27november

For My Birthday.

Kategori: Shopping

Om ett par dagar blir jag till åren, närmare bestämt 24 år. Men hur fort går tiden då!? Blir lite rädd själv, kändes som det var igår jag fyllde 23. På begäran knåpade jag ihop ett litet kollage på vad jag önskar mig tills dess. Visserligen blev det ett väldigt dyrt kollage, det var inte riktigt på begäran – men så mycket roligare. Sen så önskar jag mig fred på jorden och sånt där som man skall önska sig ni vet. 
 

Karen Walker.

Kategori: Fashion

Har ni sett en sötare modekampanj någonsin? Karen Walker valde att visa upp sina styles i höstas på sötaste barnen, och enkelt var det tydligen inte. 4500 (!!!) bilder blev det innan de kunde bestämma sig för åtta stycken kampanjbilder. Jag fullkomligt älskar dem, jag vet inte om hon får sålt mycket fler solglasögon efter kampanjen, men tummen upp för kreativiteten!
 
Källa: Style.com

Business as usual.

Kategori: Livet

Denna veckan fortsätter i jobbets tecken, julen ligger fortfarande högaktuellt på Nelly, men snart släpps första bomben och sedan kan det kanske lugna ner sig snart. Sen så måste jag ta tag i det där med min kamera. Suck, sämst.
 
 
Så länge kan jag inspirareras av en shysst jobb-outfit på Mirande Kerr från Mango.
 
 
 

Rebecca Stella for nelly

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

I torsdags lanserade vi Rebecca Stellas nyårskollektion på Nelly, och jisses vad folk var sugna på nyrsklänningar. Själv är jag mest förtjust i den supergosiga teddyjackan med luvan, hur fin? Och som vanligt gjorde jag även lookbooken för kollektionen, här kan man se hela och även läsa hela budskapet rebecca döpt sina klänningar efter. Det bästa med Rebeccas kollektioner är att hon – liksom jag – älskar bara ryggar, vilket är det finaste som finns, och den svarta känns som ett riktigt bra alternativ till alla fester som börjar närma sig. 
Shoppa hela (det som är kvar) kollektionen här!
 
Förresten håller jag på att göra en ny logga för Rebecca Stellas kollektion till våren, skall bli så kul att få visa er den om ett par månader! Har jag sagt att jag har ett mångsidigt jobb? 
 
 
 

If I Lose Myself.

Kategori: Livet

Äntligen fredag och helg. Ensam hemma, och trött som jag vet inte vad, efter en jobbvecka med de flesta vakna timmarna spenderade på jobbet. Lyssnar med ett halvt öra på fotbollen, men känns måttligt intressant. Jag drömmer mig hellre tillbaka till sommaren och Summerburst 2013 och två fantastiska sommardagar i Göteborg, med så otroligt mycket glädje. Här får ni känna lite på den känslan, Nu tar vi helg på riktigt! 
 
 
 
 
 
 

Trashed denim with lace.

Kategori: Fashion

Kan inte vara en nyhet för någon modeintresserad person att Isabel Marants kollektion med H&M släpps på torsdag. Ett plagg jag själv kikat in lite extra är den där fina spetsblusen, som ser så där romantisk ut och passar till allt i garderoben. (Ni vet vad jag menar. Typ allt.) 799 kronor är prislappen, vilket jag kan tycka är en aning mycket, men hade gärna klickat hem den för att se på den lite närmare. Tillsammans hade jag gärna matchat den med knytskor med klackar och lite småtrashade jeans. Har fått en riktigt hang-up på högklackade knytskor. Har nog laggt de där och dessa från River Island i varukorgen minst 700 ggr. Vilket plagg gillar ni från kollektionen mest? 
 
 
Blus: Isabel Marant pour H&M, Jeans: Asos, Skor: River Island Övriga bilder: Pinterest
 

We're getting somewhere.

Kategori: Graphic Design.

Ni har väl inte glömt det här projektet, som jag introducerade för er i början av hösten? Jag jobbar på i en ganska långsam takt, men det går stadigt framåt. Förra veckan testade vi för första gången att klistra på lite olika varianter av ettiketterna på flaskor för att se vilket som funkar "på riktigt". Viktigt: Det ser alltid helt annorlunda ut utskrivet på ett papper och på produkten det skall sitta på, än på en skärm. Känns som det kan bli riktigt bra det här efter lite små justeringar, det är inte särskillt mycket var nu! Längtar tills det är färdigt och finns att köpa! Här får ni lite preview.

 

The Weekend.

Kategori: Livet

Behövde en lugn helg den här veckan efter en hetsig vecka på jobbet, så passade på att åka hem till föräldrarna och bara ta det lungt. Ibland behöver man bara andas och tänka på annat än stress och prestation. Tog en promenad med mamma till älven som ligger i närheten och blickade ut över ett lungt vatten. Nu har jag laddat jag för en ny vecka med massa energi, och skall bannemig få den den kameran fixad så jag kan fortsätta med lite bilder, nu är det ju bara för tråkigt. 
 
 

Let it snow ...

Kategori: Mitt jobb på Nelly.com

Det har varrt lite tyst här ett tag. 1, Min kamera är sönder (buuhuu), och 2, jobbet tar 95% av min vakna tid just nu. Slitsamt? Jajjemen. Men det är den där julen som ställer till det. Vi kanske skulle ta och ställa in den i år?, hade vart riktigt skönt. Nä så långt skall vi inte dra det, men jag längtar nästan lite tills det är över. 
 
Nåväl, jag kan ju börja med att visa ett brev och ett bildspel jag gjorde förra veckan på nelly. Supernice plåtning som fotats nere i studion med vår supersnygga modell vi använt en del se senaste: Stephanie. Kul tjej som inte är rädd för att fåna sig. Riktigt nice tyckte jag det blev! Här kan ni se hela bildspelet och brevet kan ni också se här
 
 
Grafisk formgiving: Jag, Copy: Elisabeth Bäckström, Foto: Tobias Guldstrand, Modell Stephanie.