27november

Floral Mini Bag.

Kategori: Shopping

Är riktigt sugen på en fin miniväska och hittade denna fina från Rebecca Minkoff på shopbops rea, som jag tycker är fantastisk! Perfekt till sommarens alla utkvällar matchat med helvitt och ett par klackar. Priset på 1076 kr är ju ingenting för denna goding! Kika närmare på den här.

Kommentarer

 • Elin Jonsson säger:

  Sv; Jasså, vad roligt! Måste klicka mig igenom ditt arkiv då ;) Men nu blir jag lite nyfiken, hur fick du jobbet på Nelly? Vilken utbildning har du läst? Jag håller på att utbilda mig till grafisk designer just nu nämligen :D

  Svar: Jag fick faktiskt jobbet av en slump. Fick praktik där eftersom en f.d klasskamrat som jobbade där bad mig– som har ett stort mode intresse och pluggade grafisk design - ha praktik där eftersom hon hade så mycket att göra. Jag läste Informationsproduktion Prepress på YH i Göteborg :) Men ingen webbutbildning, det har jag lärt mig på vägen bara. Spännnade, vad läser du någonstanns? :)
  Moa Jansson

  2013-05-29 | 22:29:16
  Bloggadress: http://elinviktoria.nu/
 • Elin säger:

  Sv; Jaha okej, så roligt! Det verkar så spännande att jobba på en så stor modeportal (eller vad man ska kalla det) som Nelly är, lite av en dröm för mig! Och just inom den grafiska biten men med mode samtdigt :) Jag läser Grafisk Design på Högskolan i Borlänge just nu, kommer få kandidatexamen men funderar på att ta master också beror lite på vad man får för jobb sen när man är klar. Älskar det iaf :D

  Svar: Ja det är faktiskt riktigt kul, en arbetsplats jag absolut kan rekomendera :) Låter kul! Hoppas du hittar ett jobb du älskar lika mycket som jag gör, och bara man är duktig på det man gör så får man ett jobb! :)
  Moa Jansson

  2013-05-30 | 21:48:33
  Bloggadress: http://ejjson.blogg.se

Kommentera inlägget här: