27november

Alone Together.

Kategori: Musik

 Denna låt spelas på repeat i mina hörlurarna på jobbet, kommer förmodligen tröttna på låten inom nån vecka, men strunt samma, bäst att passa på att lyssna sönder medans man har lust.  Lyssnade ofta på Fall Out Boy för 3-4 år sedan men de fick en ordentlig come-back hos mig när de spelade på Victoria Secret Fashion Show 2013, hade glömt hur bra dem var liksom.

Kommentarer

  • angelica säger:

    hej! hur får man, enligt mig, drömjobbet du har? :) vad har du gått för utbildning? och lägger du upp lite själv hur du jobbar, eller hur funkar det med arbetstider osv när man är webbdesigner? :) kram!

    Svar: Ah va kul att du tycker det! :) Jag har gått en KY-Utbildning i 2 år i Göteborg på programmet Informationsproduktion! Sedan halkade jag inte lite på ett banan-skall eftersom min kompis hade jobb på nelly och de behövde en praktikant. Sen blev jag liksom kvar :)Nä jag lägger aldrig upp när jag jobbar, det skulle jag aldrig hinna med, tidsinställer oftast inlägg kvällen innan eller så gör jag det efter jobbet. Mina tider är ju 8-5 men det är väldigt sällan jag jobbar så få timmar om dagen :P Hoppas du kan få ut nått av mina svar! :)
    Moa Jansson

    2014-01-15 | 11:52:11

Kommentera inlägget här: