27november

Revolution, Baby.

Kategori: Musik

Sonic Syndicates nyaste musikvideo på låten Revolution, Baby har nu släppts på bandets myspace (http://www.myspace.com/sonicsyndicate). Jag tycker den är bra, men jag kan ju inte säga att det är bättre än de "gamla" Sonic Syndicate med sångaren Roland, verkligen inte. Men Nathan J. Biggs gör vad han kan, han är ju inte dålig. Antagligen har man problem med det hela bara för att man är van vid det gamla. Och för att jag tycker det var bättre.

Förhoppningsvis kommer jag iväg på Metaltown, där Sonic Syndiate skall spela, frågan är om det är värt att kämpa sig långt fram? Jag vet faktiskt inte, men jag tror det.





Kommentarer

  • cicci säger:

    Nej va besviken jag blev nu. Det här känns inte ett dugg sonic syndicate.

    Gav inget bra första intryck åt mig, ville bara stänga av hela tiden typ. Gillade den inte. Kan nästan lova att jag lär tycka om den mer efter att ha hört ett par gånger. Men nej, det kommer nog inte ligga på topplistan för min del, långt ifrån.

    Burn this city var ju ändå sonic liksom, men vad e de här? uuh

    och jag tyckte videon var lite jobbigt filmad med, jobbiga effekter när de hoppade osv, det passade inte in ritkigt. Uh jag är besviken.

    2010-05-17 | 11:07:02
    Bloggadress: http://johanssoncecilia.webblogg.se/
  • cicci säger:

    Sv: Ja alla tycker vi olika :P

    Jag tycker det är fräckt när de hoppar i slowmotion, men jag tycker det är dåligt matchat med låten liksom. Jag tycker att det varit coolare om de landat på största smällarna i låten eller vad man nu ska kalla det :P Nu hoppar de upp på lagom så de landar på smällen om de inte varit i slowmotion.

    Hoppas du fattar, min förklaring är inte den bästa XD

    2010-05-17 | 14:20:52
    Bloggadress: http://johanssoncecilia.webblogg.se/
  • Sandra säger:

    har hissa/dissa på min blogg, kommentera så blir jag glad? :)

    2010-05-17 | 16:14:51
    Bloggadress: http://sssandrii.blogg.se/

Kommentera inlägget här: