27november

Bombay.

Kategori: Livet

Blev Bombay-besök på Andra Långgatan efter en lång dag på jobbet och en liten tur på stan själv i väntan på Jonas. Jag som är riktigt sämst på att bestämma mig på vad jag vill ha rött rätt när jag e ute ocg äter lyckades hitat ultimata tallriken för mig. Massa olika små rätter på en tallrik, helt ultimat.

Utförsäljning.

Kategori: Livet

Utförsäljning på jobbet och folk blir som djur. Iallafall alla tjejer, river och sliter i det där plagget som man tittat på i några veckor men hoppats på att det skall komma på en utförsäljning. Tyvärr lyckades jag inte hålla mig längst fram och lyckades missa både Jeffrey Campbell skor och Filippa K linnen. Attans. Men jag lyckades haffa lite shyssta grejer ändå. för 130 spänn blev det: klänning, linne, örhängen armband. Värt. Bild på det när jag kommer hem. Idag e det fredag jiho.

Let´s Conquer the World.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Nu jävlar. Nu tar Nelly över världen .. Första steget, EU! Har bara ett par miljarder kvar i omsättning för att gå om asos och net-a-porter ... Känns kul att jobba på Nelly som ständigt är under utveckling och hittar nya marknader och möjligheter.

ysl.

Kategori: Shopping

Jag har aldrig egentligen vart så mycket för accessoarer i smycken, speciellt inte halsband. Men jag fick se det här här dog jag smått. Hur fint? Sätter upp på önskelistan till min födelsedag. Det är ju ändå bara två månader dit.

YSL, 1395 €, går att köpa på net-a-porter.


My Workspace.

Kategori: Livet

Har äntligen två stycken skärmar att jobba med. Hurra!

White Label.

Kategori: Skor

Idag är det premiär för Nellys nya egna skomärke, White Label. Hur fina skor som helst med humana priser mellan 500 och 1000 kronor ungefär. Så nu e det lanserings bomb igen här på nelly, med framsidor (som faktiskt jag gjort den här veckan, så gå in här o kolla på den) banners och facebook inlägg. Funderar på att investera i ett par ... bootsen där e riktigt snygga. Här kan du hitta alla White Label skor. Nu back to work.




Blogg.se.

Kategori: Livet

Äntligen. Efter 2 år lyckats blogg.se få till en app. Som man längtat. Har tydligen strulat en del under dagen. Hoppas att de snart fixat till alla buggar så man kan börja använda den på ett bra sätt. Känner på mig att den här appen kommer att bli mycket väl använd.
Blev 1,5 timmes övertid idag med lite pill inför morgondagens framsida som skall läggas upp samt lite fix och trix. Efter det en fika med Sofia som jag typ aldrig numera hinner träffa, både hennes och mitt schema är fullt. Jag gillar dagar man e fullbokad. Jag vill fylla mina dagar. Men nu skall jag fylla min natt med sömn.

Casual Friday.

Kategori: Livet

Egentligen helt fel på rubriken. Det är då jag aldrig e lika casual som på alla andra dagar. Fredagar vill man ju ändå piffa upp sig lite extra. Jag menar det är ju ändå fredag. Eftersom min kära pojkvän för tillfället inte äger någon dator och jag har tillbringat hela min helg i Jönköping kom jag väldigt mycket efter men bloggning. Inte bra. Men måndag idag och nya tag.
Piffade iallafall upp min fredag med min fina printade klänning  från H&M som jag verkligen gillar. Lite Alexander McQueen i printet.

Two Years.

Kategori: Livet

Exakt idag för två år sedan började jag blogga. Kan knappt fatta att det har gått två hela år. Och då har jag ju faktiskt igenom snitt bloggat  hmm.. nästan två gånger per dag. Nästan. Det är ganska mycket. Hur kommer man på saker att skriva om hela tiden? Det har hänt mycket på två år. Flyttat hemifrån, slutat skolan, fått ett heltidsjobb på nordens största modesajt, skaffat mig en himlans bra pojkvän och massa massa annat. Har inte tröttnat än och planerar heller inte att tröttna. Blir tvärtom mer och mer motiverad. Det är dessutom många av mina vänner som skaffat bloggar och det hela göra det bara ännu roligare.

Idag blev det åter igen en 11 timmars arbetsdag. Det gör mig dock ingenting, det är skönt att man har ett jobb man tycker är roligt.

Get Mad with Banana Republic.

Kategori: Fashion

Här är något för dig som älskar Mad Men serien, precis lika mycket eller mer än vad jag gör. Banana Republic har gjort en vintage kollektion inspirerat av den belönade tv-serien som utspelar sig i 40-talets New York. Galet bra serie, och även om jag vanligtvis är into the vinatge clothing, så får jag lite cravings.

En bra grej med den här kollektionen att de faktiskt leverar till Sverige på ett par dagar. Här kan du handla hela GET MAD kollektionen från Banana Republic.



Bildkälla:

New York Fashion Week.

Kategori: Fashion

Förra veckan utspelade sig New York Fashion Week och trenderna för SS12. Herregud, vintern har ju inte ens börjat och vi vet redan vi skall ha på oss i maj igen. Tänk va skönt, då behöver vi inte oroa oss. Trenderna från ss11 verkar leva kvar, blommigt och pastellfärger som hos Philip Lim, men också birdie-print hos Carolina Herrera. Fint. Älskar också printen från Prabal Gurung, och princess klänningen från Jason Wu. Nu är också London Fashion Week snart slut, skall bli spännande att se slutsatserna från den veckan också.


Capoeira.

Kategori: Livet

Blev en 11-timmars-arbetsdag idag, och hade egentligen tänkt att blogga under dagen. Men hade liksom inte tid.
Hur som helst. Igår var jag och tittade på ett Capoeira-event i Svingelns sporthall, med anledning av Jonas skulle vara med att spela. Det första jag lägger märke till är den glädje som sprider sig i rummet så fort första rösten tar ton alla andra sjunger i kör efter, så nästan golvet vibrerar. Det är en fantastisk energi som sprider sig i rummet, och en glädje jag sällan fåt ta del av i en annan sport/dans/kampsport. Kalla det vad ni vill. Jonas säger kampsport, jag säger dans.






New York Blueberry Cheesecake.

Kategori: Livet

Blir väldigt mycket mat på bloggen just nu för tillfället. Måste erkänna att jag har fått en ny hobby nu på kvällarna när jag kommer hem efterjobbet. Sitta och titta på matlagningsprogram. Fantastisk inspirerande. Igår blev jag inspirerad av Leila och jag bakade en underbart god cheesecake med blåbär som finns i hennes bok: A Piece of a Cake. Receptet kan du hitta här. Kan verkligen rekomendera det!, dock inget för den som letar efter ett nyttigt eller billigt alternativ ...

Flygande Jacob.

Kategori: Livet

Fredagskväll bestod som sagt av matlagning och bakning. Matlagningen fick bli Flygande Jacob. Bland det godaste som finns i hela världen. Min egen version alltså. Bacon, cashewnötter och chilli. mums. Bästa fredagsrätten ever. Nu blir det hem en sväng till landet och föräldrarna. Skall bli så gött.

Babar Thursday Quiz.

Kategori: Livet

I torsdags var jag på Babars torsdags Quiz de här varje torsdag med Mike som quiz-ledare med blandade frågor om allt mellan himmel och jord. hade famtastisk kul, drack lite drinkar och fick pratat med Både Erica och Malin jag inte träffat på 100 år. Blev väl egentligen liye för sent för att jag skulel jobab hela dagen idag, med över tid. Så nu ikväll efter att ha städat lagat mat och bakat, så slänger jag mig nu i säng. Nu tar jag helg!

Nelly Eve.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag har Nelly.coms nya egna märke Nelly Eve premiär, och det är ett stort ståhej kring detta kanjag tala om, vi släpper det med buller och bång som vi kallar det. Nyhetsbrev, facebook, framsida ... rubbet. Det bästa med kollektionen är det fantastiska image bilderna på modellen Kelly. Vad tycker ni? jag är iaf extremt sugen på klänningen med djup rygg. Se alla kläningarna från Nelly Eve kollektionen här:


Jeffrey Campbell - Rumble.

Kategori: Skor

Generellt gillar inte jag jeffrey Campbell skor, men när jag fick syn på de här blev jag riktigt sugen på att köpa mig ett par. Kan vara för att de inte har den typiska Jeffrey Campbell looken. Skorna kan man köpa här om nån mer än jag blev sugen.

På tal om Jeffrey Campbell så släpps det massor av nya modeller idag på Nelly, dom är ju generellt väldigt populära, speciellt bland bloggerskor. Kommer bli en boll att hålla i luften idag på Nelly.

12-timmars pass.

Kategori: Livet

Det blev ett 12-timmars pass idag på jobbet, fick 730 bollar att hålla i luften och 745 puckar att ta emot idag, det är galet mycket happenings på Nelly.com inom den närmaste framtiden!
Tiden flyger fram och arbetet är roligt, så jag har egentligen ingenting att klaga på. Fasen vad glad jag är att jag har ett jobb som jag tycker är så kul att jag inte med några större problem alls jobbar över till klockan 20:00 i onsdagskväll i Borås. Eller är det ett tecken på att man inte har så mycket vidare till fritid. Man kan ju välja lite där själv hur man vill se på saken.

Tack o lov jobbade även Carro över idag så fick en snabb skjuss hem till Göteborg och en snabb snabb middag bestående av knäckebröd ock ägg (lyxigt, jag vet) och tv:n för resten av kvällen. Händelserik dag, I know.

En inspirationsbild på det, på enligt mig snyggaste modellen: Anna Selezneva, för jag är en trött tjej nu.



Business Card.

Kategori: Livet

Vem hade unnat ana, att det skulle stå Webb Editor på mitt visitkort? Inte jag iaf. Möjligen Grafisk Designer, AD-assistent eller originalare.  Är man vuxen nu när man har ett visitkort eller? Känner mig inte så mycket vuxnare.

That Hat.

Kategori: Shopping

Jag har länge velat ha en hatt, men efter att ha sett Guccis kollektion för f/w-11 så ville jag övertygad om att jag var tvungen att skaffa mig en hatt inför den här hösten. Hittade den här fantastiska på H&M Devided för 149 kronor, och jag bestämde mig för att slå till. Älskar den redan, kommer bli väl använd i höst.

Falabella.

Kategori: Fashion

Sätter upp den här på önskelistan i födelsedags present. Det är trots allt nästan bara två månader dit. Den är ju så perfekt. Stella McCartneys Falabella Small faux leather tote för 685 €. Känns som ett lite väl hårt tillslag på min stackars plånbok. Än så länge. Och önska sig kan man ju faktiskt alltid. Väskan kan du hitta på net-a-porter här:

WhyRed?

Kategori: Shopping

Är så himla nöjd att jag slog till på tunikan/långa tröjan i rött från Whyred i fredags, med lite fredags shopping på Nelly. Med lite personalrabatt och Save-my-day-presentkort blev det totala priset strax över 500-lappen. Supervärt. Det är ett perfekt vardagsplagg, som jag ändå känner mig fin i. Det är nått lite extra när man lägger lite mer pengar på nått man verkligen vill ha. Tunikan från Whyred kan du köpa här:

The Weekend.

Kategori: Livet

Helgen spenderades till en början i Jönköping, sedan i Landvetter hos Jocke och Linn på en fantastiskt bra anordnad kräftskiva och sedan tillbaka till Jönköping för att spendera söndagen i lathetens tecken. Gjorde inte många knop igår kan jag säga. Godis och film säger nog det mesta.

Lanvin F/W-11/12 Ad Campaign

Kategori: Advertising

Jag älskar när modeaspiranter inte tar modet för seriöst. Nyvunnen respekt för mig till Lanvin och Alber Elbaz som självmedverkar sist i filmen. PitBull och Lanvin kanske är ett riktigt vinnande koncept tillsammans?

Save my Day.

Kategori: Shopping

Jag som aldrig bloggar om Nelly, skall nu berätta om en värd sak som har med Nelly att göra. För er som inte vet kan man med bara några musklick, köpa presentkort på Nelly.com med 67% rabatt på Savemyday idag. Det är sista dagen att handla idag, och jag passade på att köpa 2 presentkort, köpte för 200 men jag kan nu handkla för 600 kromor. Snacka om värt!


Il Fascino del Grigio.

Kategori: Fashion

Helgen.

Kategori: Livet

Helgen har vart en riktig super helg och innehållit det mesta en helg skall göra. Frukost/Brunch hos Min lillasyster på NK American Bakery med goda pannkakorm kaffe och mumsiga smoothies. Sedan en sväng på stan, med shoppping för Jonas del. (Jag har redan nog shoppat upp för mycket den här måndaden. Väntar på ett litet paket som skall komma vilken dag som helst på posten.) Sedan blev det pizza och senare på kvällen nattbio på Baksmällan II. Fantastisk rolig film. Dag två på helgen var slappdagen-deluxe, och vi gjorde egentligen inte många knop på hela dagen. Men vad gör det. Tyvärr började jag känna mig dålig och febrig, Så beslöt mig för att stanna hemma från jobbet idag. Börjar redan känan mig extremt rastlös, fast jag inte mår särskillt bra. Hoppas verkligen att jag känner mig bättre ikväll så jag kan gå till jobbet imorgon.

Frida Fahrman.

Kategori: Livet

Det har det vart mycket nu det sista. Jobb, jobbintervjuer övertid, vårdcentarlen besök gör det lite svårt att få tiden att räcka till. Något som verkligen piffade upp veckan ganska mycket var ett H&M- event Frida Fahrman anordnade med Coca Cola Light i onsdags. 20% rabatt på hela sortimenetet och det bjöds på Cola Light och Cupcakes. Frida Farhman var där och snackde mode och jag fick även en pratstund med henne. Riktigt trevlig tjej. Fått en annan uppfattning om henne nu, till det bättre. Sedan fick jag även visat för mig att jag och Sofia finns med på hennes blogg. Lite kul ändå. (se det inlägget här)

Första Bilden från Sofia, andra är från  mig.