27november

Look for less – Neon & Prints.

Kategori: Look for Less

Denim Crush.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

I slutet på förra veckan och i måndags fick jag uppgiften att hitta på nått skojsigt åt en denim plåtning fotostudion hade gjort för ett pra veckor sedan. Jag bestämde tillsammans med Elisabeth som skriver texter, att vi skulle gå all in på kärleken till Denim, och gav kampanjen namanet Denim Crush. Jag blev riktigt nöjd med resultatet på framsidan, känns mer editorial – åt det hållet vi vill närma oss. Gillar ni? Här kan ni se alla dagar i veckan på en Denim Crush.
 

27 november.

Kategori: Livet

Igår var det min födelsedag. Jag blev uppenbarligen ändå inte tillräckligt gammal för att tycka det var det minsta jobbigt, bara kul! På jobbet fick jag både sång och chocklad under dagen och firade extra med en utelucnh. När jag kom hem hade Jonas bokat bord på Vin o Tapas och vi åt massa god mat. Jag fick även presenter av Jonas. Bland annat en jättefin skrivare och och en liten plastjulgran jag har önskat mig. Världens bästa pojkvän! Jag hade iaf en grym 23-årsdag och jag kan just nu aldrig tänka mig att jag inte kommer tycka om att inte fira den ...  och sorry för kassa bilder, jag måste bli bättre på det där med att fota.

Winners never Quit.

Kategori: Livet

Fick finaste iPhone-skyddet av Anna i födelsedagspresent i lördags. Hon har fattat precis vad det är jag gillar! Nu kan jag dessutom bära med mig ett favoritmotto vart jag än skall. Och på tal om att aldrig sluta. Jobbade till 20.30 idag. det blev alltså en 12-timmarsdag. Dock väldigt välbehövlig eftersom det är mycket som skall göras nu, därför är det bums i säng nu efter ett avsnitt av Prison Break – min nya serie jag följer slaviskt tills jag sett allt som finns att se. 
 

I´m in love ...

Kategori: Fashion

... with Balenciaga ss13. Skärningarna på topparna och de tunna kedjorna hade jag gärna sett på mig själv i vår.  Konstigt att snacka vår redan när det inte ens har vart jul än, men jag klagar inte, jag längar redan mot ljusare tider.
 

Nelly Magazine #6

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

I veckan kommer numme r6 av Nelly Magazine till kontoret. Älskar omslaget som jag tycker lätar det bästa hittills. I det här numret gjorde jag även ett skoplock, som var riktigt klurigt att lösa men jag tycker ändå blev riktigt bra till slut. Jag fick också agera modekunnig tillsammans med Christine då vi fick välja ut 5 designers som vart extra bra på festmode den här säsongen. Riktigt kul att man får användning av sitt intresse på ett sådant sätt nån gång. Ni kan få den med er Nellyorder från och med igår tror ja.
 

Look for less – Sequins & prints.

Kategori: Look for Less

Estradeur by Alena Shishkova.

Kategori: Fashion

Förra veckan hade vi en superfin fotning med Alena Shishkova för Estradeur på Nelly, och är stylad av bloggerskan Fanny Lyckman. Hon är verkligen supersnygg Alena bilderna blev supercoola! Se fler bilder här

Nelly s/s-13.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag har vi haft massa spännande kollektionspresentationer för s/s13 på Nelly. Då har alla våra designers ex.  för NLY Trend, Issue1.3 och Estradeur, och även inköpare, berättat om kollektionerna de gjort för våren, vilka trender de har valt att satsa på, vilka plagg som kommer komma, och i vilka färger, vad de har laggt djup i osv. kul att se massor av vårkläderna och man blir ju bara så sugen på att klä på sig ljusa härliga pasteller på en gång, och det är ju faktiskt kul att se kläderna före alla andra ... hehehe ... Fick också se lite av kollektionen som Project Runway-vinnaren kommer att lansera, detta blev en stor spoiler för mig eftersom jag följer programmet ... men det var riktigt kul att se vinnarkollektionen vi skall sälja på Nelly under våren. Ni anar inte hur fin våren kommer att bli på Nelly! Har jag sagt att jag har världens bästa jobb?
 

Tang Yau Hoong.

Kategori: Inredning.

Jag har letat efter tavlor till mitt vardags rum i snart 1.5 år nu men har inte riktigt hittat något jag tycker vart tillräckligt fint än. Inte förrän jag "sprang" på dessa motiv på Pinterest härom dagen. Konstnären heter Tang Yau Hoong och är konstnär och grafisk designer i Kuala Lumpur, Älskar framförallt stadsbilden med glödlampor. Tycker den skulle vara stunning i miott vardgsrum i storformat. Här kan du kolla på fler motiv av Tang Yau Hoong och även shoppa de i a4, a3, och a2 format. 
 
http://shop.tangyauhoong.com/
 
 
 

For my Birthday ...

Kategori: Shopping

Tiden går ju som sagt fort när man har roligt och ungefär om en vecka så fyller jag 23 år. Vad skall man önska sig då? Egentligen finns det ju en miljard saker jag skulle vilja ha, men sedan jag fick ett heltidsjobb så har känslan av att jag faktiskt kan köpa det mesta själv stärkts. Hur tråkigt? Jag minns när man var 7 och man aldrig någonsinn i hela sitt liv kunde tro att man någonsinn själv skulle säga "Jag önskar mig inget". Klart att alla önskar sig och vill ha. Men det man faktiskt skulle vilja ha är alldeles för dyrt för att önska sig, man vill ju inte ruinera sina nära o kära. Förr var det bara mamma och pappa man kunde tänka sig att ruinera. Hursom helst så känner jag inte att jag önskar mig så mycket, men för sakens skull tänkte jag sätta ihop en litet collage av saker jag inte hade blivit ledsen för om jag fick. 
 
Bildkällor och köpställen: Halsduk, Tröja, Apple TV, Bodybutter, iPhone skal, Tallrikar,
Solglasögon, Presentkort (av alla dess slag), Lampa, Klänning, Träningsväska, Objektiv.

Got a pair of Jeffreys?

Kategori: Shopping

Idag har de kampanj på Jeffrey Campbell-skor på members.com. Jag har länge funderat på dessa Lita Shoes och vet inte riktigt om jag tycker de är fula eller snygga. Men eftersom jag kunde klicka hem de med 30% rabatt och sedan ytterliggare en hundalapp billigare med koden MERRYXMAS så tänkte jag att de kan vara värda att prövas hemma åtminstone. Det finns massor av färger och modeller med allt från 30-50 % rabatt, så ni bör kika in det här  eller bli medlemmar idag om ni gillar skorna. Gillar ni Jeffreysar?
 

Grand Sweater.

Kategori: Shopping

Mysigaste tröjan du kan krypa in i hela vintern och aldrig behöver frysa i, hittar du förmodligen från HOPE! Ganska nyinkommen på nelly.com och jag föll pladask för den. Just nu ekar det tomt i min plånbok för shopping. Men jag hade gärna sett den i min höstgarderob från och med nu! Shoppa den här
 

Streetstyle: Look for less.

Kategori: Look for Less

Jag älskar designerplagg, men min ekonomi och lön tillåter inte riktigt mig att köpa precis det jag vill. Därför älskar jag att hitta inspiration till olika outfits på streetstyle-bloggar som: Sartorialist, Jak and Jil, The Neighbourhood Watch etc. Därifrån är det ganska enkelt att nästintill kopiera olika looker en dag känner sig o-inspirerad att komma på något nytt. Här är en cool outfit från The Neighbourhood Watch som du kan få betydligt billigare pris än vad jag gissar att originaloutfiten kostade. 
 
Street Style: The Neighbourhood Watch Solglasögon: Ray-Ban 1149 kr, Jacka: Mango 1440 kr,

Instaweek nr 46.

Kategori: Instaweek.

Den här veckan har vert en riktigt bra vecka, som innehållt både träning jobb och fina vänner. Jag och Jonas hade också en skön helg utan hund då Juma fick stanna kvar hemma i Jönköping. De öppnade tillfälle för att både gå ut och äta på Calor. (Favorit i repris) och gå på bio – Breaking Dawn part II. Riktigt bra måste jag ju ändå erkänna. 
 
 

Ka-Pow.

Kategori: Spend or Save?

Älskar denna tröja från 3.1 Phillip Lim AW12, men tycker det är saftigt med strax under 3000 för en tröja som är ganska trendberoende. Men igår hittade jag en näst intill exakt kopia från Choies för 630 spänn. Jag kan tycka det är värt att köpa en kopia av en sådan tröja om man riktigt har fastnat för den, men inte har ekonomin för det. Men fortfarnde är ju orginalet hundra gånger snyggare enligt mig. Vilken föredrar ni? 
 

Nelly Awards invite.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Även detta år kommer vi på Nelly HQ ha Nelly Awards. Också precis som förra året designade jag inbjudningskorten på ungefär en timme inslängt mellan ett par deadlines. Resultat tycker jag blev superfint ändå med det silvriga pappret Desiré i receptionen köpte till. Glammigt ändå. Nu är det bara den stora frågan kvar. What to wear ...?
 

Louis Vuitton Fashion Show SS13

Kategori: s/s-13

Har ni börjat kika in kolektionerna för s/s13 än? Jag har börjat lite smått nu, känner aldrig för att börja med det där för tidigt egentligen, men nu kändes det som det var dags. Precis som förra säsongen var det Marc Jacobs med sitt Louis Vuitton som glänste rent show-mässigt och lät sina modeller åka upp och ner för fyra rulltrappor. Jag kan inte säga att jag gillar kläderna så mycket. 70-talet är inte min grej, och definitivt inte shackrutor. 
 

Nowhere.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag släpptes den nya kollektionen från Nowhere. Jag har väl vart lite tveksam till de senaste kollektionerna från Nowhere men den här gången tycker jag verkligen de prickat in en hel del grejer helt rätt. Jag gjorde också bildspelet eller lookbooken till presentationen av Nowhere´s kollektion aw12 den här gången. tycker det blev riktigt bra till slut. Svårigheten med Nowhere är att det ligger ganska långt ifrån vår målgrupp på Nelly och därför svårt att kommunicera rätt i bildspråk och grafiskt. Jag tycker det i slutändan blev bra ändå!
 
Dessa är mina fvoriter i kollektionen! Är grymt sugen på skinnklänningen alt. den lite kortare svarta klänningen.
Här nedan är slides från lookbooken jag formgivit. Här kan du hela!
 
 

Sur la route.

Kategori: Fashion

Hittade denna snygga editorialen med min favoritmodell Anna Selezneva i riktigt shyssta outfits i en sjukt cool miljö och i riktigt snygga outfits. Jag älskar! 
 

Naim Josefi.

Kategori: Shopping

Såg ni kvällen avsnitt av Project Runway Sverige? Där var kvällen utmaning att designa en outfit för Lindex som också skulle säljas där under vintern. Under kvällens gång fick du också uppgiften att så en matchande outfit till en liten tjej på 4 år. Av de sex återstående tävlande vann Naim Josefi med sin fina blåa outfit. Jag gillar klänningen men måste säga att den var finare på catwalken än vad den ser ut att vara när den faktiskt blivit producerad. Vad tycker ni? Här kan ni köpa klännningen om ni blev sugna.
 

Balmain Vs. Topshop.

Kategori: Spend or Save?

Om man känt sig lite sugen på Balmains klänning för många hundratals tusen kronor, men inte tycker att ekonomin håller för ett sådant inköp, kan du kika in den här fina klänningen från Topshop för bara 36 pund! tycker den är supersöt och hade gärna sett den på mig själv. Men nej. Måste hålla i mina pengar lite nu. Gillar ni? Här kan ni kika närmare på den.
 

Candice Dress.

Kategori: Shopping

 Är riktigt sugen på denna skönhet från Issue 1.3! Älskar långärmat kombiberat med kort kjol. Mitt enda problem är väl just nu att den är väääldigt kort. Och har en slits som slutar ganska högt den med. Hm. Jag tänkte mest ill nyår, eller juldagen, förhoppningsvis blir det festligheter då. Här finns den om ni är sugna.

In My Castle.

Kategori: Fashion

Det där med att fota i slott, med vackra svindyra kläder ... jag kommer alltid ha en grej för det där. Jag tycker det är vackert, men nästan lite provocerande. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att jag inte riktigt fattar varför hon står där och ser svår ut i en dyr klänning? Men jag är med på att det är vackert. 
Harper's Bazaar November 2012, Model: Maud Welzen, Photography by Benjamin Kanarek.
 

Håll koll på: Rachel Bilson

Kategori: Style Crush

Efter allt tittande på Hart of Dixie (bara två avsnitt kvar på 1:a säsongen!!) , så har jag kikat in Rachel Bilson lite närmare, och älskar hennes stil. Speciellt vardagsklädsel. Enkelt och snyggt. Älskar dessutom frisyren, och hennes ombre. Så här vill jag se ut till vardags! 

Ida Sjöstedt for Nelly.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Idag släppte vi grymmaste sammarbetet mellan nelly.com och den grymma svenska designern Ida Sjöstedt! Plaggen är superfina och extremt prisvärda. Jag är helt kär i den två delade klänningen Jeanine Dress, och hade gärna sett den i min garderob. Problemet är just nu, när skall jag använda den? Så mycket fester går jag inte på, speciellt inte på fester där en sådan där passar. Jag fick hursom helst äran att göra bildspelet och presentationen av kollektionen, och här kan ni se hela kollektionen: Blev ni sugna på att shoppa något? 
 

Workout Shoes.

Kategori:

Har behövt ett par träningskor länge nu, och i stort sett slitit sönder mina gamla så tårna kikar ut. Inte okej. Så igår när jag var en sväng i stan med mamma passade jag på att ta med mig dessa dojjor hem från SOC. Jag letade efter ett par riktigt prisvärda eftersom jag inte vill lägga alltför mycket pengar på träningsgrejer. 599 kronor fick jag betala för dessa och jag älskar de redan. Invigde de imorse på MRL:en imorse och det kändes bra! Nu har jag verkligen inte någon utsäkt att inte träna längre ...
 

Thoose Marant Jeans.

Kategori: Shopping

 Älskar dessa vita jeans från Isabel Marant med broderat aztecmönster på sidorna. Grymma till sommaren och klär verkligen upp en outfit med jeans och t-shirt. Har spanat in ett par look-a-likes jag är väldigt sugen på att införskaffa. Gillar ni dem också ? 
 

Wishful thinking ...

Kategori: Wishful Thinking.

Dessa saker hade jag mycket gärna sett i min garderob väldigt väldigt snart. Nu skull jag säga. Det tunna halsbandet är verkligen perfekt, och paljettlegginsen är grymma, funderar på de starkt till nyår vilket jag tror jag kan bli riktigt fint. Egentligen vill jag ju ha allt, så vet inte varför jag håller på så här. Snälla tomten?
 
Köpställen: Tröja: Elin Kling for Marciano Väska: Proenza Schouler Halsband: Elin Kling for Marciano Tröja: Kenzo BH-set: Issue 1.3 Intimates Klackar: YSL Handskar: Burberry Prorsum Paljettleggins: Issue 1.3 Klänning: Alexander Wang

Echoes of the Past.

Kategori: Fashion

Gillar verkligen när man fotat på en lite annorlunda location. Det här påminner ju väldigt mycket om Louis Vuittons visning för AW12 med de stora hattarna och tåget som rullade in på catwalken. Gillar att man hittat en sådan inspirationskälla. Gillar ni?

EK for Marciano.

Kategori: Shopping

Idag går startskottet för att shoppa Elin Kligs kollektion med Marciano for Guess. Jag är riktigt sugen på att klicka hem de här godbitarna ur kollektionen, riktigt fina! Nummer två är ju den helt perfekta vita t-shirten som tillsammans med nummer tre hade vart dösnygg, tycker mönstret i kavajen är skitballt. tycker också att klänning nummer ett är fantastisk, en aning svårburen möjligtvis. Vilka är era favoriter? Här kan ni shoppa Elin Klings kollektionen på internet: