27november

Avicii.

Kategori: Livet

 
Idag bör det av mot huvudstaden med anledningen av Avicii och hans konsert den 1 mars. Är så taggad! Kommer bli en fet helg tillsammans med Emma, hotell, hotellrukost, resturangbesök .. ja ni fattar. Hela paketet. Precis vad jag behöver just nu, att komma bort lite. Men nu skall jag fixa min sista packning och sedan dra, Hoppas ni får en lika grym helg jag kommer att ha!
 
 
 

Angelicka Blick for BikBok.

Kategori: Livet

 
Bikbok håller sig framme med ännu ett sammarbete och den här gången är det Angelicka Blick som fått designa en kollektion för den norska budgetkedjan. Bilderna är ju bara helt fantastiska och måste säga att man verkligen blir intresserad av kollektionen. Tycker jumpsuiten ser sjukt fin ut och även den där svarta cut-out toppen. Känns inte så lättanvänd ut dock, men Angelicka bär ju upp den ursnyggt. Gillar ni kollektionen?
 
Lär mer om kollektionen här.
 
 

NLY Shoes.

Kategori: Shopping

 
Tycker att NLY Shoes har en otroligt stark och trendig vår! Hur många modeller som helst jag kade kunnat placera i min vårgarderob, matchat med brunbrända ben såklart. Svarta klackar är liksom det ultimata känna-sig-uppklädd-i-vardags-kläder-tricket. Billga är dem också, what's not to like? 
 
1. Här, 2. Här, 3. Här, 4. Här, 5. Här, 6. Här, 7. Här, 8. Här, 9.Här.
 
 

That Hat.

Kategori: Livet

 
 Asså varför använder jag inte hatt mer? Det är ju i princip världens bästa accessoar, speciellt om man råkar ha en dålig hårdag. Skall nog skärpa mig och använda min hatt mer, speciellt nu när våren faktiskt närmar sig och man inte behöver matcha hatten med tjockaste jackan någonsinn. Skulle nog kunna tänka mig att köpa en till hatt. Känns som man kan ha många. Lite konstigt att sitta med dem inomhus på kontoret bara. Kanske är en vanesak. 


 
 
 

For the Home.

Kategori: Inredning.

 
Blev kär i denna bilden. Så här vill jag ha det hemma. Riktigt sugen på en fin blåvit vas/kruka/grej att ha framme med färska blommor i. Älskar kontrasten med det krusidulliga blåa mönstret mot det gemoetriska rosa mönsstret bakom på väggen. Är så sugen på att fixa iordning lite mer här hemma nu. 
 
 
 

Realese!

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

 
Idag var den en fantastisk och hejdundrande realese av Leighton Meester kampanjen på Nelly. ÄNTLIGEN! Kampanjen som jag jobbade med hela förra veckan fick äntligen visas upp och beskådas. Är riktigt nöjd med min del av det stora jobbet måste jag säga, alltså den grafiska utformningen av kampanjen – kampanjsidor nyhetsbrev, banners etc. Förarbetet av en sådan här kampanj är ju helt enorm, och min del känns så rätt liten i det stora hela, även om det är rätt mycket av mitt arbete som syns utåt. Förutom filmen då. Den har jag inte vart med på alls, den har mina duktiga kollegor tagit del i. Asså. En sådan här kampanj trodde man ju inte man skulle få göra när man var praktikant för tre år sedan. 
 
Hela kampanjsidan tycker jag att ni skall kika in HÄR! och shoppa den kollektionen HÄR!
 

That Zimmermann dress.

Kategori: Fashion

 
Vackraste klänningen! – blir ju inte heller sämre med den fantastiska ryggen, som jag är så sjukt svag för. För man man blir ju inte alls inte alls sugen på sommar heller. Dammit. Klänningen sitter på den vackra australienska boggerskan Jessicka Stein. Se fler bilder här
 

Parental Advisory

Kategori: Shopping

 
Dagens shoppingtips kommer från herravdelningen på H&M för ovanlighternas skull. Inte så ofta jag ens ger mig in på den avdelningen övehuvudtaget, men idag så. Snyggaste collagetröjan, med viktigaste printet i vår "Parental Advisory". Matchat till en skaterkjol har du vårens trendigaste look är införskaffad, för endast 199 riksdaler.
 
Hitta tröjan här:
 
 
 
 
 
 

Slip in NLY Shoes

Kategori: Shopping

 
Häromdagen kom dessa perfekta slip in skor in på Nelly.com från NLY Shoes. Perfekt investering på skofronten som är helrätt till våren, för ynka 299 kronor. Jag hade gärna klickat hem de håriga överst, men eftersom jag bestämt mig får att hålla in på inköpen den här månaden, får jag passa den här gången. Jag kan ju hoppas att de är kvar nästa månad? 
 
Här hittar du skorna.
 
 
 

Uppdatering.

Kategori: Livet

 
Sedan iOS uppdateringen har min stackars Iphone4 pinats till sin gräns och jag har slitit mitt hår varje dag, för att den vart så fruktansvärt långsam. I helgen tog jag äntligen steget och skaffade mig en Iphone 5s, och jag är helt exalterad för att allt går så fort när jag trycker runt på mina appar. Och inte bara det. I veckan fick jag äntligen tillbaka min systemkamera som vart på lagning. Nu jäklar kan jag inte skylla på nått för att jag inte fotar. Bara för det glömde jag kameran hemma på helgens äventyr. Nåväl. Börjar imorgon. 
 
 
 
 

Wishing for summer.

Kategori: Livet

 
Hörde i bilen på väg till Borås imorse att vi i göteborg har haft 22 soltimmar på hela januari i år. Asså det är väl inte okej? Det äe ju inte tokigt alls att man blir trött och seg under den här perioden. Det värsta att Göteborg var en av de bättre städerna då både Lund med åtta (ÅTTA!?) soltimmar och Stockholm med 14 timmar var efter oss på listan. Asså det är så löjligt lite så man vet inte vad man skall ta vägen. Bara därför beslöt jag mig för att muntra upp mig själv med lite sommar och solbilder.  
 
Bilder: Pinterest.

Blue dots.

Kategori: Fashion

 
Älskar looken! Jag vet inte exakt vad det är i den här bilden som tilltalar mig, men något är det. Kanske är det de klassiska Ray-Ban bågarna tillsammans med en vit skjorta matchat ett par knasiga prickiga byxor. Nått är det, tummen upp från mig.
 
 

Nelly Fashion Week – Paris & Milano.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

 
Hade lite för mycket att tänka på i slutet av veckkan så glömde visa er dessa två kollagen som jag gjorde för vår temavecka – Nelly Fashion Week – förra veckan, med Milano och Paris. Tycker dessa blev riktigt nice och jag fick mycket bra och fin respons på kampanjgrafiken, kul att många verkade gilla det!
 
Här kan du se Nelly Fashion Week: Paris & Milano
 
 

Lazy Sunday.

Kategori: Livet

 
Igår blev det lite festligheter med Cicci och Elise med mat, Melodifestivalen och senare en utgång på Sticky Fingers. Vi stötte på lite märkliga och udda människor, men vi hade väldigt roligt. Sticky Fingers är verkligen ett ställe jag alltid haft roligt på. Jag blir liksom aldrig besviken.
 
Därför blev det en rätt rätt lat söndag för mig idag med magsinsläsning, kaffedrickande och kollat 100 avsnitt av House of Cards eftersom den nya säsongen släpptes i fredags. Nu blir det nog lite jobb och en film, så taggar vi för en ny vecka med massa jobb och träning! 
 
 
 
 
 
 

ss14 trend I – Polka dots.

Kategori: Fashion

 
Då var det dags – vårtrender för ss14! Kan knappt bärga mig, ny säsong, nya trender!
 
En vårtrend som redan börjat synas mycket både i streetstyle och i budgetkedjornas utbud är prickigt. Allra störst var den på Dolce & Gabbanas ss14 visning, men syntes även hos Burberry. Jag är mest sugen på den där volang kjolen som syns här i mitten ovan. Skall försöka leta upp något liknande tror jag. Dock är det sjukt svårt att hitta en som inte känns för mycket tivoli. Några som har ett bra utbud av prickigt just nu är Asos.
Gillar ni den prickiga trenden? 
 
 
 

Leighton Meester for Nelly!

Kategori: Fashion

 
Äntligen får jag berätta fantastiska för er! Igår släppte vi pressrealesen och nyheten om att Leighton Meeester är ansiktet utåt för nelly.com i vår. De flesta av er känner henne säkert som Blair Waldorf från Gossip Girl. Jag är helt lyrisk. Nelly är så stor del av mitt liv och vart i tre år så nu när det faktiskt börjar bli "på riktigt "och Nelly börjar ta sig ut på den internationella marknaden blir jag helt excalterad. Kollektionen släpps den 24 februari men tills dess kan ni ta en titt på Behind the Scenes-bilder och kampanjsidan jag satte ihop i veckan. 
 
HÄR kan ni kolla på Behind the Scenes-materialet.
 
 

Daria Werbowy for MANGO

Kategori: Fashion

 
 
Minns ni när jag skrev om Behind the scenes materialet till den här kampanjen? Jag blev ju inte diirekt besviken när jag fick se slutresultatet av bilderna. Jisses. jag som aldrig är sugen på något från Mango annars vill ju ha i princip allting här. Speciellt den svarta jumpsuiten, den vita bikerjackan och den mönstrade lilla volang-klänningen. Allt det, plus lite brunbrända ben så är man snyggast någonsinn. Lite Hunkydory/IRO feeling på hela kampanjen - success!
 
Här kan du se alla bilderna.
 
 
 
 

All Black.

Kategori: Fashion

 
Detta är en av mina all-time-favourite outfits av geniet Elin Kling. Hon bara ser så cool, sofistikerad och snygg ut i denna "enkla" outfit med svart från topp til tå med snyggaste Valentino väskan på axeln. Har verkligen en riktig crush på den väskan.  Älskar dessutom hennes frisyr, blir lite sugen på klippa mig till axellångt hår nu.
 
 

Nelly Fashion Week – New York.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

 
Idag startade vi på Nelly vår egen "Fashion Week" där jag fick äran att producera grafiken för alla städer vi presenterar hela veckan fram till helgen. Först ut idag var New York passande nog, eftersom den pågår i detta nu. Älskar denna grafiken som blev lite "scrapig" och jag tycket att kollagen blev riktigt bra! Här kan ni se hela kampanjsidan för New York i sin fina helhet! 
 
 

That Wang top.

Kategori: s/s-14

Sno stilen från Alexander Wangs ss14-kollektion med finaste pastelltoppen från HM, älskar de båda pastellfärgerna. Dock kan den aprikosa kan bli lite väl blek mot min egna nästintill genomskinliga hud just nu, och jag tor inte jag är ensam med att känna så. Men med lite solbränd hud och en svart hög kjol så är den perfekt. För 299 är den din, och den finns här.
 
 

Zara ss14 accessories.

Kategori: Shopping

 
Kikade in på Zara en sväng. Skulle jag inte gjort. Aaaaah orkar inte. Så mycket fina accessoarer. Det fina med Zara är att ofast ser grejerna mycket dyrare ut än vad de är, (Credd till Zara för grymma produktfoton!) synd att det är lite för dyrt att köpa alla grejer ändå. Första väskan på översta raden ligger ändå risigt till att klickas hem snarast. #kanskenästalön.
 
Rad 1: VäskaSko, Väska. Rad 2: Sko, Väska, Sko.

Hat, stripes & Lace up heels.

Kategori: Fashion

 
Insåg att jag på riktigt måsteskaffa mig den perfekta randiga tröjan nu. Som jag tjatat om i evigheter, men aldrig tycks hitta på ett ställe som är lätt att handla ifrån. Tillsammans med dessa skor som kom in på Nelly häromdagen så behöver jag inte oroa mig alls hur jag skall klä mig i vår.
 

One carnitasday!

Kategori: Livet

Har insett på senare tid att det är riktigt kul att laga mat. Med det menar jag inte att det är kul att laga köttbullar och makaroner en vanlig tisdagkväll utan laga riktig mat som man lägger lite energi, tid och kärlek på. Ikväll till ära av Melodifestivalen blev det Carnitas för första gången tillsammans med Cicci. Carnitas är typ som Pulled Pork fast av mexikanskt slag med lite andra kryddor som man i (hör och häpna) kokar i 2-3 timmar tillsammans Coca-Cola. Tillsammans med en mangosalsa med koriander och guacemole i tortillabröd blev det rätt så magiskt. Helt klart något jag skall göra om!
 
 
Om nån vill ha recept så hojta!
 
 

Lace up bootie.

Kategori: Shopping

På tal om skor. Dessa finingar kom in på Nelly igår, riktigt sugen på att klicka hem, även om det är ett par månader tills man kan använda sandaler ... 499 kr är de dina för! 
 
Skor: NLY Shoes

Nelly Shoe Week.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Så var det dags för säsongens skovecka som har blivit lite av en tradition på Nelly. Inget jag klagar på direkt. Lite kanappt om tid, (inget ovanligt där) men blev riktigt nice tillslut ändå. Sofia stod för bildspslet men den andra grafiken fick jag knåpat ihop själv. Mest nöjd blev jag själv med hur Day&Night blev och 10 top shoes blev. Kul att göra lite extra grejer som inte bara är rabattkampanj eller vanliga bildpel, utan något man faktiskt kan trycka runt eb stund på.Sen så har vi ju en tävlling också, där man kan vinna ett par skor i månaden under ett helt åt, hur bra pris? Hur du gör kan du läsa här:
 
 
 
 

Polka dots.

Kategori: Fashion

 
Måste nog skaffa en prickig klänning med volang i vår. Älskar!
 
 

ss14 Trend – Scarves.

Kategori: s/s-14

Något jag vart riktigt sugen på de senaste är lite mindre scarfes man knyter runt halsen i färgglada mönster. Känns som de verkligen kan piffa till en annars svart och lite tråkig outfit alá Elin Kling. Sen så kryllade det av dem på Marc by Marc Jacobs ss/14 visning, fast över håret. Den detaljen kan man ju stryka om man inte känner för den. Zalando har faktiskt sjukt bra urval av massa fina scarves och jag är riktigt sugen på Nr.6. Dock tror jag att jag kan hitat en minst lika fin och billigare variant på någon secondhandbutik någonstanns.