27november

Hard Rock & Shopping.

Kategori: Livet

Idag har jag haft världens bästa shoppingdag med Sofia. Alltid precis lika trevligt att träffa henne, och jag kan knappt bärga mig till vi skall åka till Barcelona om ett par veckor. Vi hade en grym (och dyyyyr) lunch på Hard Rock cafe där vi fick uppleva både sol och regn, och vi smög runt på reorna. Lite fick jag faktiskt köpt. dock inte på rea. Som vanligt.. Här är lite bilder från dagen. Hehe, blev mycket bilder på min fina versace/h&m kjol, den glittrar ju så fint i solen, så kund einte låta bli. Nu skall jag piffa upp mig lite för utgång på 20 minuter.
 

Clara Hallencreutz.

Kategori: Livet

Trillade in på fotografen och konstnären Clara Hallencreutz hemsida denna ensama fredagskväll via Sofi Fahrmans blogg. Jag blev inspirerad till max! Älskar kontraster. Fult/fint, Nyttigt/onyttigt, Stilrent/plottrigt ,Billigt/dyrt. Detta hade jag gärna sett på mina väggar. Speciellt den översta bilden. Besök Claras hemsida här, och se fler motiv!

Love Lover.

Kategori: Wishful Thinking.

Har totalt kärat ner mig i den här veckra klänningen från Lover. Perfekt både till en middag på stan, en partykväll eller på en finare fest. Älskar den assymtriska skärningen och bandet i midjan med en söt rosett längst bak. Hade gärna sett den i svart dock, alternativt röd, jag är ju inte så färgig av mig egentligen. 966 dollar får man betala för den här. Kanske en aningens för dyrt, för att det skall vara värt de. Ehm. Lägger den på önskelistan sålänge.
 

Statement Piece.

Kategori: Livet

Jag insåg för ett tag sedan, att trots att jag har en miljon armband och halsband (Jag överdriver inte) så har jag aldrig något som passar till nått. Efter den uppenbarelsen, så har jag handlat ett fåtal smycken, och alla har vart stora och ganska konstiga. För att när man inte vet vad man skall ha på sig en dag, så är ett Statement Piece det enda som kan rädda situationen. Mer Stetement Pieces till folket! Detta haffade jag förra veckan på H&M för 129 kroner eller något liknande. Har redan räddat många outfits för mig! 
 

Zaras Realisation.

Kategori: Livet

Det här kommer inte sluta bra för plånboken. Gå till rean här:

Orange Summer.

Kategori: Livet

Så här såg jag ut på Midsommar. Jag vet lite sent.. men bättre sent än aldrig. Drog på mig min klänning från Aqua jag köpt på Asos men djup rygg tillsammans med min kära By Malene Birger kavaj.  Jag tyckte det blev både somrigt och färgglatt utan att det blev för lite "jag". Fick också för en gångs skull till en fin frisyr. Nu skall jag städa lite och sedan hoppa i säng. Blev en sen kväll igår, och måste ta igen det idag ...
 
 
 Klänning: Aqua Kavaj: By Malene Birger Skor: Nelly Shoes
 

Min midsommar 2012.

Kategori: Livet

Midsommar det här året var till den början väldigt meckigt, eftersom vi hade en hund att ta hänsyn till. Men allt slutade lyckligt och jag hade en fantastisk midsommar. Tyvärr blev det inte mycket till kort för min egen del eftersom jag glömde min kamera. (jag blir så trött på mig själv ...) Så jag har faktiskt snokat reda på några kort som Liz har tagit. (Hoppas det är okej med dig Liz ? ...  ) Ingen midsommarstång, och ingen midsommarkrans, men satan vad jag åt midsommarmat. Hade ni en bra midsommar? 
 

MTV World Stage.

Kategori: Livet

Idag har min dag sett ut så här ungefär. Eftersom vi går back en dag den här veckan (men fortfarande skall göra lika mycket) så var det minst sagt mycket att göra. En sväng till Viskan för att äta mums-lunch och till systemet för att köpa pä sig morgondagens festliga drycker fick jag dock klämt in. Efter jobbet var det dags att åka till Göteborg, för att klä sig i Nelly t-shirt och dela ut flyers med en trevlig rabattkod. (Fell free to use the code: "NELLY_LOVES_MTV" 100 kronor rabatt vid köp av 500 ) Flyers – som jag har gjort .. Sedan mötte jag upp min lilla söta syster och vi stannade för att lyssna på Loreen. Fantastisk snygg, begåvad och musikalisk kvinna det där. Det var min dag det. Här är några snapshorts. Imorgon är det midsommar. Var det inte julafton nyss eller ? 
 

Oh so ... Fabulous!

Kategori: Skor

Äntligen är de släppta! Imorse så släppte vi de eftertraktade Fabulous skorna från NLY Shoes. Nästan så att jag funderar på att köpa ett par själv. Bara för att ha i skohyllan, så de kan glimma sådär fint där. Här kan du handla Fabulous-skorna dom om du har lust att få lite glimmer och glamour i ditt liv ...

Tisdagspaljetter.

Kategori: Livet

Piffade upp min tisdag med mitt fantastiska paljettfynd från Warehouse på NK-rean i helgen. Skall visa bättre bild imorgon, men den är verkligen perfekt. Nu skall jag sova. Firar en svensk seger mot Frankrike med sömn, det känns väl festligt? 
 

Isabella by Maayan Ziv.

Kategori: Livet

Att stilmixa måste vara nått av de svåraste att få helt 100% rätt. Den här kombon älskar jag, men känner inte att jag kan bära upp det själv till vardags. Men jag låter Conversen alá ballerina bli en del av min inspo istället. 

Denna veckan ...

Kategori: Livet

... har jag haft blommigt på mig för att kompensera för det svenska vädret och äntligen hämtat ut biljetterna till Lady Gagas konsert i Globen (taggar redan!) Jag klagade lite till på vädret, och såg världens sötaste hund jag någonsin sett på stan. Jag shoppade en fantastisk guldig Aztec-kjol från Gina, och fikade godaste kardemumma muffins som Carro bkat ut små tekoppsformar. Till helgen besökte jag stan för att kolla in rean med min favvo-scarf och satt sedan och åt lunch på min "nya" balkong. Jag lackade min naglar matchande men min kjol och åt galet god middag på RumpanBar då vi firade Frasse. Igår åkte jag till Jönköping och hälsade på min Jonas (<3) och sötaste hunden. (När han står still) Nu är det redan vecka 25 och midsommar är nära. Vecka 25 kommer bli en bra vecka. 
Sugen på att följa mig på instgram? Adda @moajan

The Perfect skirt.

Kategori:

Det senaste har det blivit många inköp av glittriga kjolar för mig, (har bara visat ett vav de senaste inköpen) och kommit fram till att det verkligen är ett ultimat plagg. Lätt att klä ner för att passa till vardags med kavaj och ballerina, och passar till alla fester och afterworks med ett par klackar och en fin topp. Jag älskar kjolen i mitten från Haute Hippe. Gillar ni med paljettkjolart? 

Erin Jolley by Vlad Savin.

Kategori: Daglig Inspiration

Direkt från INSPO-mappen. Det är ändå nått speciellt med "Vinden-blåser-i-kjolen"-bilder.

White & Aztec.

Kategori: Livet

Eftersom jag inte fick till någon outfit bild igår, så får de bli en sådanhär grej istället. Älskar verkligen min aztec-mönstrade paljettkjol från Gina Tricot. Om man har den, behöver man inte göra så mycket mer till oufiten, men än att hitta basic kläder som passar i färgerna. Och lite matchning med nagellack och kjol. Bara för att. Kvällen isig igår var väldigt trevlig, med middag på RumpanBar och sedan fortsatte kvällen på YakiDa. Nu skall jag packa väskan för att tillbringa dagen i Jönköping. See Ya! 

Ner på stan.

Kategori: Livet

Skall ner på stan en sväng nu, skall kolla in rean lite tänkte jag. Hoppas för min egen skull att jag inte hittar särskillt mycket .. men eftersom jag känner mig själv ganska bra, så kommer jag göra det ändå. Detta får bli min oufit idag,eftersom vädret inte ser så super ut. Hoppas på förändring där, eftersom jag skall ut på äventyr ikväll. 

Some Sneakers.

Kategori: Skor

Jag har letat ett tag efter ett par sneakers alá Isabel Marant stilen, men inte hittat några förrän jag kikade in på Nasty Gal häromdagen. Älskar de här mörkröda neakersen med en liten inbyggd klack. Perfekta till jeans, en vanlig tisdag. Shysstare än vanliga gamla dammiga Nike sneakers. Här kan du köpa dessa:

Golden leather.

Kategori: Dagens Look 2012

Eftersom jag hade min mycket trevliga kväll med Sofia igår, så hann jag inte lägga upp min outfit från igår. Så jag tänkte att jag lika gärna kan göra det idag. Var lite väl positiv med kort kjol eftersom det är inte supervarmt .. när kommer sommaren egentligen ?  Men överlevde ändå. Invigde dessutom min Marni tröja, som införlivar lite glamour i min garderob. Behövs kan jag garantera.
Tröja: Marni for H&M, Kjol: H&M Väska: Guess by Mariano.

Yesterday evening.

Kategori: Livet

Igår hade jag en himlans trevlig kväll med Sofia. Vi åt, drack, snackade skit och spontanshoppade en resa till Barcelona, en helt vanlig onsdag. Mycket trevlig kväll, och kom egentligen hem alldelles försent. Men det var det riktigt värt. Mer sådant här!

Jade or not.

Kategori: Skor

Idag, närmare exakt för en halvtimme sedan, så kom den här nya färgen in i modellen Jade in på Nelly. Jag är så grymt sugen, tycker den är superfin. Men jag behäver ju inga skor ... Men jag vill ha ..Åh! ångesten. Om ni vill ha dom, så kostar de 449 och finns att köpa dom här:

MAtthew Williamson.

Kategori: Shopping

Som ni kanske vet, så älskar jag tredera. Det är där man kan hitta de där plggen man suktade efter när de fanns i butik, men försvann på två röda. Den här klännigen från H&M's samarbete med Matthew Williamson år 2009 har jag suktat efter sedan sommaren 2009, men det var inte förrän för en vecka sedan slog jag till. Älskar det vackra tyget med blommor och fåglar, och passar perfekt till både stranden och en tur på stan. Och jag tycker den är precis lika fin nu som jag tyckte för tre år sedan. Jag matchaar den med min svarta skinnjacka och svarta skor, för att den inte skall bli för gullig.
Köpte den för 441 kronor, och originalpris för tre år sedan var 698 kronor. Vad tycker ni om mitt fynd ?

H&M <3 Maison Martin Margiela

Kategori: Livet

Läste lite roliga nyheter i morse, då H&Ms nästa sammarbete som släpps i höst sker med Maison Martin Margiela. Detta kan bli högt intressant! Ideén för kollektionen beskrivs: Anonymt Designteam, vit färgskala och Gränsöverskridande. Jag är inget big fan av Margiela, det är liksom lite för konstigt för mig, men med en kombination av ett kommersiellt och lätt företag som H&M kan det kankse det kan bli bra? Vad tror ni ?

Kollektionen släpps den 15 november, mer info om kollektionen kan ni läsa här:

Sequin pattern.

Kategori: Shopping

Shoppade lite idag på lunchen, och fann denna helt grymt fina paljettkjol med Aztec-inspirerat mönster på Gina Tricot. Fanns inte i min storlek, men vad skall man göra. Make it work? 399 kronor betalde jag för denna, och ångar inte ett öre. jag matchar såklart med klackar, bruna ben och en enkelt överdel. Om ni också är sugna får ni skynda er, tror att det finns ganska få runt om i landet. Men nu mina vänner, nu skall (hör och häpna för detta är faktiskt anmärkningsvärt!!) gå och sätta mig på fotbolls EM, Sverige spelar mot Ukraina, och jag är lite smått lyrisk. Vad har hänt med mig?

Denna veckan har jag ...

Kategori: Instaweek.

... haft min nationeldag ledig som spenderades hos mina föräldrar, under ett högst ostabilt väder och det bjöds på jordgubbstårta som minst sagt gick åt ... Nelly Magazine kom ut, och jag fördrev tiden med att läsa nya ELLE. Jag bar mina neongula skor och i fredags åt jag taccos. På Lördagen var jag på IKEA hela dagen och köpte nya fräscha möbler, och på kvällen blev det även bio, på den nya "Snow White and the Huntsman." Idag träffade jag Cherie och Sara mina inspirationskällor #1 och jag blev taggad till lite olika planer. Saknat er båda!! Nu hoppas vi att vecka 24 bär med sig lite bättre väder, så tror jag att den här veckan kan bli bra den med.

Jeans & Neon.

Kategori: Dagens Look 2012

Så här såg jag ut igår! Piffade ut min ganska tråkiga outfit med mina skor i neongult från Nelly Shoes i modellen Davidina. Låg klack för att var mig, men väldigt bekväma, kan nog gå flera mil i dom . Nu skall jag kolla på film med Jonas och ha fredagsmys. Ha en fin fredagskväll!
Skor: Nelly Shoes Jeans: Levis Jacka Zara Stickad tröja: Zara Väska: Guess by Marciano.

H&M Sale.

Kategori:

Skulle kika in på H&M idag och upptäckte att de hade REA. Gick liksom inte att missa. Tyckte tillochmed för en gångs skull att det var en bra REA, och hittade en hel del jag hade kunnat tänka mig att klicka hem. Det blev dock endast den guldglittriga toppen från Marni sammarbetet, vet inte alls hur den ser ut på, men kan vara värt ett test. Kostade endast 399 kronor, och med rabatt kod på 50 kronor (kod 1825) så blev det nästan gratis. Jag försöker inbilla mig det iaf.
Här är iaf några av mina favoriter från rean. Haffa innan de tar slut! Gå till rean här


Current/Elliot.

Kategori:

Den här veckan har vi fått in lite shyssta jeans från det amerikanska hypade jeansmärket Current/Elliot på Nelly. Lite dyrare, men förhoppningsvis lite kvalitet på byxorna, och förrsten så är dte ju galet snygga. Jag har visserligen hittat 2/3 av mina favoriter på Asos, men förhoppningsvis kommer de in på Nelly så småningom de också. Är riktigt sugen på de rosa jeansen med diskret leopardmönster, perfekta sommarjeansen! Kombinerat med ett par klackar, vit t-shirt och en shysst skinnjacka så skulle det bli en outstanding outfit! Nån mer som blev sugen? Här kan du handla dom: 1, 2, 3.

Elin Kling by Marciano.

Kategori: Shopping

Jag får be er om ursäkt för att jag postar så mycket om Elin Kling. Men jag är verkligen så fruktansvärt imponerad av henne. Helt otroligt vart hon har tagit sig på bara några få år i mod evärlden. Hon är med  Ö V E R A L L L T. Det senaste är detta, hon gär en kollektion med Guess by Marciano. Urcoolt! Kan inte vänta med att få se plaggen senare i sommar, jag har skyhöga förväntningar.

Min nationaldag.

Kategori: Livet

Idag har jag spenderat min lediga dag hos mina föräldrar på "landet" = 25 minuter utanför stan. Vi firade min kära far som fyllde år igår, traditionsenligt med jordgubbstårta. Underbart god jordgubbstårta för att vara helt ärlig. Sedan hade jag fullt på med att städa undan massa grejer som jag fortfrande hade lämnat kvar, rensat och längt massor och fick äntligen tagit hem min cykel. Så nu skall det cyklas hej vilt här. Hur spenderade ni eran nationaldag?


New in – H&M Trend.

Kategori: Shopping

Har sedan länge suktat efter den här neondrömmen i shorts form från H&M Trend, och i torsdags efter avslutat jobb hann jag springa in på H&M på avenyn och knipa ett par av dessa. Kommer vara helt underbara till (förhoppningsvis mina snart) brunbrända ben och ett vitt enkelt linne.
Nu skall jag bege mig mot landet och hem till pappa som fyllde år igår. Grattis till honom! Och grattis till mig för att jag är ledig idag på denna härliga onsdag, nationaldag och allt.

Festival Chic.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Förra veckan fick jag uppgiften att ge grafik till en plåtning med festival-tema, då Fanny Lyckman, vår nya bloggerska på nelly.com, var stylist. När jag fick bilderna stod mitt kreativa sinne helt still, kom inte på en enda användbar idé på flera timmar. Så fick fortsätta jobba med annat. Men tillsist så lossande och jag kom på den här "färg-i-ramen-ideén" lite av en slump. Sedan ville jag naturligt vis ge den en slags logga, som kunde ge en ton till de övriga formspråket. Så blev inspirerad av H&M´s Fashion Against AIDS -logga. Fast lite cleanare. Här har ni en del av resultatet, och vill ni se mer och köpa plaggen i bildspeletkan ni göra det här: Jag är iaf supernöjd med den här! Berätta gärna för mig vad ni tycker.

Att dekorera.

Kategori: Inredning.

Det där att veta vad man skall sätta upp på väggarna. Jag har bott i min lägenhet i ett år nu, och har fortfarande inte satt upp några tavlor. Suck, jag blir så trött på mig själv. Problemet har väl först och främst legat att jag inte vetat vad jag vill ha. Men kikade in på denna blogg och insåg att detta var det rätta för mig. Så småningom. När jag handlat från fancy affärer. Om det är en så nyckelring jag skall köpa.

Love the Cit Shoe.

Kategori: Skor

Har inte bloggat om detta inköp, men de här köpte jag på nelly.com i slutet på våren, och är verkligen en toppfavoriten i garderoben i sommar. Enkla och minimalistika men ändå så snygga! Modellen heter Cit och kommer från NellyShoes. Passar till allt från kjolar till jeans och finns knappt något att få skoskav av. Jag blev så själv så fäst vid dom att jag var tvungen att ha de i både rosa och svart. Bara för att. Passa på ni också, tror de börja sina lite i lager!


Här kan du köpa Cit skorna.

Nelly Magazine #3 2012.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Nu är den här! Massor av fin och härlig sommarinspiration från Nelly i Nelly Magazine #3 plus Beauty bilaga. Nu vet jag vad jag skall göra ikväll när jag kommer hem från jobbet på nelly. Lever och andas Nelly just nu känns det som #nolifer. Inom bara ett par dagar, kommer ni få hem den med era beställningar. Håll ut!

Den här veckan ...

Kategori: Livet

... har jag inte alls gjort lika mycket som förra veckan, Varför blir livet så mycket mer händeslerikt när det är fint väder? Kanske för att livet blir betydligt enkalre att leva där det är varmt och soligt . I don´t know. Jag började iaf vecka 22 med att stå och vänta på Carro som hade fått tag på Göteborgs mest noggranna tandläkare. Fortsatte med att bära mitt fina armband med berlocker, och fick ett litet härlig pepp meddelande på onsdag morgon (hemlig avsändare, men anar en viss Carro). På kvällen blec jag bortbjuden på en härlig tjej middag med Svamrisotto och hemgjordglass till efterätt. På fredagen lekte jag Kleopatra, och jag och Jonas lagade vegetarisk lasagne, som blev en rinnig version. I lördags somnade Zumbi på både mig och min bok när jag solade, och jag åt 7/11 godaste yoghurt glass.
Vecka 22 har vart en bra vecka, om än så gick den väldigt fort. Som alla andra veckor... Hoppas på lite varmare väder vecka 23, så kommer nog den bli bra den också!

The enchanted life of Elin Kling.

Kategori: Daglig Inspiration

Har ni kollat på H&M life inspirations videsorna? Jag rekomenderar er! Jag tycker det är supersännande att få inblick under ca 3 minuter i en stor modehappening. Allt från Anna Dello Russo till en backstagevideo om en fotning med Brittiska Vouge till en dag med Elin Kling.  HÄr är den senaste H&M life videon med Elin Kling och en dag i ehnnes liv. Åh. Jag vill också bo i New York och glassa runt. Nu skall jag och Jonas ut på stan för en glass innan han åker tillbaka till Jönköping igen.

Statement Piece.

Kategori:

Statement Piece alá Kleopatra fick det bli idag. Matchade enkelt med svarta jeans och  vit t-shirt , och piffade upp den här fredagen med mitt nya halsband jag köpte från H&M igår. Kände mig lite som Kleopatra. Men jag gillar det. Nu skall jag och Jonas äta vår vegetariska lasange vi har stått och kämpat med i 1,5 timme. Hoppas på allra bästa möjliga resultat. (för det gör man aldrig när man lagar mat annars?) Ha en fin fredagkväll!


Project Runway Sverige.

Kategori: Livet

Ni har väl inte missat att project Runway skall starta i Sverige? Läste precis att Sofi Fahrman har fått jobbet som den svenska motsvarigheten av Heidi Klum. Åh, Project Runway som är ett av mina favorit program (I know, didn´t see that comming... ) kommer bli helt galet kul att följa. Jag gillar Sofi, tycker hon passar till rollen, och tror hon komme raxla den bra! Och utan att avslöja alltförmycket kan jag bli lite mer involverad i programet med tanke på mitt jobb ... Åh vad spännande!