27november

Ruffle.

Kategori: Dagens Look 2013.

Älskar min ny kjol från H&M Trend! Glatt klädde jag mig imorse med den, drog med mig kameran och hade inte en tanke på att minneskortet fortfarande satt kvar i datorn. Suck. Så det blev lite bilder från iPhonen istället, och efter lite retuch så ser det helt okej ut ändå. Kjolen älskar jag lika mycket för det, perfekt längd och är sådär lagom piffig.
 
Kjol: H&M Trend, Topp: Issue 1.3, Skor, NLY Shoes, Spets bh: Issue 1.3 Intimates
 
 
 

Lace & Leather.

Kategori: Dagens Look 2013.

Körde på en Saint Laurent ss13 inspirerad outfit idag, med mina nya romatiska blus från Issue 1.3. Redan en riktig favorit! Älskar att den är hög i halsen, men absolut inte tajt. Kommer användas mycket i sommar.Idag var det inte lika stressigt på jobbet idag som igår och förra veckan, men imorgon har vi många punkter att klara av innan vi har en stor realese inplanerad på tisdag. Go go go!
 
 
Hatt: H&M (slutsåld liknande här), Skinnjacka: Zara, Blus: Issue 1.3, Jeans: H&M, Skor: NLY Shoes.
 
 
 

Floral Mini Bag.

Kategori: Shopping

Är riktigt sugen på en fin miniväska och hittade denna fina från Rebecca Minkoff på shopbops rea, som jag tycker är fantastisk! Perfekt till sommarens alla utkvällar matchat med helvitt och ett par klackar. Priset på 1076 kr är ju ingenting för denna goding! Kika närmare på den här.

Colour Bling.

Kategori: Shopping

Ett av mina få köp som jag gjorde i Italien och Milano i helgen var detta fina bling-armband fråm H&M. Blev helt kär vid först anblicken, och var tvungen att ta med det hem. Supersnyggt till brunbrända armar och i övrigt monokrom outfit. Det härliga priset var ju dessutom 7.99 euro, vilket är helt överkomligt. 
 

Shoes by Jennie Ellen.

Kategori: Shopping

För en som läser bloggar är det nya skomärket "Jennie-Ellen" som är designat av just – Jennie Ellen, ingen nyhet. Hon är tjejen som designade NLY Shoes i Hong Kong när jag började på jobba på Nelly, och slutade för något år sedan. Kul att någon lyckas såväl som hon har gjort, och att det faktiskt går att starta ett märke i Sverige som enbart gör skor. Jag älskar de vita med svarta prickar, vilken är er favoriter? Shoppa och se alla skor här: 
 
(Här kan du se hur Fanny Lyckman stylar dom så jädra shysst – Copy, Paste please)
 
 

Bellissima.

Kategori: Resor 2013

Är numera hemkommen från Italien, och superförtjust i detta landet! Det blev en tripp till Milano, en dag på ett par "vinbyar" och en dag vandrade vi runt i början på alperna. Har sett mycket fantastisk på tre dagar och kan knappt berga mig tills jag får se mer av det här veckra landet. Man kanske skulle lära sig italenska också? Fantastiskt språk. Här är lite snapshots från resan eftersom jag inte orkat/hunnit redigera det fina från systemkameran än. 
 

Nelly and the City.

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Innan jag gav mig av till Italien i torsdags så kämpade jag med denna kampanj "Nelly and the City" riktigt hårt i fyra dagar och tre kvällar. Fick det inte att fungera i början, det blev helt enkelt inte fint. Men jag vägrade såklart att ge upp – envis som jag är, och efter en massa exprimenterade fick jag till något bra och det blev en fin kampanj tillslut ändå. Till kampanjen tillhör: Style Quiz, och New York Guiden här nedan som jag blev riktigt nöjd med. Använde också en hel del av mina egna bilder jag tog i New York, kul att faktiskt få användning för dom för en gångs skull. Hela New York kampanjen kan ni hitta här:
 
 
Se fortsättningen på guiden här:
Design: Moa Jansson: Copy: Elisabeth Bäckström

Milano Prossima

Kategori: Resor 2013

Nu drar jag och Jonas till södre breddgrader och till Italien i ett par dagar för att hälsa på en av hans vänner som flyttat dit. I know, värsta globetrottern, det blir ett redigt reseår i år! kommer resultera i en fattig höst – men det kan de ju vara värt. Efter 1 veckas fullkommlig galenskap av stress på Nelly så är det väl skönt med ett par dagars ledighet antar jag, även om jag inte riktigt kände mig redo för semester igen så snart. Nåväl, jag skall nog överleva. En utflykt till Milano är planerad, samt ett besök på en närliggande vingård. Har aldrig vart i Italien innan så skal bli fantastiskt kul. Har kameran med mig så klart och resan skall dokumenteras. Och jag som inte ens publicerat alla bilder från New York än, – Lyxproblem? Ha en bra helg allihop, så är tillbaka om ett par dagar! 
 
Milano

3 spets outfits.

Kategori: Shopping

Är så sugen på vit spets nu i sommar, och komponerade ihop tre svartvita outfits med spets som tema. Påväg hem till mig just nu är dessutom 1, 2, och 4. Var tvungen - kunde inte stå emot shoppinglusten. Så himla mycket fint i affärerna just nu! Vilka är era favoriter?

How to style those shorts.

Kategori: Shopping

Blev riktigt sugen på de där shortsen från Rebecca Stella efter kollektionssläppet igår, men kunde inte riktigt komma på hur jag skulle matcha dem. Så satte mig för att fundera ut nått jag skulle kunna styla de med. Om jag hade kunnat inhandla dessa övriga fina saker från Zara, hade jag slagit till direkt på de där. Frågan är, om jag inte kan gräva fram något liknand ei garderoben jag har. Får undersöka den saken närmare. 
Hur skulle ni styla shortsen? 
 
 

Rebecca Stella.

Kategori: Shopping

Idag släpptes Rebecca Stellas vackra och sommriga kollektion på Nelly. Det är från den härkollektionen min fina spetsklänning är ett prov från, så min fina finns faktiskt inte att få tag på. Det ni. One of a kind. Men resten av kollektionen är fantastiskt fin den också, fullkomligt älskar shortsen både i svart och vitt! Här kan ni köpa alla fina plagg, och se den fina lookbooken Christine har gjort. 
 

Purrrfect leoheel.

Kategori: Shopping

Hur nice är inte dessa finingar från Topshop då? Hade gärnat klickat hem dessa på en gång om det inte vore så att jag nyss shoppat loss i New York för en vecka sedan. Matchat med tajta svarta brallor och en kavaj är man redo för vilken utmaning som helst. Böh, varför hittar man alltid mer fint? Måste för övrigt visa lite närmare på vad jag shoppade där.  Dessa finns att klicka hem och sätta på tassarna på Topshop:

New York – del 2

Kategori: Resor 2013

Då har jag ägnat ytterliggare ett par timmar tll retuchering av lite New York bilder från förra veckan. Känns som ett halvt sekel sedan jag var där redan, men när jag kolla på bilderna kom jag genast i stämning igen. Detta är bilder från vi besökte Times Square på hemvägen från Woodbury Comon Outlets (därav alla shoppingpåsar) och sedan bilder från galva onsdagen som bestod av besök i Cetral Park och sedan en "Sex and the City -tour". Supertjejigt men kul! 
Times Square – folkfyllt som vanligt. Vet inte om jag hatar det eller älskar det riktigt.
 Imponerande är det ju faktiskt ändå.
 Anna och Mamma med stora shoppingkassor och värkande fötter.
 Nästa dag var det Central Park som gällde på morgonen innan SATC-touren skulle starta. 
... som är en galet vacker park, extra bra blir det ju i perfekt väder!
. .. Anna och Mamma är ganska nöjda med vädret. 
Älskar denna bilden. Jag vill sitta precis där han sitter.
Här kan man va.
Vackra West Village <3
Lite kaffe är aldrig fel. Inte ens på SATC-tour.
 Besök på Buddakan – Resturangen där Carries och Mr. Big Reharseal Dinner spelas in.
Här skall jag definitivt boka ett bord tills nästa gång jag är i New York, ska ha grym mat!
Man måste ju äta cupcakes i hemlandet av alla cupcakes. Här precis innan besöket på Magnolia Bakery där de äter Cup Cakes i serien. 
Anna var nöjd med sin gula söta Cup Cake.
Älskar interiören på Magnolia Bakery.
En färgglad Cup Cake någon?
Bästa gatan ever, här skall jag gå mer nästa gång jag är i stan.
Såklart måste man ju dricka Cosmopolitans i SATC-staden.
Världsklass.
Ta er hit om ni skall dricka Cosmos i Newwan. Det är en order.
Hittade en kompis i Central Park. Här kryllar det av nästan tama små krabater.
 Åt en superb färdigsallad från Pret a Manger som jag åt i Central Park. Kan det bli bättre?
 
Om ett par dagar hoppas jag att jag har hunnit redigera lite fler bilder. Inte bra för mig det här dock, är redan sugen på att åka tillbaka till den där staden. Vem åker med mig?
Bilder: Jag, Moa Jansson
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jean-Paul Gaultier@ESC

Kategori: Fashion

Ni såg väl ESC igårkväll? Danmark vann som förväntat och min favorit – Belgien gick det väl inte fantastiskt för. Det jag jag gillar med ESC allra mest är alla kläder och kostymer. Det finns liksom ingen hejd på alls vad som man kan ha på sig i den tävlingen. Något som alltid uppmärksammas är programledarnas kläder och naturligvis är det kul att se vad Petra Mede skulle kä sig i. Jag kan inte säga att det var min smak direkt, men de passar ju absolut till ändamålet. Klänningarna är skapade endast för Petra och programledarrollen av ESC av designern Jean-Paul Gaultier, och jag måste säga mitten-klänningen är helt fantastisk. Att de var svåra att gå i löste hon med att åka Segway mellan de olika delarna av Malmö arena. Praktiskt. Gillade ni Petras klänningar? 

The Weekend.

Kategori: Livet

Den här veckan har vart katastrof mycket att göra på jobbet, och därför har även bloggen fått lida. Så kan det vara ibland, dock känner jag mig nu superpeppad att köra igång som vanligt igen.Har lite projekt i baktanke som jag knappt kan vänta med att få starta.
I början av veckan visade sig det fina vädret, då jag och Jonas passade på att njuta av det fina vädret i slottskogen och tittade på när andra svettades. Dagen avslutades med fantastiska vänner medans vi kollade in ESC. Söndagen har ju inte bjudit på världens roligaste väder, men skönt att bara få ta det lungt och ladda upp inför nästa hetsiga vecka på jobbet. Nåväl. Snart blir det nog lugnare. Två bilder från helgen, med förhoppning på att ta tag i det här nästa vecka. 
 

Sexy Denim.

Kategori: Daglig Inspiration

I tisdags släppte vi kampanjen "Sexy Denim" på Nelly och detta är enligt mig bästa shooten på länge, ser så grymt proffsig ut! Stylingen är dessutom helt grym och jag älskar känslan i foto/retuchen. Enjoy, och kika här för att se hela lookbooken. 
 
 
Styling: Emelie Wikström, Foto/Retuch: Mikael Kenta,Foto Assistent: Jimmy Andersson,
Hår och Make: Matilda Paulsson Modell: Alexandra Burman
 

Lilie.

Kategori: Shopping

Ni har väl inte missat denna shyssta skon "Lilie "från på NLY Shoes, som egentligen är lite väl lik den omåtligt populära skon från Zara förra sommaren. Visserligen finns inte den isortimentet längre, därför är den här ett superbra alternativ! Jag har slagit till än, men det är väl en tidsfråga eftersom den är supersnygg. Eftersom priset ligger på 379 är det ju nästintill gratis också. Här finns den att shoppa!
 
 

Le Vernis.

Kategori: Shopping

Hittade detta roliga iPhone skal på Chapnelle, i form av ett Chanel nagellack. En rolig modedetalj för en billig peng och finns i massa av fina färger.
 

New York – del 1

Kategori: Resor 2013

Nu har jag påbörjat minr redigering av bilder av min fina New York resa jag kom hemifrån i lördags. Gick lite wild som jag brukar göra med kameran på resor, så har många bilder att gå igenom. Men denna gången är det lite förlåtligt eftersom jag beställde både ny kamera och ett nytt objektiv precis före resan. Älskar båda två fullkomligt, är så nöjd med massor av bilder. Alla bilder är tagna av mig. 
 
Första dagen på Broadway.
Huset som buggs vid Ground Zero.
Älskar New Yorks alla fräscha salladsbarer!
Vårkänslor i New York!
Även om det blåste lite kallt ...
Älskar denna bilden som är tagen längst ner på manhattan med utsikt över frihetsgudinnan.
Anna fotade loss precis som mig.
Älskade New York! <3
Alltid mycket trafik och man får ha koll åt alla håll.
Ett örhänge någon?
en av kvällarna åt vi på ett supermysigt ställe i Soho, med god amerikansk streetfood.
Och en läskande Diet Coke.
Tredje dagen besökte vi Woodbury Outlet, en stor by med massor av affärer. Gick inte att inte shoppa där!
Körsbärsblommorna var i full blom.
Anna och Mamma är trötta efter en hel dags shopping.
 
Här slutar jag för denna gång, men håll er uppdaterade, fortsättning kommer snart!
 

Instagram #NewYork.

Kategori: Resor 2013

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk men slitsam vecka i min absoluta favoritstad – New York. Tredje gången gilt, och längtar redan tills min fjärde. Jag tröttnar liksom inte. Så mycket att se, så mycket platser att uppleva, och så mycket att shoppa. Sitter redan och jobbar på lite bilder från resan som jag tog med min splitternya fina kamera, men så länge blir det några snap-shots från min insta. Hoppas ni också haft en fantastisk vår-vecka!
 
 
 

New York.

Kategori: Resor 2013

En vecka i favvostaden is comming up. Ni kan vänta er både shopping och hundratals bilder till nästa vecka. Fram tills dess säger jag hejdå, och jag hoppas ni får en grym majvecka! 
 

Eurovision favorit.

Kategori: Musik

Lyssnade igenom en snabbrepris av alla bidrag i Eurovision lite snabbt igår, för att hålla mig lite uppdaterad vilket land man skall hålla på i år. Har hört rykten om att Danmarks är favorit-tippad. Tyckte den inte alls var nått att ha. Storfavoriten hos mig är lätt Belgien med låten "Love Kills" av Roberto Bellarosa. Tror väl kanske inte på en vinst, känns lite för "västerländsk". Vad tror ni?
 

Scatter My Ashes at Bergdorf's.

Kategori: Fashion

Det skall göras ännu en ny modedokumentär! Denna gång är det om Bergdorf´s Goodman, det stora lyxvaruhuset på 5th Avenue i New York. Skall bli spännande hur man kan fylla en dokumentär om ett enda varuhus. Dock spelade ju in tv-serie om det engelska Selfridges, så de kanske kan skramla ihop till en timmes dokumentär om detta. Spännande karraktärer och modeprofiler deltar ju iaf, så för mig är det helt klart värt att kika in. Den 3 maj släpps dokumentären i USA.
 

Sveriges Radio – Stil.

Kategori: Daglig Inspiration

Sveriges Radio har ett program som heter "Stil" och går fredagar klockan 10. De flesta som är som mig råkar ju vara på jobbet vid denna tidpunkt och har inte tid att avsätta en timme då. Det bästa är att man kan lyssna när man vill i efterhand, och det finns hur mycket bra och intressant som helst! Perfekt när man sitter på bussen och inte känner för att bläddra igenom de senaste 20 bilderna på instagram 7 gånger. Igår lyssnade jag på denna sändningen, "Alexander Wang – modets stora framtidslöfte (eller luftslott)". Intressanta och givande disskusioner om hur modevärlden fungerar nu idag, hur den utvecklas och varför många tycker Alexander Wang är en stor bluff. Här kan ni hitta fler stilprogram, och här kan ni läsa mer vad som ingår i programmet nedan jag lyssnat på. Stor tumme upp för oss modeintresserade!
 

Lace up my shoes.

Kategori: Shopping

Detta är skorna jag köpte på Nellyutförsäljningen i fredags. Har kikat på dessa långt innan i fredags, men visste inte hur skönt det skulle vara med plastkanten. När jag väl prova är de supersköna, och supersnygga, även om tårna ser lte konstiga ut tryckta mot plast (haha). Effekten av det genomskinliga syns bäst på långt håll då det bara ser ut som man har spets längs kanten. Så nice! Modellen heter Diva och finn att köpa här
 

3 days to go.

Kategori: Livet

Om tre dagar drar jag, min mamma och lillasyster till New York för att spendera en vecka där tillsammans. För mig blir det tredje gången gilt jag åker dit, älskar den staden!! Vi skall göra allt det där man tänker sig att man skall göra när man är där. Shoppa, åka på Sex and the City tour, gå på musikal, åka till en outlet utanför City och massor av annat såklart. Eftersom det är tredje gången jag är där har jag hyffsad koll på grejerna, men jag undrar om ni har något tips som jag absolut inte får missa? Hade vart superkul att få lite nya tips!