör en knepig pose. Så jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Men jag blir ju riktigt sugen på hundtandsmönstrat så helt fel ute är dem ju inte. 
 
 
 
 
 
 
 

City of Angels.

Kategori: Musik

Såg den här filmen för ett tag sedan, men har inte riktigt kunna släppa den. Var liksom inte mer än tvungen att dela den vidare. Den berör något otroligt, berättelserna, musiken, känslan. Jared Leto – behöver man säga mer. Bara håller tummarna nu för att jag skall få se 30 seconds for Mars live väldigt, väldigt, väldigt supersnart.
 
 
 
 

Diane.

Kategori: Shopping

Fyndade faktiskt lite ändå på den där mellandagsrean. När denna perfekta lila väska från Diane von Furstenberg las in på reafliken här, kunde jag inte låta bli längre. Eftersom jag 9 av 10 gånger klär mig i svart/grått/vitt kommer denna vara perfekt för mig! Kan knappt bärga mig tills jag får hem den! Känns som den kan matcha precis allt i min garderob.
 
 
 

So 2014, what's on your mind?

Kategori: Livet

1 januari och 2014. Ett helt år ligger framför fötterna och bara väntar på att få kicka igång ordentligt. Det är nått särskillt med nyår och 1 januari. Livet nollställs på något sätt, och det man gjorde 2013 spelar inte så stor roll längre. Jag har en del planer för mitt 2014. Därför gjorde jag en liten moodboard för mig och mitt 2014, både vad jag skall göra och vad jag skall klä mig i. Blev glad och lite varm inombords när jag kollar på det. Men det allra bästa är – att man inte har en aning om vad som kommer hända. Allt kan hända. Bring it on 2014, I'm ready!
 
Bildkälla: Min Pinterest