27november

Zetatrade föreläsning

Kategori: IP - KY Akademien

Idag var det föreläsning från Zetatrade som är ett företag som är specialiserade på efterbehandling av papper. De har flera hundra olika sorters papper, massa olika efterbehandlingar, typ som foliering, prägling och massa massa mer. Man blev väldigt inspirerad att använda sig utav alla möjligheter som finns, för möjligheterna är nästan helt oändliga. Man kan göra nästan vad som helst, om man har tillräckligt med ekonomi det vill säga.
Jag blev väldigt imponerad vad man kan åstadkomma med bara papper. Allt på bilderna är olika sorters efterbehandlingar av papper!
Annars har vi återigen haft genomgång av Illustrator och vi har gått igenom lite smått och gott. Nu skall man börja med den första uppgiften i ämnet, som är att vi skall illustrera ett recept, vi får alltså inte skriva någonting, bara måla. Inte ens skriva socker på ett paket. BARA illustrera. det blir en utmaning. Frågan är vilket recept man skall ta. Jag funderar på citron tårta med hallonmaräng bara för att det är väldigt färgglatt. Men mja, jag vill ju göra något jag tycker verkar riktigt gott. Så förmodligen blir det något med choklad.
ja jag vet att friläggningen är lite kass där, men jag orkade inte anstränga mig mer , jag är trött. (hehe)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: